چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
78651
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
284 بازدید
۰

قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.



قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع
قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی یزدی‌خواه رییس مجمع نمایندگان استان تهران ضمن توضیح جلسه دیروز، با وزیر نیرو و برخی دیگر از مسئولین این وزارتخانه گفت: امروز ۴ ساعت جلسه با وزیر نیرو داشتیم که در این جلسه عملکرد وزارت نیرو در تامین برق پایدار برای منازل، صنوف، صنایع و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه ضمن مقایسه تطبیقی وضعیت تامین برق در این ایام با سال گذشته که قطعی برق بسیار کمتر بود، بحث شد. مسئولین وزارت نیرو بخشی از مشکلات را متوجه اورهال کردن نیروگاه‌هایی می دانستند که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته‌اند که باید تا قبل از آغاز پیک گرما در خرداد ماه این تعمیرات به اتمام برسد.

یزدی‌خواه با اشاره به کمبود آب در سال جاری گفت: با توجه به کمبود نذورات آسمانی، ذخیره آب در نیروگاه‌های برق آبی هم محدود شده و این موضوع هم خود عاملی شده که در عین کمبود آب شرب برای مردم در شهرهای مختلف با مشکل کاهش تولید برق در نیروگاه‌های کشور نیز مواجه شویم.

وی ضمن اشاره به بی عدالتی در خاموشی مناطق مختلف کشور خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضات ما در جلسه امروز نحوه خاموشی در استان‌های مختلف کشور است. ما خودمان از نزدیک شاهد بی‌عدالتی در خاموشی‌های استان تهران بوده‌ایم. این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه گفت: زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف می‌شوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشی‌ها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اصلاح الگوی مصرف در بین مردم، تاکید کرد: البته در کنار تمام موضوعاتی که متوجه وزارت نیرو می‌دانیم باید به موضوع مدیریت مصرف توسط مردم هم توجه داشت. سه درصد مصرف کنندگان در تهران به دلیل بدمصرفی، ۴۰ درصد هزینه برق را پرداخت می‌کنند. به همین منظور وزارت نیرو اعلام کرده که سامانه‌های پیامکی خود را فعال تر کرده تا برای مدیران ساختمان‌ها و افراد پیامک هشدار پرمصرفی انرژی صادر کند.

یزدی‌خواه در پایان ضمن اشاره به میزان ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق در کشور ۲۰ هزار مگاوات است که با اعمال خاموشی‌ها تنها ۵ هزار مگاوات عقب هستیم. مدیریت مصرف می تواند تمام مشکل ناترازی در کشور را حل کند. اگر مدیریت مصرف صورت نگیرد هر چقدر هم نیروگاه ایجاد کنید باز هم حریف مصرف نمی‌شوید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78651 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9562 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 177 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید