جمعه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
61743
۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
7106 بازدید
۰

اولین سیمنار آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف در تبریز برگزار شد

 اولین سیمنار تخصصی آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز توسط ماهنامه سراسری همگام با اصناف و پایگاه خبری تحلیلی کفش نیوز در سالن اجتماعات اتاق اصناف تبریز با شرکت تولیدکنندگان و فعالان صنعت کفش تبریز و […]



 اولین سیمنار تخصصی آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز توسط ماهنامه سراسری همگام با اصناف و پایگاه خبری تحلیلی کفش نیوز در سالن اجتماعات اتاق اصناف تبریز با شرکت تولیدکنندگان و فعالان صنعت کفش تبریز و جمعی از اصناف برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریز ما: عین اله حسین زاده دبیر اجرایی این سیمنار در این خصوص گفت‌: استفاده از اینترنت و شبکه اجتماعی در عصر حاضر به عنوان یکی از راههای معرفی محصولات و همچنین فروش اینترنتی از الزامات هر کسب و کار می باشد که در همین راستا با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان تبریز برای ارتقای سطح اطلاعات فعالان و صنعتگران اولین سمینار آشنایی با نحوه کار اینستاگرام با تدریس دکتر بهزاد عباسی از اساتید دانشگاه برگزار شد.
وی افزود: به دلیل محدودیت های کرونایی علی رغم استقبال گسترده اصناف و بازاریان و فعالان صنعت کفش تبریز برای ثبت نام و شرکت در این سیمنار تنها توانستیم تعداد محدودی را ثبت نام کنیم که ان شالله در ماههای آینده یک سیمنار بزرگ ۳۰۰ نفری در یکی از تالارهای تبریز برگزار خداهیم کرد.
دبیر اجرایی این سیمنار اضافه کرد: برای کلیه شرکت کنندگان گواهینامه معتبر شرکت در این سیمنار اعطا می گردد.
حسین زاده در خاتمه گفت: در پایان جا دارد از حمایت‌های ویژه جناب آقای دکتر علیرضا جباریان فام رئیس اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز، جناب آقای مهندس حاج ولی رضایی مدیرعامل شرکت سامان پایدار نوید، آقای مهندس رحیم دژبانی مدیر عامل شرکت کفش کاترین تبریز بابت حمایت های ویژه از این رویداد علمی در تبریز کمال تشکر را داشته باشم.
شایان ذکر است: استاد بهزاد عباسی مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینک در بیش از ۲۷۵۰ سازمان دولتی و خصوصی را در کارنامه خود دارد.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61743 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57961 بازدید ]
7 سال پيش [ 33178 بازدید ]
8 سال پيش [ 18556 بازدید ]
5 سال پيش [ 18164 بازدید ]
5 سال پيش [ 11896 بازدید ]
7 سال پيش [ 11611 بازدید ]
8 سال پيش [ 10508 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8745 بازدید ]
7 سال پيش [ 7684 بازدید ]
5 سال پيش [ 7231 بازدید ]
3 سال پيش [ 7106 بازدید ]
3 سال پيش [ 6601 بازدید ]
4 سال پيش [ 5907 بازدید ]
6 سال پيش [ 5861 بازدید ]
2 سال پيش [ 5848 بازدید ]
4 سال پيش [ 5648 بازدید ]
4 سال پيش [ 5606 بازدید ]
4 سال پيش [ 5565 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 48 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 265 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 442 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 68 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 606 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 240 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 267 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 604 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1453 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید