دوشنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۴ /
10647
۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۶:۴۵
345 بازدید
۰

ارائه سازوکار مناسب برای تمرکز مدیریت سرمایه گذاری از ضرورت‌های هر سازمانی است

تبریز ما: رییس کمسیون سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی تبریز گزارش چهار ماه این کمسیون را ارائه داد. به گزارش تبریز ما، غلامسحسین مسعودی ریحان، رئیس کمیسیون سرمایه گذری و  بهبود فضای کسب و کار طبق این گزارش استفاده از یافته‌های هوشمند و شرکت های دانش بنیان را نیاز امروز […]




ارائه سازوکار مناسب برای تمرکز مدیریت سرمایه گذاری از ضرورت‌های هر سازمانی است

تبریز ما: رییس کمسیون سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی تبریز گزارش چهار ماه این کمسیون را ارائه داد.

به گزارش تبریز ما، غلامسحسین مسعودی ریحان، رئیس کمیسیون سرمایه گذری و  بهبود فضای کسب و کار طبق این گزارش استفاده از یافته‌های هوشمند و شرکت های دانش بنیان را نیاز امروز حوزه سرمایه‌گذاری عنوان کرد.

مسعودی ریحان سازوکار مناسب برای تمرکز مدیریت سرمایه گذاری را از ضرورت‌های هر سازمانی است، دانست و افزود: نگاه دولتی به سرمایه گذاری باعث رکود و کمبود اشتغال شده است.

وی افزود: املاک، مهم‌ترین سرمایه شهرداری است و از این رو، بانک اطلاعات املاک باید در دسترس همگانی یا حداقل متولیان امر برای ایجاد فرصت های سرمایه گذاری باشد.

مسعودی ریحان با بیان اینکه  نیازمند نقشه راه مشخص و فلوچارت اجرایی مدون در شهرداری برای جذب سرمایه گذاری هستیم، تصریح کرد: نگاه سنتی به مقوله سرمایه و بکارگیری سرمایه های خرد در پروژه های شهری منسوخ شده است و باید به فکر ایده‌های هوشمند باشیم.

رییس کمسیون سرمایه گذاری گفت: وجود مراکز متعدد تصمیم گیری و بروکراسی شدید اداری، از موانع توسعه سرمایه‌گذاری است.

وی ادامه داد: علیرغم برداشت های متفاوتی که اعضای کمیسیون از مفهوم اطلس سرمایه گذاری و سازوکارهای تهیه و تدوین آن دارند اما بر ضرورت تهیه آن به عنوان نقشه راهی برای هدفمند کردن و سازگار کردن امر سرمایه گذاری با نیازهای مدیریت شهری تبریز تاکید دارند.

مسعودی ریحان تصریح کرد: در طی سال های گذشته پروژه های بزرگ و کوچک متعددی توسط شهرداری تبریز به روش مشارکت مدنی یا BOT انجام گرفته است.

رییس کمسیون سرمایه گذاری افزود: با توجه به آیین نامه مصوب ۵ آذرماه ۹۶ شورا در ماده ۲۸ به کمیسیون ها اجازه داده شده است تا نسبت به تشکیل کمیته های تخصصی اقدام  کنند. در این چارچوب تعداد ۵ کمیته به برای این کمسیون پیش بینی شده است.

وی  کمیته ارزیابی وضع موجود و چالش ها و فرصت های سرمایه گذاری ، کمیته تدوین ابزارهای تامین سرمایه، کمیته مشارکت های مردمی و جذب سرمایه های خرد ، کمیته فنی و ارزیابی طرح های پیشنهادی جهت طرح در کمیسیون ، کمیته امور بین الملل و جذب سرمایه های خارجی  ۵ کمیته این کمسیون عنوان کرد.

 مسعودی ریحان، سرمایه گذاری به صورت متمرکز در چارچوب شیوه نامه و تحت نظارت مدیریت سرمایه گذاری شهرداری تبریز را از دیگر  اقدامات پیش روی این کمسیون دانست.

رییس کمسیون سرمایه گذاری افزود: به منظور کاهش برورکراسی اداری و حذف زمان زاید و انجام امورات سرمایه گذاری بصورت تخصصی و حرفه ای، پیشنهاد تمرکز تمامی امورات سرمایه گذاری در مدیریت سرمایه گذاری شهرداری توسط این کمسیون داده شده است.

 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58761 بازدید ]
8 سال پيش [ 33920 بازدید ]
8 سال پيش [ 19293 بازدید ]
6 سال پيش [ 18861 بازدید ]
5 سال پيش [ 12621 بازدید ]
8 سال پيش [ 12354 بازدید ]
8 سال پيش [ 11193 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9484 بازدید ]
7 سال پيش [ 8365 بازدید ]
6 سال پيش [ 7956 بازدید ]
4 سال پيش [ 7738 بازدید ]
4 سال پيش [ 7246 بازدید ]
5 سال پيش [ 6576 بازدید ]
7 سال پيش [ 6567 بازدید ]
2 سال پيش [ 6464 بازدید ]
5 سال پيش [ 6303 بازدید ]
4 سال پيش [ 6268 بازدید ]
4 سال پيش [ 6240 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 51 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1241 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 63 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 316 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 412 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 412 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 60 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید