سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۴ /
57996
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
362 بازدید
۰

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم امروز سه‌شنبه(۲۸ اردیبهشت) در میان اقشار مختلفی از مردم تبریز که به‌صورت خودجوش و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در مقابل بیت امام جمعه تبریز تجمع کرده بودند، اظهار کرد: در محله شیخ جراح در نزدیکی مسجد الاقصی رژیم غاصب صهیونیستی از چهار خانواده بزرگ فلسطینی خواست تا خانه های خود که متعلق به آبا و اجداد فلسطینیان بود، خارج شوند.

وی ادامه داد: این خانواده فلسطینی در سال ۱۹۴۸ زمین خانه خود را از اردن خریده بودند و دولت اردن هم با ارائه‌ی سند مالکیت، از خانواده فلسطینی حمایت کرد اما دادگاه اسرائیلی حق فلسطینیان را نادیده گرفت و موجب بالاگرفتن اعتراضات در این محله شد.

وی با بیان اینکه تنها نظامیان صهیونیستی در این درگیری ها حضور نداشتند، افزود: شهرک نشینان تندرو صهیونیستی نیز آماده‌ی خشونت بودند اما فلسطینیان با وجود دستگیری و کشته شدن حاضر به ترک خانه های خود نشدند و آتش اختلافات بالا گرفت.

امام جمعه تبریز تاکید کرد: زیاده خواهی های اسرائیل به یک جنگ خونین تبدیل شده است که پایانش مشخص نیست و اکنون نوار غزه بعنوان قلب تپنده این روزهای فلسطین مورد آماج حملات هوایی و جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

وی با انتقاد از سکوت مجامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی گفت: کسانی که ادعای حقوق بشر دارند و همواره خود را مدعیان آزادی می‌دانند، چرا لال شده اند و هیچ حرفی نمی‌زنند؟! چرا سازمان های بین المللی و دولت های منطقه هیچ تحرکی ندارند و گویی به خواب رفته اند؟

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم خاطرنشان کرد:رهبر انقلاب فرموده اند که جمهوری اسلامی ایران به همه گروه هایی که علیه رژیم صهیونیستی انگیزه مقابله دارند، کمک خواهد کرد و یکی از مهمترین دستاوردهای جنگ اخیر فراتررفتن رویارویی با صهیونیست ها از غزه به همه‌ی شهرهای فلسطین است.

وی ادامه داد: این‌ روزها شاهد هستیم که در ورودی رود اردن شاخه های نظامی فلسطین دوباره فعال شده است که قبلا توسط یاسر عرفات به خاطر خط سازش تعطیل شده بود و امیدواریم در آینده نه تنها در باریکه غزه بلکه در کل فلسطین صدای موشک های مقاومت را بشنویم؛ موشک هایی که خواب را از سر اشغالگران پرانده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با گرامیداشت یاد ونام سردار شهید قاسم سلیمانی متذکر شد: کمان و سنگ هایی که اکنون به موشک های نقطه زن تبدیل شده، نتیجه تلاش ها و رشادت های سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است و خود آمریکایی ها و سران رژیم صهیونیستی نیز این موضوع را می‌دانند.

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی سعی داشت به جهان این باور را القا کند که فقط جمهوری اسلامی است که با موجودیت این رژیم مشکل دارد و حتی صدای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از کشورهای خلیج فارس به کشور های غرب رسیده بود که حساسیت مسلمانان جهان نسبت به قبله نخست اسلام و حرم شریف قدس به حکام کشور های منطقه فهماند که مسلمانان جهان به سادگی از خیانت به آرمان قدس رد نخواهند شد.

وی افزود: کشورهایی که با جلاد دست دوستی داده اند و از پشت به اسلام خنجر زدند، امروز باید پاسخگوی خون ریخته شده کودکان و فریاد مادران و پدران فلسطینی باشند که جز خدا پناهی ندارند.

امام جمعه تبریز خطاب به دولت آذربایجان نیز گفت. انتظار داریم جمهوری آذربایجان بعوان بخشی از پیکره‌ی عالم اسلام که در ماه های اخیر بازگشت اراضی اشغال شده‌ی خود را جشم گرفت، مانع بلند شدن صدای مسلمانان آذربایجانی نشود.

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

موشک های مقاومت خواب را از سر صهیونیست ها پرانده است

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19779

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57996 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59627 بازدید ]
8 سال پيش [ 34809 بازدید ]
8 سال پيش [ 20110 بازدید ]
6 سال پيش [ 19695 بازدید ]
5 سال پيش [ 13421 بازدید ]
8 سال پيش [ 13165 بازدید ]
8 سال پيش [ 12020 بازدید ]
6 سال پيش [ 10312 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9161 بازدید ]
6 سال پيش [ 8767 بازدید ]
4 سال پيش [ 8508 بازدید ]
4 سال پيش [ 8053 بازدید ]
5 سال پيش [ 7404 بازدید ]
7 سال پيش [ 7369 بازدید ]
3 سال پيش [ 7232 بازدید ]
4 سال پيش [ 7069 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 7023 بازدید ]
3 سال پيش [ 6003 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 416 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 435 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 417 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 264 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 278 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 572 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1067 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 504 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 355 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 637 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 497 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 690 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 1004 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 465 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 432 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 449 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید