پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
81647
۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
331 بازدید
۰

در نشست خبری دبیر کل حزب همت عنوان شد:


مردم شریف ایران اسلامی در جنگ ۱۲روزه نشان دادند که همیشه پشتوانه محکمی برای نظام هستند لذا باید در جهت حل مشکلات مردم بیش از پیش تلاش کرد

۲۰ مرداد ماه بمناسبت هفته خبرنگار نشست خبری شهرام حسین نژاد دانشور دبیرکل حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) برگزار گردید .



۲۰ مرداد ماه بمناسبت هفته خبرنگار نشست خبری شهرام حسین نژاد دانشور دبیرکل حزب همدلی مردم تحول خواه (همت) برگزار گردید .

در این نشست شهرام دانشور دبیرکل حزب همت با اشاره به این موضوع که حزب همت در کلیه استانهای کشور و بیش از ۳۲۰شهر دفتر رسمی داشته و مجوزات خود را از وزارت کشور و فرمانداری ها اخذ نموده است به بیان ظرفیت های این حزب در کشور پرداخت.

دبیرکل حزب همت با بیان اینکه حزب همت حزبی موسمی نبوده و فقط حزب انتخاباتی نیست ابراز داشت:
حزب همت چندین سازمان درون حزبی داشته و دهها کمیته فعال در سطح کشور دارد که در تمام ایام سال در بخش های مختلف سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی فعالیت گسترده ای دارد.
این حزب توانسته است دهها هزار عضو را در سطح کشور جذب و از اعضای خود در بخش های مختلف حزب، جهت اهداف و برنامه های خود بهره ببرد.

دکتر دانشور با بیان اینکه حزب همت حزبی مستقل بوده و با پشتوانه مردم جهت تحول خواهی بنیان نهاده شده است ،این حزب را حزبی با برنامه و تاثیرگذار برشمرده و خطوط قرمز حزب همت را رهبری،اخلاق و مردم برشمردند .
دبیر کل حزب همت با اشاره به انتخابات شوراهای شهر آتی ،از برنامه ریزی جهت ارائه لیست حمایتی جامع کشوری توسط این حزب خبر داد .
شهرام حسین نژاد دانشور در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران راجع به وفاق ملی اظهار داشت:
متاسفانه شاهد آن هستیم که دولت محترم وفاق ملی را بیشتر در جهت استفاده از مدیران جناحین در عرصه مدیریتی کشور خلاصه کرده است .درست است که این امر باعث شده است که از توانمندی های افراد فارغ از مسائل جناحی در دولت استفاده گردد اما وفاق ملی نباید منحصرا به جریانات سیاسی ختم گردد ،وفاق ملی باید بین مردم و دولت جلوه گر گردد.
مردم ایران اسلامی همیشه پشتوانه محکمی برای انقلاب بوده و هستند و در جنگ تحمیلی رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکا علیه کشور عزیزمان ثابت کردند که حامی نظام و انقلاب و دولت هستند و پشت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب ایستاده اند.
لذا باید به این مردم شریف نگاه ویژه داشت و با رصد مشکلات کشور خصوصا در بعد اقتصادی ،راه را برای حل مشکلات هموار ساخت .
اقبال حسینی صدر جانشین دبیرکل حزب همت نیز در این نشست به نقش تاثیر گذار حزب همت در کشور اشاره نموده و این حزب را حزبی پویا و منسجم و بر پایه عدالت خواهی برشمردند .
دکتر صدر که ریاست خانه احزاب آذربایجان غربی را نیز بر عهده دارد در ادامه در پاسخ به ارزیابی عملکرد دکتر رحمانی، استاندار آذربایجان غربی، ضمن انتقاد استفاده از مدیران غیر بومی در سطح کلان استان و انتصاب این افراد در پست های کلیدی استان،عملکرد استاندار قبلی را نسبت به استاندار فعلی مثبت تر ارزیابی نمودند.
محمد تقی موسی پور عضو شورای مرکزی حزب همت نیز در این نشست به حمایت دولت از تولیدکنندگان و واحد‌های تولیدی تاکید کرده ابراز داشت:
تولید کنندگان سربازان اقتصادی این کشور هستند اما در شرایط کنونی با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند لذا دولت محترم باید راه را برای حل مشکلات حوزه صنعت و تولید هموار سازد .

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 384 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 592 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 229 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1077 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 972 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 618 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید