چهارشنبه, ۲۸ آبان ۱۴۰۴ /
8418
۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۳:۰۲
524 بازدید
۰

توزیع خدمات شهری با رویکرد متوازن / اولویت فضای شهر، در خدمت  پیاده‌محوری

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز گفت: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در بحث مدیریت اجرایی «انسان‌محوری» و در روند خدمتگزاری «کرامت انسانی» و «عدالت شهری» را نهادینه کنیم. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: مشکلات مختلفی در مسیر مدیریت شهر […]



[ad_1]


توزیع خدمات شهری با رویکرد متوازن / اولویت فضای شهر، در خدمت  پیاده‌محوری

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در بحث مدیریت اجرایی «انسان‌محوری» و در روند خدمتگزاری «کرامت انسانی» و «عدالت شهری» را نهادینه کنیم.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: مشکلات مختلفی در مسیر مدیریت شهر قرار دارد که باید با برنامه‌ریزی حل شود؛ طبیعی است که در این جهت‌گیری، مناطق کم‌برخوردار در اولویت قرار خواهند داشت. سعی خواهد شد خدمات شهری، به خصوص در سطح محلات، با رویکرد متوازن توزیع شود.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین وجه از شاخص «کرامت انسانی» این است که فضای شهر، در وهله اول، در خدمت  پیاده‌محوری باشد، نه ترددهای متراکم خودرویی؛ این شاخص مهم را سعی خواهیم کرد در پروژه‌های ترافیکی و عمرانی لحاظ کنیم.

شهین‌باهر، تکریم ارباب رجوع را از دیگر ضرورت‌های مهم در مدیریت شهر خواند و افزود: ممکن است در مراجعات اداری، برخی خواسته‌های شهروندان از نظر قانونی امکان‌پذیر نباشد؛ در این صورت باید رفتار خدمتگزاری طوری باشد که ارباب رجوع، از برخوردمان اقناع شود. سعی خواهیم کرد با ارزیابی‌ها و نظارت‌های مداوم این شاخص مهم را در شهرداری بهبود ببخشیم.

وی با بیان این‌که ایجاد فضای مشارکت، نیازمند جلب رضایت و اعتماد شهروندان است، خاطرنشان کرد: در تک‌تک بخش‌های مدیرت شهر، نیازمند همراهی شهروندان هستیم؛ به خصوص در آستانه رویداد گردشگری تبریز ۲۰۱۸ باید فضایی ایجاد کنیم تا شعار «هر شهروند، یک میزبان» به صورت واقعی در شهر بارز باشد.

شهردار تبریز تاکید کرد: مردم باید شهرداری را از خود بدانند و اطمیمان داشته باشند که هر هزینه‌ای که در تعامل با شهرداری می‌پردازند، نهایتاً صرف خدمت به خودشان می‌شوند.

شهین‌باهر متذکر شد: رفتار چهره‌به‌چهره شهروندان با گردشگران، یک نمود ساده از مشارکت در برنامه‌های ۲۰۱۸ است که در عین حال، در ذهنیت و خاطره حضور گردشگران، بسیار تاثیرگذار است.

وی اظهار داشت: «تبریز ۲۰۱۸» یک آرمان نهایی نیست، بلکه سرآغازی برای ایجاد تحول در اقتصاد پایدار شهری است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8418 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59643 بازدید ]
8 سال پيش [ 34826 بازدید ]
8 سال پيش [ 20119 بازدید ]
6 سال پيش [ 19705 بازدید ]
5 سال پيش [ 13437 بازدید ]
8 سال پيش [ 13177 بازدید ]
8 سال پيش [ 12033 بازدید ]
6 سال پيش [ 10327 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9173 بازدید ]
6 سال پيش [ 8779 بازدید ]
4 سال پيش [ 8519 بازدید ]
4 سال پيش [ 8062 بازدید ]
5 سال پيش [ 7417 بازدید ]
7 سال پيش [ 7383 بازدید ]
3 سال پيش [ 7241 بازدید ]
4 سال پيش [ 7082 بازدید ]
4 سال پيش [ 7051 بازدید ]
5 سال پيش [ 7030 بازدید ]
3 سال پيش [ 6026 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 443 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 22 روز پيش [ 155 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 708 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 412 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 618 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید