یکشنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۵ /
49352
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
564 بازدید
۰

وضعیت بیمارستان‌های پایتخت در آغاز تعطیلی‌ها/ فرسودگی کادر درمان

در آستانه شروع تعطیلی دو هفته‌ای کشور، انتظار می‌رود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، شرایط بیمارستان‌ها تغییر کرده و باعث ریکاوری نیروهای بهداشتی و درمانی شود.



وضعیت بیمارستان‌های پایتخت در آغاز تعطیلی‌ها/ فرسودگی کادر درمان

در آستانه شروع تعطیلی دو هفته‌ای کشور، انتظار می‌رود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، شرایط بیمارستان‌ها تغییر کرده و باعث ریکاوری نیروهای بهداشتی و درمانی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پذیرش بیشترین بیماران کرونایی در بیمارستان‌های پایتخت شکل می‌گیرد و همین مسئله باعث افزایش بار بیماری شده است که در نتیجه آن، کادر درمان را دچار فرسودگی و خستگی کرده است.

حالا در آستانه شروع تعطیلی دو هفته‌ای کشور، انتظار می‌رود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرایط بیمارستان‌ها تغییر کرده و باعث ریکاوری نیروهای بهداشتی و درمانی شود.

خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام (ره)، با عنوان این مطلب که قرنطینه دو هفته‌ای می‌تواند فرصتی برای استراحت کادر درمان باشد، گفت: در دو سه هفته اخیر که مردم بیش از گذشته مراعات کرده‌اند، در بیمارستان امام خمینی شاهد روند کاهشی بستری بوده‌ایم.

وی افزود: در مجتمع بیمارستان امام خمینی، کم کم تخت‌های بیمارستان خالی از بیمار کرونایی می‌شود.

صادق نیت، ابراز امیدواری کرد تا در دو سه هفته آینده نتیجه قابل قبولی از کاهش مبتلایان به کرونا را شاهد باشیم.

علی شاه عباسی رئیس بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش هم مردم را از ساده انگاری در مورد بهبود شرایط کرونایی برحذر داشت و گفت: اگر چه در دو سه روز گذشته مراجعان به بیمارستان کمتر شده است اما نباید این بیماری را ساده گرفت.

وی افزود: برای غلبه بر شیوع این بیماری باید از شیوع ویروس کرونا با تدابیر مختلف جلو بود. آموزش‌ها را مجازی کنیم. در مرزهای کشور کنترل بیشتر صورت گیرد و محدودیت‌های شخصی بیشتر شود.

شاه عباسی ادامه داد: در موج اول بیماری، تدابیر جدی تری اتخاذ شد و محدودیت‌های اعمالی شدیدتر بود. در آن زمان حتی در مقطعی انجام جراحی‌های غیر اورژانس متوقف شده بود. اکنون شاید به واسطه کمتر شدن سخت گیری ها، مردم هم ساده‌تر با بیماری برخورد می‌کنند در حالی که بر شدت بیماری افزوده شده است.

وی افزود: متأسفانه همچنان سفر، مهمانی، جشن، مراسم عزا و دورهمی ها در برنامه‌های مردم هست. این اقدامات بسیار خطرناک هستند، تعداد مبتلایان و افراد ناقل در سطح جامعه بالا است و شانس انتقال بیماری بیشتر شده است.

شاه عباسی گفت: تعداد بیماران به صورت تصاعدی رو به افزایش است که البته یک جنبه آن به بهبود بیماریابی و افزایش تست‌ها بر می‌گردد و از لحاظ آزمایشگاهی کشف بیماری بیشتر شده است. با این حال واقعیت این است که با توجه به آمار بالای بیماران، ویروس به صورت تصاعدی در حال انتشار است و باید راه‌های انتقال را بست و زنجیره را قطع کرد.

وی افزود: اگر شخصی بیمار شد حتماً توصیه‌های بهداشتی و قرنطینه خانگی را جدی بگیرد و به سلامت بقیه اعضای خانواده و جامعه اهمیت بدهد. حتی بعضاً در کادر درمان و پزشکان هم شاهد بودیم که بیمار شده‌اند ولی دوران قرنطینه را کامل نگذرانده و به کار برگشته‌اند. برخی بیماری را کتمان می‌کنند که حرکتی ضد اجتماعی و ضد سلامت است.

شاه عباسی گفت: ما کمبود تخت نداریم، اما تخت خدمات می‌خواهد، اکسیژن می‌خواهد و دستگاه‌های اکسیژن باید تکافوی نیاز را بکند. در حالت معمول یک بیمارستان به تعداد زیادی دستگاه اکسیژن نیاز ندارد، اما اکنون که در نیمی از تخت‌های ما بیماران کرونایی بستری هستند و همه اکسیژن نیاز دارند، دستگاه‌ها اصلاً پاسخگو نیست. ظرفیت را بالا برده ایم و دستگاه‌های جدید خریداری شده اما همچنان به علت زیاد بودن تقاضا با مشکل روبه رو هستیم.

وی افزود: این بیماران به شدت وابسته به اکسیژن هستند. از سوی دیگر ارائه خدمات به پرسنل نیاز دارد، چهار تن از همکاران ما به شهادت رسیده اند و اکنون ۵۰ تن از کادر پرستاری و پزشکان بیمارستان مبتلا شده و در مرخصی استعلاجی و قرنطینه بوده و یا بستری هستند.

۵۰۷۶۳۸۵

وضعیت بیمارستان‌های پایتخت در آغاز تعطیلی‌ها/ فرسودگی کادر درمان


حبیب احسنی پور

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49352 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60617 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21099 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14409 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10227 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9657 بازدید ]
5 سال پيش [ 9409 بازدید ]
5 سال پيش [ 9039 بازدید ]
6 سال پيش [ 8315 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8271 بازدید ]
3 سال پيش [ 8184 بازدید ]
5 سال پيش [ 7921 بازدید ]
6 سال پيش [ 7870 بازدید ]
4 سال پيش [ 7559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1644 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2051 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2099 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1647 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2048 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1687 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1997 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1434 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1515 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1371 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1469 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1488 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1295 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 664 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 751 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 241 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 554 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 778 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 153 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 584 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید