چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۴ /
32925
۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
1272 بازدید
۰

مورد مشکوک به کرونا در مدارس نداشتیم/ توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه هیچ مورد مشکوکی در مدارس از ابتلا به کرونا ویروس نداشتیم گفت: اگر هم مواردی وجود داشته باشد باید وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی کند و ما امر آموزش و پیشگیری را بر عهده داریم. به گزارش  تبریزما به نقل از ایسنا، دکتر حسن ضیاءالدینی، درباره تمهیدات آموزش و پرورش […]



مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه هیچ مورد مشکوکی در مدارس از ابتلا به کرونا ویروس نداشتیم گفت: اگر هم مواردی وجود داشته باشد باید وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی کند و ما امر آموزش و پیشگیری را بر عهده داریم.

به گزارش  تبریزما به نقل از ایسنا، دکتر حسن ضیاءالدینی، درباره تمهیدات آموزش و پرورش برای پیشگیری از کرونا در جمعیت دانش آموزی اظهار کرد: ما آموزش‌ها را از چندی قبل در کل کشور آغاز کرده‌ایم و به منظور ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان بخشنامه‌هایی را با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی به استانها ارسال کرده‌ایم تا اصول بهداشتی و فردی و نکات سلامت به دانش آموزان آموزش داده شود. 

ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی و تامین صابون مایع مدارس 

وی افزود: امروزه کنترل و نظارت بهداشت محیط مدارس نیز در دستور کار است به عنوان مثال به مدارس توصیه کرده‌ایم تمیز کردن دستگیره درها که بچه‌ها بیشتر با آن در ارتباط هستند و ضد عفونی کردن سرویس بهداشتی و تامین صابون مایع برای سرویس‌های بهداشتی را انجام دهند. 

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین کنترل نظارت اصول بهداشتی مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه‌های تغذیه و آموزش‌های پیشگیرانه نیز از مدارس خواسته شده است. 

وی در ادامه توصیه‌هایی برای دانش آموزان به منظور پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی داشت و گفت: توصیه می‌شود دانش آموزان هنگام عطسه و سرفه حتما جلوی دهان خود را بگیرند، مرتب دستهایشان را با آب و صابون بشویند و از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند. ما این آموزش‌ها را از هفته گذشته آغاز کرده‌ایم. 

دانش‌آموزان در صورت داشتن علائم سرماخوردگی به مدرسه نروند/مشکلی بابت غیبت‌ها وجود ندارد 

ضیاءالدینی همچنین توصیه‌ای به خانواده‌ها داشت و عنوان کرد: به خانواده‌ها تاکید کردیم اگر فرزندشان دچار تب یا علائم سرماخوردگی شد تا بهبودی کامل به مدرسه نیاید. هیچ مشکلی به لحاظ غیبت از سوی مدرسه وجود ندارد و به مدیران مدرسه تاکید کردیم که با والدین همکاری کنند تا در پیشگیری از کرونا ویروس با همکاری همه مردم موفق شویم. 

برنامه آموزش و پرورش برای توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مدارس 

مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مردم به شایعات توجه نکنند زیرا این بیماری نیز با پیشگیری قابل کنترل است، در پاسخ به پرسشی درباره توزیع ماسک و وسایل ضد عفونی کننده در سطح مدارس گفت: تصمیماتی در این زمینه گرفته شده و هر قسمت آموزش و پرورش وظیفه‌ای در این زمینه بر عهده خواهد داشت.

وی اضافه کرد: امروز (شنبه) نیز کمیته‌ای در این باره تشکیل می‌شود. در استان‌ها برای امور سلامت و تامین وسایل و مایحتاج بهداشتی چون صابون مایع بودجه گذاشته شده و خود مدارس قرار است این تجهیزات را در صورت نیاز خریداری کنند. مدیرکل امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هفته گذشته جلساتی در قالب ویدئو کنفرانس با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، مدیران کل و معاونین و روسای آموزش و پرورش برگزار و موارد لازم اطلاع رسانی شده است گفت: نکات بهداشت فردی و جمعی در سایت معاونت تربیت بدنی نیز بارگذاری شده و استان ها می توانند از دستورالعمل‌ها و پوسترهای بهداشتی آماده شده استفاده کنند. 

هیچ مورد مشکوکی به کرونا در مدارس نداشتیم

وی ضمن اعلام اینکه هیچ مورد مشکوکی به کرونا در مدارس نداشتیم گفت: اگر هم مواردی وجود داشته باشد باید وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی کنند ما امر آموزش و پیشگیری را بر عهده داریم. 

ضیاءالدینی در پایان تأکید کرد که خانواده‌ها نگران نباشند چرا که تجربه آنفولانزای پرندگان را نیز در سال ۸۸ داشتیم و توانستیم بحران را پشت سر بگذاریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32925 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59933 بازدید ]
8 سال پيش [ 35144 بازدید ]
8 سال پيش [ 20462 بازدید ]
6 سال پيش [ 20044 بازدید ]
5 سال پيش [ 13741 بازدید ]
8 سال پيش [ 13477 بازدید ]
8 سال پيش [ 12361 بازدید ]
6 سال پيش [ 10609 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9488 بازدید ]
6 سال پيش [ 9048 بازدید ]
4 سال پيش [ 8824 بازدید ]
4 سال پيش [ 8349 بازدید ]
5 سال پيش [ 7684 بازدید ]
7 سال پيش [ 7674 بازدید ]
3 سال پيش [ 7531 بازدید ]
4 سال پيش [ 7407 بازدید ]
4 سال پيش [ 7315 بازدید ]
5 سال پيش [ 7291 بازدید ]
3 سال پيش [ 6538 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 741 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 782 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 776 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 962 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 770 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 746 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 655 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 681 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 728 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 623 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 683 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 695 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 625 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 607 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 619 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 606 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 710 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 898 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 928 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1906 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1081 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1033 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 102 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید