مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی از سیاستهای این اداره کل در راستای حفاظت و احیای گونههای در معرض تهدید استان خبر داد. به گزارش تبریز ما، حسن عباسنژاد در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: حدود ۶۰۰ هزار هکتار از مساحت استان تحت مدیریت این اداره کل بوده که شامل ۱۳ درصد از عرصه کل استان است. […]
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی از سیاستهای این اداره کل در راستای حفاظت و احیای گونههای در معرض تهدید استان خبر داد.
به گزارش تبریز ما، حسن عباسنژاد در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: حدود ۶۰۰ هزار هکتار از مساحت استان تحت مدیریت این اداره کل بوده که شامل ۱۳ درصد از عرصه کل استان است.
وی با بیان اینکه آذربایجانشرقی یکی از غنی ترین مناطق کشور از نظر تنوع زیستی به شمار میرود، افزود: طرحهای احیای گونههای مارال در ارسباران، میش مرغ در قره قشلاق و اردک سر سفید در قوری گل در حال اجرا و پیگیری است.
وی ادامه داد: این اداره کل در نظر دارد با همکاری بخشهای علاقمند و در راستای مسئولیتهای اجتماعی واحدهای مختلف حفاظت از گونههای حائز اهمیت نظیر سیاه خروس قفقازی گونه شاخص جانوری استان را نیز در دستور کار قرار دهد.
عباسنژاد گفت: حفاظت از برخی گونههای دارای اهمیت بینالملی نظیر غاز پیشانی سفید کوچک، شوکا و پلنگ به صورت مداوم از سیاستهای حفاظتی اداره کل است که به صورت سالانه و مستمر پیگیری میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی، وی اظهار کرد: تنوع زیستگاهی و ارتفاعی در استان سبب شده تا گونههای متنوعی از حیات در زیستگاههای جنگلی، کوهستانی و بیابانی استان زیست کنند که گونه بیابانی آهو در زیستگاههای تپه ماهوری شرق استان و گونه بسیار پر اهمیت جهانی نظیر میش مرغ اردک سرسفید، غاز پیشانی سفید کوچک، عروس غاز و سایر گونههای تالابی که از اهمیت جهانی برخوردار هستند، در زیستگاههای تالابی استان نظیر تالاب بین المللی قوریگل و قره قشلاق قابل مشاهده است.
——————–
منبع خبر: asrtabriz.com/news/132981