جمعه, ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ /
58006
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
588 بازدید
۰

راه‌اندازی ۶ موزه جدید در مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اردبیل خبر داد: کد خبر : ۱۹۸۰۶ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۲:۳۲ سرپرست معاون میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: به دنبال شیوع کرونا بازدید مسافران و گردشگران از موزه‌ها کاهش یافته به طوری که سال گذشته ۹ هزار نفر از موزه‌های استان اردبیل بازدید کردند. به گزارش تبریز ما، فریدون محمدی […]



سرپرست معاونت میراث فرهنگی اردبیل خبر داد:

  • کد خبر : ۱۹۸۰۶
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ – ۱۲:۳۲
راه‌اندازی ۶ موزه جدید در مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی

سرپرست معاون میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: به دنبال شیوع کرونا بازدید مسافران و گردشگران از موزه‌ها کاهش یافته به طوری که سال گذشته ۹ هزار نفر از موزه‌های استان اردبیل بازدید کردند.

به گزارش تبریز ما، فریدون محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اظهار کرد: در سال ۹۸ و قبل از شیوع کرونا تعداد بازدیدکنندگان از موزه‌های استان به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده بود که با شیوع کرونا این تعداد به شدت کاهش یافته و ما در سال گذشته هیچ بازدیدکننده خارجی از موزه‌های استان اردبیل را شاهد نبودیم.
وی به جذابیت موزه‌ها و اشیای در معرض دید مردم در قالب این مجموعه‌ها اشاره کرد و گفت: در بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی در کنار ارائه آثار معماری از دوره صفوی و معرفی بناهای مختلف، سعی و تلاشمان بر این بوده تا اصیل‌ترین اشیا در معرض دید قرار گرفته و در قالب موزه شیخ صفی‌الدین اردبیلی به مسافران، گردشگران و میهمانان داخلی و خارجی معرفی شود.
سرپرست معاون میراث فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: علاوه بر موزه‌ها، در قالب رویدادهای مختلف و تقویت روابط فرهنگی سعی کردیم تا گنجینه عظیم فرهنگی و هویتی استان اردبیل را به نسل‌های آینده و بازدیدکنندگان معرفی کنیم که امیدواریم با فروکش کردن بیماری کرونا و بهبود شرایط باز هم اردبیل به قطب سفرهای داخلی و گردشگران خارجی تبدیل شود.
محمدی فعالیت ده‌ها موزه را در مناطق مختلف استان در بخش‌های مختلف یادآور شد و افزود: از ایام رکود فعالیت موزه‌ها در جهت ساماندهی و پربار کردن اشیای موزه‌ها استفاده کردیم تا با جمع‌آوری و حفظ و حراست از این اشیا بتوانیم در خدمت علاقمندان باشیم.
وی از راه‌اندازی ۶ موزه جدید در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی خبر داد و خاطر نشان کرد: این موزه شامل موزه سفال، سنگ و… آماده راه‌اندازی است که از بستر فضای مجازی در معرفی اشیای این موزه‌ها و همچنین شناساندن آنها استفاده می‌کنیم.
محمدی با بیان اینکه در این موزه‌ها ۱۴ هزار اشیا تهیه و در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است، اضافه کرد: ما از ظرفیت موزه‌های برون استانی نیز استفاده می‌کنیم تا گنجینه عظیم تاریخی، تمدنی و هویتی اردبیل را برای شهروندان سایر مناطق کشور معرفی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ارائه آثار موزه‌ها در نمایشگاه‌های سایر استان‌ها و حتی خارج از کشور یک ظرفیت عظیم است و در کنار آن تلاش می‌کنیم تا اشیای به یغما رفته از گنجینه عظیم تاریخی و هویتی اردبیل را به استان بازگردانده و به غنی شدن آثار موزه‌ها بیش از گذشته کمک کنیم.
سرپرست معاون میراث فرهنگی استان اردبیل رایگان بودن بازدید از موزه‌ها را در ۲۸ اردیبهشت یادآور شد و ادامه داد: شهروندان می‌توانند در این روز به صورت رایگان از موزه‌های فعال استان در مناطق مختلف بازدید کنند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19806

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58006 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60548 بازدید ]
8 سال پيش [ 35776 بازدید ]
9 سال پيش [ 21017 بازدید ]
6 سال پيش [ 20627 بازدید ]
6 سال پيش [ 14330 بازدید ]
8 سال پيش [ 14054 بازدید ]
9 سال پيش [ 12956 بازدید ]
6 سال پيش [ 11181 بازدید ]
8 سال پيش [ 10105 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9581 بازدید ]
5 سال پيش [ 9341 بازدید ]
5 سال پيش [ 8939 بازدید ]
6 سال پيش [ 8218 بازدید ]
7 سال پيش [ 8214 بازدید ]
5 سال پيش [ 8190 بازدید ]
3 سال پيش [ 8105 بازدید ]
5 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7811 بازدید ]
4 سال پيش [ 7462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1547 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1954 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1982 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1582 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1513 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1540 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1569 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1928 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1510 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1403 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1292 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1260 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 518 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1016 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 469 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 573 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 917 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 720 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 515 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 558 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 413 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید