چهارشنبه, ۶ فروردین ۱۴۰۴ /
61743
۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
6715 بازدید
۰

اولین سیمنار آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف در تبریز برگزار شد

 اولین سیمنار تخصصی آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز توسط ماهنامه سراسری همگام با اصناف و پایگاه خبری تحلیلی کفش نیوز در سالن اجتماعات اتاق اصناف تبریز با شرکت تولیدکنندگان و فعالان صنعت کفش تبریز و […]



 اولین سیمنار تخصصی آشنایی با نحوه کار اینستاگرام و کسب و کارهای اینترنتی ویژه اصناف با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز توسط ماهنامه سراسری همگام با اصناف و پایگاه خبری تحلیلی کفش نیوز در سالن اجتماعات اتاق اصناف تبریز با شرکت تولیدکنندگان و فعالان صنعت کفش تبریز و جمعی از اصناف برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تبریز ما: عین اله حسین زاده دبیر اجرایی این سیمنار در این خصوص گفت‌: استفاده از اینترنت و شبکه اجتماعی در عصر حاضر به عنوان یکی از راههای معرفی محصولات و همچنین فروش اینترنتی از الزامات هر کسب و کار می باشد که در همین راستا با همکاری اتاق اصناف تبریز و اتحادیه کفاشان تبریز برای ارتقای سطح اطلاعات فعالان و صنعتگران اولین سمینار آشنایی با نحوه کار اینستاگرام با تدریس دکتر بهزاد عباسی از اساتید دانشگاه برگزار شد.
وی افزود: به دلیل محدودیت های کرونایی علی رغم استقبال گسترده اصناف و بازاریان و فعالان صنعت کفش تبریز برای ثبت نام و شرکت در این سیمنار تنها توانستیم تعداد محدودی را ثبت نام کنیم که ان شالله در ماههای آینده یک سیمنار بزرگ ۳۰۰ نفری در یکی از تالارهای تبریز برگزار خداهیم کرد.
دبیر اجرایی این سیمنار اضافه کرد: برای کلیه شرکت کنندگان گواهینامه معتبر شرکت در این سیمنار اعطا می گردد.
حسین زاده در خاتمه گفت: در پایان جا دارد از حمایت‌های ویژه جناب آقای دکتر علیرضا جباریان فام رئیس اتحادیه کفاشان، پستاسازان و سراجان کلانشهر تبریز، جناب آقای مهندس حاج ولی رضایی مدیرعامل شرکت سامان پایدار نوید، آقای مهندس رحیم دژبانی مدیر عامل شرکت کفش کاترین تبریز بابت حمایت های ویژه از این رویداد علمی در تبریز کمال تشکر را داشته باشم.
شایان ذکر است: استاد بهزاد عباسی مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینک در بیش از ۲۷۵۰ سازمان دولتی و خصوصی را در کارنامه خود دارد.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61743 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57477 بازدید ]
7 سال پيش [ 32782 بازدید ]
8 سال پيش [ 18134 بازدید ]
5 سال پيش [ 17733 بازدید ]
5 سال پيش [ 11444 بازدید ]
7 سال پيش [ 11187 بازدید ]
8 سال پيش [ 10077 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8341 بازدید ]
7 سال پيش [ 7265 بازدید ]
5 سال پيش [ 6824 بازدید ]
3 سال پيش [ 6715 بازدید ]
3 سال پيش [ 6167 بازدید ]
4 سال پيش [ 5477 بازدید ]
6 سال پيش [ 5468 بازدید ]
2 سال پيش [ 5451 بازدید ]
4 سال پيش [ 5268 بازدید ]
3 سال پيش [ 5234 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
3 سال پيش [ 5190 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 32 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 606 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 250 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 225 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 271 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 248 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 314 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 286 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید