یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
60771
۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۶
539 بازدید
۰

پیرجهان، به خاطر عملکرد ضعیف فدراسیون دوومیدانی، المپیک را از دست داد

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی؛ کد خبر : ۲۴۰۲۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ – ۱۶:۰۵ مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: عملکرد ضعیف فدراسیون دو ومیدانی در روزهای پیش از المپیک باعث شد سجاد پیرجهان به عنوان آماده‌ترین ورزشکار ایران در رشته دو ومیدانی، این مسابقات را از دست دهد. به گزارش آژانس خبری […]



مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی؛

  • کد خبر : ۲۴۰۲۸
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ – ۱۶:۰۵
پیرجهان، به خاطر عملکرد ضعیف فدراسیون دوومیدانی، المپیک را از دست داد

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: عملکرد ضعیف فدراسیون دو ومیدانی در روزهای پیش از المپیک باعث شد سجاد پیرجهان به عنوان آماده‌ترین ورزشکار ایران در رشته دو ومیدانی، این مسابقات را از دست دهد.

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی در نشست خبری هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، با تاکید بر اینکه ورزش بدون رسانه معنایی ندارد، اظهار داشت: اگر المپیک توکیو بدون حضور رسانه‌ها برگزار می‌شد صرفا در حد یک رویداد باقی می‌ماند و آن جذابیت لازم را نداشت.
وی با بیان اینکه هیچگونه محدودیتی در توانمندسازی هیات‌های ورزشی نداریم، افزود: برخی از هیات‌های ورزشی هماهنگی‌های مناسبی دارند و سرمایه‌گذاری‌های خوبی در رده‌های سنی پایه رشته‌های مختلف انجام داده‌اند که بدون شک در آینده شاهد شکوفایی این ورزشکاران و درخشش آن‌ها در عرصه‌های مختلف خواهیم بود.
وی با اشاره به عملکرد ضعیف فدراسیون دو ومیدانی در روزهای پیش از المپیک خاطرنشان کرد: در مسابقات و رویدادهای بین‌المللی محدودیت‌های سختگیرانه‌ای اعمال می‌شود و ورزشکاران باید آن را رعایت کنند اما در کشور ما متاسفانه هیچ تدبیری برای ایجاد چنین محدودیت‌هایی وجود ندارد و همین مسئله باعث شد؛ سجاد پیرجهان که آماده‌ترین ورزشکار ایران در رشته دو ومیدانی بود، این مسابقات را از دست دهد چرا که بدلیل استقرار این ورزشکار در هتلی که عموم مردم رفت وآمد داشتند به کرونا مبتلا شد.
وی اضافه کرد: برگزاری مسابقات دو و میدانی درست یک هفته مانده به شروع مسابقات المپیک از دیگر اشتباهات این فدراسیون بود که تجمع ورزشکاران متعدد از شهرهای مختلف و بیماری ورزشکاران را در پی داشت.
بهتاج در تشریح آخرین وضعیت تیم تراکتور و مشکلات متعدد این باشگاه گفت: وضعیت تراکتور به هیچ عنوان خوب نیست و مدیریت باشگاه به صورت مثبت پیش نمی‌رود به طوری که با وجود مالک و هیئت مدیره، سرمربی تیم در خصوص بدهی ۵۰ میلیارد تومانی و پنجره‌های نقل و انتقال صحبت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه تا بحال هیچکس در تامین مخارج باشگاه تراکتور به زنوزی کمک نکرده است، تصریح کرد: این در حالیست که وزارت ورزش و جوانان برای هیات مدیره باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس نفراتی را انتخاب می‌کنند که نقش عابر بانک را دارند و برای این تیم‌ها درآمدزایی می‌کنند.
وی افزود: به شما قول می‌دهم تنش‌های باشگاه تراکتور کاهش خواهد یافت و فصل خوبی را پیش‌رو خواهند داشت.
بهتاج همچنین در خصوص بازگشایی برخی استخر‌ها گفت: باشگاه‌ها و استخرها حتی در دورانی که بطور کامل فعالیت دارند، زیان‌ده هستند، چه برسد به اینکه به صورت محدود فعالیت کنند. با این حال اطلاعی در خصوص فعالیت پنهانی استخر ها نداریم و در صورت اطلاع حتما برخورد خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی در خاتمه سخنانش در پاسخ به سوال خبرنگار تبریز ما مبنی بر اینکه چرا باشگاه سونگون علیرغم وعده‌های قبلی هیچ گامی در جهت ایجاد زیرساخت‌های ورزشی در ورزقان نمی‌کند، گفت: قرار بود کلنگ مجموعه ورزشی مس سونگون سال گذشته در ورزقان به زمین زده شود که این امر علیرغم تامین اعتبار و مشخص شدن پیمانکار، تا به امروز اتفاق نیافتاده است.
بهتاج با بیان اینکه بودجه تخصیصی به باشگاه مس سونگون بسیار کم و محدود است، خاطرنشان ساخت: با توجه به توانمندی‌های منطقه و توان مالی موجود در باشگاه سونگون، پیشنهاد باشگاه‌داری در ۷ رشته را به هیات مدیره باشگاه داده‌ایم که امیدواریم عملیاتی شود.

 

 

 

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=24028

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60771 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58144 بازدید ]
7 سال پيش [ 33370 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18332 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10662 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6755 بازدید ]
5 سال پيش [ 6080 بازدید ]
6 سال پيش [ 6049 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5814 بازدید ]
4 سال پيش [ 5778 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 30 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 40 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 50 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 312 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 897 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 50 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 350 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1879 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 372 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید