یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ /
7638
۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۷:۲۴
622 بازدید
۰

بررسی معضل سدمعبر و ساخت‌وسازهای غیرمجاز حوزه شهرداری منطقه ۱

[ad_1] شریارنیوز: شهردار منطقه ۱ تبریز به همراه مدیران واحدهای مختلف این منطقه، در جلسه‌ای با حضور فرماندهان کلانتری‌های سطح این حوزه، موضوعات مشترک بین دو مجموعه را بررسی و بر لزوم تقویت همکاری‌ها تاکید کردند. به گزارش تبریز ما، مولاخواه شهردار منطقه ۱ تبریز در این جلسه، شبکه‌های سد معبر و ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز، ترافیک […]



[ad_1]


بررسی معضل سدمعبر و ساخت‌وسازهای غیرمجاز حوزه شهرداری منطقه ۱

شریارنیوز: شهردار منطقه ۱ تبریز به همراه مدیران واحدهای مختلف این منطقه، در جلسه‌ای با حضور فرماندهان کلانتری‌های سطح این حوزه، موضوعات مشترک بین دو مجموعه را بررسی و بر لزوم تقویت همکاری‌ها تاکید کردند.

به گزارش تبریز ما، مولاخواه شهردار منطقه ۱ تبریز در این جلسه، شبکه‌های سد معبر و ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز، ترافیک و‌ حمل‌و‌نقل را از معضلاتی خواند که حل آن‌ها نیازمند هماهنگی و همکاری شهرداری و نیروی انتظامی است.

وی تصریح کرد: جلوگیری از سد معبر وانت‌بارهای سطح حوزه و ساخت‌وسازهای غیرمجاز، از ضرورت‌های مهم شهر است؛ نباید اجازۀ ریشه دوانیدن این قبیل شبکه‌ها را در شهر بدهیم.

مولاخواه ادامه داد: نیروهای انتظامی برای آرامش و امنیت جامعه از جان گذشتگی می‌کند و نقش تعیین‌کننده در حفظ نظم شهر دارد؛  حضور نیروی انتظامی در کنار شهرداری برای مقابله با افراد سودجود و ناقض می تواند نتایج بسیار مهم و شایسته ای برای شهر داشته باشد.

شهردار منطقه ۱ تبریز، استفاده از خودروهای دوربین‌دار با هماهنگی سازمان ترافیک و همچنین رصد مکان‌هایی که در تجمع دستفروشان است را از راهکارهای مناسب برای رفع این مشکلات خواند.

در ادامه حضرتی، معاون خدمات شهری منطقه یک گفت : وانت‌های سد معبر این حوزه، عمدتاً به صورت فامیلی در مسیر خیابان‌های عباسی و گلکار حضور دارند و برخی از آن‌ها برخورد‌های ناشایست و رفتارهای ناهنجاری را پیشه کرده‌اند.

وی گفت : همکاری نیروهای انتظامی و حضور به موقع در فرمان‌های لازم، از گستردگی این معضلات کاسته و باعث ایجاد آرامش در سطح حوزه خواهد شد.

 مهدیزاده، معاون حمل‌و‌نقل منطقه نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۱ برای حل معضلات ترافیکی، مجبور به اصلاح هندسی و نصب علائم ترافیکی است که این امر، ناخواسته هزینه‌های گزافی متوجه شهرداری می‌کند.

 فرماندهان کلانتری‌های ۱۲،۱۷، ۱۱ و همچنین پلیس راهور نیز در این جلسه، ضمن آمادگی برای برخورد با هرگونه سد معبر و ساخت‌و‌ساز غیر‌مجاز تاکید کردند که در این خصوص، همکاری شهروندان نقش مهمی را می توانند ایفا کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7638 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60605 بازدید ]
9 سال پيش [ 35840 بازدید ]
9 سال پيش [ 21088 بازدید ]
6 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 14403 بازدید ]
9 سال پيش [ 14103 بازدید ]
9 سال پيش [ 13031 بازدید ]
7 سال پيش [ 11240 بازدید ]
8 سال پيش [ 10212 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9646 بازدید ]
5 سال پيش [ 9396 بازدید ]
5 سال پيش [ 9026 بازدید ]
6 سال پيش [ 8304 بازدید ]
5 سال پيش [ 8273 بازدید ]
7 سال پيش [ 8268 بازدید ]
3 سال پيش [ 8178 بازدید ]
5 سال پيش [ 7916 بازدید ]
6 سال پيش [ 7864 بازدید ]
4 سال پيش [ 7552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2042 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2080 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1642 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1578 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2040 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1610 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1665 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1989 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1426 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1504 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1590 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1459 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1285 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1312 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 842 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 575 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 786 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید