شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
83351
۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
288 بازدید
۰

آمریکا برای نجات اسرائیل تلاش می کند

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به حمایت های پنهان و پیدای آمریکا از جنایت های اسرائیل غاصب، گفت: طرح اخیر صلح بین حماس و رژیم صهیونی نیز بر همین اساس بوده و بیشتر برای نجات این دولت منحوس صورت گرفته است.



آمریکا برای نجات اسرائیل تلاش می کند
آمریکا برای نجات اسرائیل تلاش می کند

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به حمایت های پنهان و پیدای آمریکا از جنایت های اسرائیل غاصب، گفت: طرح اخیر صلح بین حماس و رژیم صهیونی نیز بر همین اساس بوده و بیشتر برای نجات این دولت منحوس صورت گرفته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سردار اصغر عباسقلی زاده روز پنجشنبه در همایش تجلیل از مادران شهدای شهرستان مراغه، با تاکید بر اینکه خوی شیطانی دولت واشنگتن از ۳۰۰ سال قبل وجود داشته و همچنان تداوم دارد، افزود: قطع جنگ بین حماس و اسرائیل نیز با سردمداری آمریکا، نه برای منفعت مردم غزه، بلکه برای نجات رژیم کودک کش اسرائیل به انجام رسیده است و باید امت اسلامی در این زمینه آگاه باشند.

وی اظهار کرد: امروز مردم اقصی نقاط جهان در کشورهای مختلف علیه ددمنشی و جنایت های رژیم صهیونیستی به پا خاسته و در حال قیام هستند که به همین خاطر آمریکا برای جلوگیری از نابودی اسرائیل طرح صلح را به میان کشیده است.

عباسقلی زاده از طرح صلح غزه به عنوان طرحی شیطانی نام برد و ادامه داد: همه فتنه های جهان از سده ها قبل و وقوع جنگ های مختلف جهانی و بین کشورها، زیر سر آمریکا بوده و همین روند در حال حاضر نیز ادامه دارد و خوی استکباری این دولت تمام شدنی نیست.

وی با بیان اینکه مردم مومن و ولایت مدار ایران اسلامی به درستی دشمن خود را شناخته است، یادآور شد: امروز بدترین و وحشی ترین دشمن ایران اسلامی و جهان اسلام رژیم اسرائیل است و باید آگاهانه و با هوشیاری نسبت به ترفندهای آنها آشنا شده و درک درستی از معادلات جهانی داشته باشیم.

عباسقلی زاده، تبعیت از ولی فقیه و پیروی از دستورات ایشان را مایه عزت و آبروی مردم و عاملی بسیار مهم در افزایش توان مقاومت ملی در برابر دشمنان دانست و اظهار کرد: بر همین اساس رمز موفقیت نظام اسلامی در همین نقطه و وحدت حول محور ولایت نهفته است و هر گونه بی توجهی به این موضوع مهم موجب خسران است.

وی افزد: مردم ایران اسلامی طی ۴۷ سال گذشته به خوبی نشان داده اند که در برابر دشمنان متحد و یکدل بوده و با تبعیت از ولی فقیه اجازه خود نمایی به دشمنان را نمی دهند و این امر به خوبی برای دشمنان آشکار شده است که حملات خود را متوجه ستون نظام اسلامی یعنی ولایت مطلقه فقیه می کنند.

فرمانده سپاه عاشورا با تجلیل از مقام بالای معنوی مادران شهدا که با تربیت فرزندانی در تراز انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شدند، گفت: تقدیم ۳۰۰ هزار شهید برای دفاع از مرز و بوم میهن اسلامی بدون وجود چنین مادرانی ممکن نبود.

عباسقلی زاده عمل به وصیت شهدا را تکلیف کنونی آحاد ملت دانست و با بیان اینکه حفظ حجاب و تبعیت از ولایت فقیه مهمترین وصیت شهدا بود، یادآور شد: عملیاتی سازی این دو وصیت مهم جز با تربیت نسل جدید و جوان مومن و انقلابی میسر نیست و یکی از مهمترین وظایف مادران حرکت در مسیر مادران شهدای دوران دفاع مقدس است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83351 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60565 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11200 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8978 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
5 سال پيش [ 8232 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7881 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1615 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 892 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید