جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
78118
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
355 بازدید
۰

مراغه، چشم‌انتظار بیمارستان تأمین اجتماعی

فرماندار مراغه در حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار احداث بیمارستان تأمین اجتماعی، افزایش سهم بیمه کارگران ساختمانی و تقویت زیرساخت‌های درمانی، آموزشی و رفاهی این شهرستان شد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،امین امینیان، امروز، در همایش “وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر” که با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از کارآفرینان و مدیران برگزار شد، با اشاره به مشکلات زیرساختی متعدد شهرستان مراغه خواستار رسیدگی فوری به مطالبات مردم این منطقه شد.

فرماندار مراغه با اشاره به حضور وزارت رفاه در شهرستان، آن را فرصتی مغتنم برای تسریع در روند توسعه مراغه دانست و گفت: امید است حضورتان بابی برای رفع موانع و کاستی‌ها باشد و به تعمیق و شتاب روند توسعه این شهرستان منجر شود.

وی با تشریح وضعیت جغرافیایی و فرهنگی مراغه افزود: این شهرستان با وسعت ۲۱۸۵ کیلومتر مربع، دو بخش، شش دهستان و ۱۷۷ آبادی، دارای جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر است و با داشتن بیش از ۳۰۰ اثر ثبت‌شده ملی، یکی از ۱۰ شهر تاریخی ایران و دومین شهر سالم کشور محسوب می‌شود.

امینیان با اشاره به نبود بیمارستان تأمین اجتماعی در مراغه، این موضوع را مطالبه‌ای تاریخی خواند و گفت: با وجود آنکه شهرستان مراغه یکی از قطب‌های درمانی جنوب استان محسوب می‌شود و روزانه میزبان بیماران شهرهای همجوار از آذربایجان غربی و کردستان است، بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی برای دریافت خدمات درمانی مجبور به سفر به مرکز استان هستند که رفت‌وآمدی بیش از ۳ ساعت را دربر می‌گیرد.

فرماندار مراغه در ادامه خواستار تأسیس نمایندگی اسناد پزشکی در شهرستان شد و گفت: با توجه به هزینه و زمان رفت‌وآمد به تبریز برای تشکیل پرونده، دریافت دارو و عقد قرارداد پزشکان، ایجاد این نمایندگی ضروری است.

او همچنین با بیان اینکه بیش از ۴ هزار، متقاضی بیمه کارگران ساختمانی در شهرستان وجود دارد، گفت: در حالی‌که سهمیه سالانه تنها ۴۰۰ نفر است، این تناسب ناعادلانه باعث شده صف انتظار سال‌ها ادامه داشته باشد.

امینیان نبود امکانات آموزشی در مراکز فنی‌وحرفه‌ای شهرستان به‌ویژه در بخش کشاورزی را از دیگر مشکلات مهم دانست و خواستار تخصیص تجهیزات و راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی شد.

وی همچنین با اشاره به فرسودگی سالن چندمنظوره کارگران شهرستان و خوابگاه‌های موجود، خواستار بازسازی و به‌روزرسانی امکانات ورزشی و رفاهی کارگران شد.

در حوزه مشاغل خانگی نیز فرماندار مراغه گفت: با وجود تخصیص ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات، تنها ۷۵ درصد از آن به متقاضیان پرداخت شده و ۴۵۰۰ نفر در صف دریافت این تسهیلات باقی مانده‌اند.

در بخش پایانی سخنانش، امینیان با گلایه از عدم سرمایه‌گذاری وزارت رفاه در مراغه، تصریح کرد: از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه‌های تابعه همچون صندوق بازنشستگی، هیچ سرمایه‌گذاری در مراغه صورت نگرفته است، در حالی‌که این شهرستان دومین شهر بزرگ استان و از لحاظ جمعیت بیمه‌شدگان دارای سهم قابل توجهی است.

وی همچنین به پروژه‌های بلاتکلیف مانند سیلوی غیرفعال سازمان کشت ایران اشاره کرد و خواستار تعیین تکلیف آن‌ها شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78118 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 42 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 67 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2181 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 311 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 154 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید