پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
76438
۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
329 بازدید
۰

دایره دنبک زدید که ۷ میلیارد دلار طلب ایران از قطر را وصول کردید، حالا معلوم شده خیر نگرفته اید!

روزنامه اصلاح طلب به مواضع دولتمردان سابق درباره ارزهای بلوکه شده ایران در قطر اشاره کرده و نوشته است: عده‌ای دایره دنبک زدند که «گرفتیم و گرفتیم»، حالا معلوم شده که خیر نگرفتند و انگار حالا حالاها هم قرار نیست پولمان به جیبمان برگردد.



دایره دنبک زدید که ۷ میلیارد دلار طلب ایران از قطر را وصول کردید، حالا معلوم شده خیر نگرفته اید!
دایره دنبک زدید که ۷ میلیارد دلار طلب ایران از قطر را وصول کردید، حالا معلوم شده خیر نگرفته اید!

روزنامه اصلاح طلب به مواضع دولتمردان سابق درباره ارزهای بلوکه شده ایران در قطر اشاره کرده و نوشته است: عده‌ای دایره دنبک زدند که «گرفتیم و گرفتیم»، حالا معلوم شده که خیر نگرفتند و انگار حالا حالاها هم قرار نیست پولمان به جیبمان برگردد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه اعتماد نوشت:

در دیداری که امیر قطر با مقام معظم رهبری داشتند، ایشان به امیر گفتند: این چه رسم دوستی است که ۶ میلیارد ما را بلوکه کردید و نمی‌دهید؟

تازه فهمیدیم که آن ادعاها که بدون FATF کار کشور به سامان بود یعنی چه. به سامان بود، اما نه برای ملک و ملت. اول اینکه از کره تا قطر، یک میلیارد از آن ۷میلیارد آب رفت و شد ۶ میلیارد. بعدش هم اینکه عده‌ای دایره دنبک زدند که «گرفتیم و گرفتیم»، حالا معلوم شده که خیر نگرفتند و انگار حالا حالاها هم قرار نیست پولمان به جیبمان برگردد و خب معلوم است آنهایی که برای یک خبر دروغ و یک توهم‌سازی شادمانی می‌کردند، حالا نمی‌توانند بگویند که هر چه به شما گفتیم، چون باد هوا گذشت و رفت و این بازپس‌گیری هم از جنس وعده ایجاد اشتغال با یک میلیون تومان و ساخت یک میلیون مسکن در سال بوده.

برای همین مدعیان «اسب زین کرده چلاق»، حالا باید یک کاری بکنند و کار نکرده را برای خودشان فاکتور کنند و طلبکار شوند و چه طلبی از این بهتر که قیمت ارز و سکه را بهانه کنند تا بلکه بشود آن یک میلیارد دلاری که از کره تا قطر، چون کره آب شد و گم شد و این بلوکه شدن را که برای دریافت نشدن ۶ میلیارد دلار جشن و پایکوبی کردند که ‌ای ملت، راحت بخوابید که بی‌FATF کار کشور نه تنها به سامان است، بلکه از همه دنیا هم به‌سامان‌تریم و از این به بعد هم هر کس در موضوع FATF که برای آنها نه تنها سنگ بسته که به دلیل ماخوذ به حیا بودن، دستشان هم بسته است، برای ما که خدا را شکر، هم دستمان باز است و هم سنگ‌ها باز هستند.

خلاصه تقصیر آن هفت میلیاردی که آب رفت و شد شش میلیارد و گفتیم‌ ای جان رسید رسید و نرسید و هزار چیز دیگر که ما رعایای ممالک محروسه از آن بی‌خبریم و اینها خودشان خبر دارند که چه کرده‌اند، بر گردن دولت چهاردهم است و برای آغاز شکستن استخوان این دولت، تبر به کمر وزیر اقتصاد می‌زنیم که دیگر نگوید FATF. هر چند این تبر را به بهانه ارز و سکه به کمر دولت می‌زنیم، چون پول که در قطر باشد و در هر بار جابه‌جایی، یک میلیارد دلارش گم بشود، صرفه‌اش بیشتر است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76438 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 221 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 188 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1942 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 293 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 205 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 193 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 256 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 287 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید