چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
46037
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
791 بازدید
۰

امید به زندگی در زنان و مردان چقدر است؟

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت آذربایجان شرقی، میزان امید به زندگی در زنان و مردان کشور و آذربایجان شرقی را تشریح کرد.


امید به زندگی در زنان و مردان چقدر است؟

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت آذربایجان شرقی، میزان امید به زندگی در زنان و مردان کشور و آذربایجان شرقی را تشریح کرد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، ناصر رهبری در این خصوص، گفت: برای بررسی سلامت زنان و مردان باید به بررسی گروه سنی میانسالان بپردازیم که از سی سالگی تا شصت سالگی را شامل می‌شود و نصف جمعیت در این گروه می‌گیرند که بیش از نیمی از آن‌ها را مردان و بقیه را زنان تشکیل می‌دهند؛ همانگونه که در زمان تولد معمولا تولد نوزاد پسر تولد ۵۱ درصد و تولد نوزاد دختر ۴۹ درصد بوده، تعداد آقایان بیشتر از خانم‌ها است.

 

وی تاکید کرد: گروه سنی میانسالان به دلیل مولد و شاغل بودن، گروه مهمی تلقی می‌شوند و افرادی که مسئولیت‌های سیاسی، اجتماعی و اداری را بر عهده می‌گیرند، اغلب در این گروه قرار دارند و هر سیاستی که می‌خواهیم تنظیم کنیم توسط این گروه چکش کاری و ابلاغ می‌شود.

 

وی ادامه داد: کشور ما جمعیت جوانی داشت و قاعده هرم پهن‌تر بود، اما با توجه به کاهش فرزندآوری، تاخیر در ازدواج و تک فرزندی، تعداد کودکان و نوزادان کم‌تر شده و جمعیت به سمت نوجوانی، جوانی، میانسالی و سالمندی پیش می‌رود؛ شاید ۱۰ سال دیگر جمعیت میانسال ما سالمند ۶۰ سال به بالا شوند که در اینصورت باید هزینه‌های زیادی را برای سلامتشان صرف کنیم.

 

رهبری، امید به زندگی و طول عمر را یکی از شاخص‌های سلامتی عنوان کرد و گفت: امید به زندگی به تعداد سال‌هایی اشاره دارد که نسلی معین، طبقه یا گروهی خاص، عمر می‌کنند.

 

وی ادامه داد: بر اساس آمار کشوری اداره نفوس و مسکن در سال ۹۰، امید به زندگی در زنان ۷۴ سال و در مردان ۷۱٫۵ سال بود که این آمار در زنان استان ما در همان سال برابر با ۷۳٫۹ و برای مردان ۷۱٫۱ و از کل کشور حدود چند دهم پایین‌تر بود.

 

وی متذکر شد: طول عمر زنان در سال ۹۵ به ۷۵٫۵ و طول عمر مردان ۷۲٫۵ رسیده است که در استان ما هم زنان ۷۵٫۹ و مردان ۷۲٫۵ درصد بوده و با آمار کشوری تقریبا برابری می‌کند.

 

رهبری خاطرنشان کرد: هر چه طول عمر بیشتر و جمعیت و هرم جمعیتی ما به سمت سالمندی پیش می‌رود، مشکلات ذهنی، جسمی و روحی و روانی هم خودش را بیشتر نشان می‌دهد که با آموزش سبک زندگی سالم و مراقبت‌ها در میانسالی و سالمندی می‌توان از وقوع مشکلات در چند سال آینده پیشگیری کرد.

 

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش پایانی سخنانش، تاکید کرد: آموزش سبک زندگی سالم شامل تامین سلامت و حفظ و ارتقاء سلامت بوده، به این معنی که در صورت مطلوب بودن وضعیت موجود، آن را نگه داریم، در غیر اینصورت به طرف بهبودی و ارتقاء شاخص پیش برویم.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46037 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58498 بازدید ]
8 سال پيش [ 33727 بازدید ]
8 سال پيش [ 19053 بازدید ]
5 سال پيش [ 18670 بازدید ]
5 سال پيش [ 12413 بازدید ]
8 سال پيش [ 12077 بازدید ]
8 سال پيش [ 10973 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9271 بازدید ]
7 سال پيش [ 8152 بازدید ]
5 سال پيش [ 7772 بازدید ]
4 سال پيش [ 7557 بازدید ]
4 سال پيش [ 7045 بازدید ]
5 سال پيش [ 6385 بازدید ]
6 سال پيش [ 6347 بازدید ]
2 سال پيش [ 6285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6099 بازدید ]
4 سال پيش [ 6097 بازدید ]
4 سال پيش [ 6012 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 264 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 435 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 233 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 505 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 684 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 515 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1467 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2755 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 240 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 323 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 341 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید