سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
80781
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
117 بازدید
۰

افتتاح بزرگترین مسیرگشایی کشور تا سه هفته آینده در تبریز / دسترسی ملازینال به اتوبان پاسداران اجرایی می شود 

شهردار تبریز با بیان اینکه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم با رفع نواقض تا سه هفته آینده به بهره برداری می‌رسد، گفت: توانمندسازی بافت ناکارآمد شهری در اولویت برنامه امسال شهرداری قرار دارد و برهمین اساس طرح مسیرگشایی بافت حاشیه نشینی ملازینال نیز در حال بررسی و مطالعه است.



شهردار تبریز با بیان اینکه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم با رفع نواقض تا سه هفته آینده به بهره برداری می‌رسد، گفت: توانمندسازی بافت ناکارآمد شهری در اولویت برنامه امسال شهرداری قرار دارد و برهمین اساس طرح مسیرگشایی بافت حاشیه نشینی ملازینال نیز در حال بررسی و مطالعه است.

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در حاشیه بازدید از پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آیت‌الله آل‌هاشم، این پروژه را پیچیده‌ترین مسیرگشایی تاریخ تبریز عنوان کرد و آن را بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور دانست و گفت: بهره‌برداری از این طرح عظیم تنها با همراهی و همدلی شهروندان ساکن منطقه، حمایت مدیریت استان و اعضای شورای اسلامی شهر، تلاش همکاران شهرداری و دستگاه های خدمت رسان میسر شده است.

افتتاح بزرگترین مسیرگشایی کشور تا سه هفته آینده در تبریز / دسترسی ملازینال به اتوبان پاسداران اجرایی می شود 

وی ضمن قدردانی از صبر و همکاری ساکنین این محله، از مرارت‌های ناشی از اجرای این پروژه افزود: مسیرگشایی ۴۵ متری شهید آیت‌الله ‌آل‌هاشم از نظر توپوگرافی، بافت متراکم، اختلاف ارتفاع و وجود اراضی ملی در مسیر، سخت‌ترین پروژه‌ اجراشده در تاریخ تبریز است.

شهردار تبریر افزود: در این پروژه ۸۸۰ باب ملک با ۳۵ هزار مترمربع مساحت تملک و آزادسازی شده و هزینه پروژه هزار میلیارد تومان است.

افتتاح بزرگترین مسیرگشایی کشور تا سه هفته آینده در تبریز / دسترسی ملازینال به اتوبان پاسداران اجرایی می شود 

وی خطاب به شهرداران مناطق یک و ۱۰ تأکید کرد پس از آغاز تردد از این مسیر، رفع نواقص و اجرای دقیق جزئیات باید با همت ویژه دنبال شود تا این منطقه با افزایش ارزش افزوده، شاهد آغاز ساخت‌وسازهای ایمن و هدفمند باشد.

هوشیار در این زمینه خاطر نشان کرد : آسفالت کوچه های منتهی به مسیر اصلی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل‌هاشم همراه با فضای سبز در کمترین زمان ممکن انجام گیرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: پروژه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آیت الله آل هاشم تا سه هفته آینده با رفع نواقص به بهره برداری می‌رسد.

یعقوب هوشیار شهردار تبریز همچنین در بازدید از منطقه حاشیه نشینی ملازینال با اشاره به ضرورت ایجاد دسترسی در این محله شهری گفت: باتوجه به گسترش ساخت و ساز غیرمجاز طی دهه های مختلف در ضلع شمالی تبریز، ضرورت دارد با تمرکز بر مسیرگشایی در این معابر، بافت ناکارآمد حاشیه نشینی ملازینال توانمند شود.

افتتاح بزرگترین مسیرگشایی کشور تا سه هفته آینده در تبریز / دسترسی ملازینال به اتوبان پاسداران اجرایی می شود 

 وی ادامه داد: میزان موفقیت اقدامات شهرداری در مسیرگشایی ملازینال در گرو همدلی صبورانه اهالی و همراهی نهادهای خدمات رسان در کنار سیستم‌ قضایی و مدیران اجرایی استان است چرا که بدون هم‌افزایی، شهرداری به تنهایی نمی تواند در این مسیر موفقت چشمگیری داشته باشد.

گفتنی است، در این‌بازدید طرح مسیرگشایی و دسترسی از محله ملازینال به اتوبان پاسداران مورد بررسی قرار گرفت.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80781 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35756 بازدید ]
9 سال پيش [ 21001 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8198 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 970 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 520 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 139 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 358 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 169 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 156 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]