حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 13 ذو القعدة 1445 Monday, 20 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 11407 تعداد نوشته های امروز : 0×

تولید بیش از ۱۳ میلیون قطعه ماهی زینتی در آذربایجان شرقی

شناسه : 56369 20 آوریل 2021 - 15:46 341 بازدید

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا قاسم جعفروند در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: شهرستان‌های تبریز و آذرشهر با ۸۵ درصد تولید، دو قطب تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور هستند که ظرفیت‌های این استان در تکثیر و پرورش ماهیان زینتی بر کسی پوشیده نیست. وی اظهار کرد: در زمینه تولید ماهیان زینتی […]

تولید بیش از ۱۳ میلیون قطعه ماهی زینتی در آذربایجان
شرقی
پ
پ

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا قاسم جعفروند در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: شهرستان‌های تبریز و آذرشهر با ۸۵ درصد تولید، دو قطب تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور هستند که ظرفیت‌های این استان در تکثیر و پرورش ماهیان زینتی بر کسی پوشیده نیست.

وی اظهار کرد: در زمینه تولید ماهیان زینتی با فعالیت بیش از ۳۴ مزارع تولیدی مجوزدار دارای رتبه بالای کشوری در پرورش ماهیان زینتی هستیم.

وی با اشاره به این‌که بیش از ۵۰ درصد تولیدات ماهیان زینتی به استان‌های دیگر و خارج از کشور صادر می‌شود، ادامه داد: از جمله ماهیان زینتی تولیدی در استان می‌توان به خانواده ماهیان مولی، شامل سفید، مشکی، سیاه، قرمز، دم شمشیری، پلاتی، رزی بارب، بارب، سیچلار گورخری، دم شمشیری، کف خوار و آنجل و گونه‌های تخم گذار و زنده زا اشاره کرد که پرورش و تکثیر آن‌ها توسط بخش خصوصی در استخرهای خاکی و بتونی انجام می‌شود.

جعفروند با بیان این‌که تولید کنندگان ماهیان زینتی دارای بزرگترین مزارع و استخرهای باز و سرپوشیده در سطح استان هستند، ادامه داد: این نوع ماهیان برای تکثیر و پرورش نیاز به دمای بین ۲۲ تا ۲۸ درجه سانتیگراد دارند، شوری کم آب برای آن‌ها مناسب و مساعد است در حالی کخ شوری آب موجب می‌شود تا ماهیان زینتی از بیماری‌های واگیر مصون بمانند.

وی با بیان این‌که ماهیان زینتی تولید شده در استان از طریق سایر استان‌ها به کشورهای هدف صادر می‌شود، بیان کرد: با توجه به این شرایط، تولیدکنندگان استانی نمی‌توانند از مزایای بازار فروش ماهیان زینتی به نحو مطلوب بهره مند شوند.

وی ناآشنایی تولیدکنندگان با بیماری‌های ماهیان زینتی، نبود اطلاعات کافی کارشناسان فنی و بهداشتی سازمان‌های مرتبط و ضعف اطلاع رسانی مطلوب و سریع برای تولیدکنندگان را از سایر مشکلات این بخش عنوان کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با ایجاد کانال شبکه مجازی و ارتباط بیشتر با تولیدکنندگان، واحدهای تولیدی می‌توانند مشکلات، انتقادات و پیشنهادات خود را به راحتی مطرح کنند.

وی افزود: بدون وجود تشکل‌های مناسب در تولید و پرورش ماهیان زینتی، نمی‌توان مشکلات موجود در زمینه تامین نهاده‌ها، فروش و صادرات را به درستی انعکاس و حل و فصل کرد.

وی اضافه کرد: با وجود ظرفیت‌های بالقوه آذربایجان شرقی در خصوص گردشگری آبزی پروری و کشاورزی در صورت توجه و ایجاد جاذبه‌های گردشگری بیشتر و نمایشگاه ‌های دائمی ماهیان زینتی، شاهد رونق صنعت گردشگری و اقتصادی در این استان خواهیم بود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18017

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.