چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۴ /
76151
۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
217 بازدید
۰

قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

رئیس جمهور گفت: قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد؛ وقتی نوع آموزش ما نمی‌تواند نحوه گفتگو را آموزش دهد، تنش و درگیری هم در جامعه بالا می‌گیرد.



قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد
قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

رئیس جمهور گفت: قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد؛ وقتی نوع آموزش ما نمی‌تواند نحوه گفتگو را آموزش دهد، تنش و درگیری هم در جامعه بالا می‌گیرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دکتر مسعود پزشکیان در یکصد و یازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، راهبرد محوری دولت در نظام سلامت را برقراری عدالت در این حوزه دانست و گفت:‌ ما در دولت به دنبال ارتقای سلامت و ایجاد عدالت در این زمینه در جامعه هستیم که درمان هم جزئی از آن است. به عبارتی ما به دنبال حفظ سلامت اقشار محروم و حاشیه‌نشین هستیم که دیده نمی‌شوند، چون آنها هم باید سهم خود را از سلامت داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید در مقوله سلامت موضوعات اجتماعی هم لحاظ شود، اظهار داشت: سلامت یک بسته جامع است که به مسائل اجتماعی مردم هم ارتباط پیدا می‌کند؛ وقتی کسی بیکار باشد یعنی سلامت او هم در خطر است.

پزشکیان در این بخش از سخنانش به ماجرای قتل یک دانشجو در منطقه کوی دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: قتل آن دانشجو هم به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد؛ وقتی نوع آموزش ما نمی‌تواند نحوه گفتگو را آموزش دهد، تنش و درگیری هم در جامعه بالا می‌گیرد. وقتی افراد توان گفتگو با یکدیگر را ندارند، طبعا درگیری فیزیکی هم پیش می‌آید.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تحقق عدالت در حوزه آموزش تصریح کرد:‌ دولت باید در نظام آموزشی همه را ببیند.

دکتر پزشکیان به محدودیت منابع دولت برای توزیع امکانات درمانی و سلامت‌محور در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما مجبور هستیم که در ارائه خدمات حوزه سلامت اولویت‌بندی کنیم و این اولویت‌بندی باید به گونه‌ای باشد که افراد بیشتری را تحت پوشش قرار دهد.

رئیس جمهور کمبود منابع را یکی از دلایل مهاجرت کادر پزشکی دانست و گفت: اینکه گفته می‌شود باید کادر پزشکی را تکریم کرد، درست است، اما آیا می‌توان با احترام گذاشتن همه مشکلات را حل کرد؟

رئیس جمهور خطاب به اعضای فرهنگستان علوم پزشکی که خواهان برخی اقدامات در حوزه سلامت بودند، گفت: کمک کنید با منابع موجود مشکلات حل شود و بر اساس عدالت، به شکلی که بیشترین افراد تحت پوشش قرار گیرند، سلامتی مردم را تامین کنیم. من زمانی که در تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی بودم با همان سرانه سلامتی که دولت در اختیارمان قرار می‌داد، برنامه‌ریزی و نظام پزشک خانواده را آنجا اجرا کردم.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه «پزشک خانواده در سایر استان‌ها به درستی اجرا نشد»، افزود: در استان‌های دیگر پزشک خانواده بد اجرا شد و محدود به این شد که در هر محله‌ای یک درمانگاه ایجاد و یک پزشک استقرار داشته باشد و بیماران را ویزیت کند، در حالی که هدف طرح پزشک خانواده این نبود. در پزشک خانواده ما به دنبال حفظ سلامت آن بخش از جامعه بودیم که در آمارها وجود ندارند و به دلایلی از جمله بی‌سوادی و یا فقر به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

رئیس جمهور با یادآوری شعار محوری وفاق در دولت چهاردهم و با بیان اینکه « معتقدم اگر دست به دست هم بدهیم و علمی و درست عمل کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم»، بر ضرورت تقویت و تصحیح مسیر تحقیقات در کشور تاکید و تصریح کرد: تحقیقات در کشور باید بر اساس نیاز جامعه و با هدف حل مشکلات باشد. ما هم اکنون مراکز تحقیقاتی زیادی داریم که دستاوردهای چندانی ندارند. از شما عزیزان در فرهنگستان علوم پزشکی می‌خواهم که در این زمینه دولت را یاری کنید. باید به یک زبان و نگاه مشترک برای حل مشکلات برسیم و اساتید در این زمینه می‌توانند کمک کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور، دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و تعدادی از اعضای این فرهنگستان به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز توضیحاتی درباره برنامه‌های این وزارتخانه در راستای برنامه‌های دولت در حوزه بهداشت و سلامت ارائه داد

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76151 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59924 بازدید ]
8 سال پيش [ 35135 بازدید ]
8 سال پيش [ 20457 بازدید ]
6 سال پيش [ 20033 بازدید ]
5 سال پيش [ 13731 بازدید ]
8 سال پيش [ 13469 بازدید ]
8 سال پيش [ 12357 بازدید ]
6 سال پيش [ 10601 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9484 بازدید ]
6 سال پيش [ 9043 بازدید ]
4 سال پيش [ 8816 بازدید ]
4 سال پيش [ 8342 بازدید ]
5 سال پيش [ 7678 بازدید ]
7 سال پيش [ 7664 بازدید ]
3 سال پيش [ 7531 بازدید ]
4 سال پيش [ 7403 بازدید ]
4 سال پيش [ 7312 بازدید ]
5 سال پيش [ 7284 بازدید ]
3 سال پيش [ 6522 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 736 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 949 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 773 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 772 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 955 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 758 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 740 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 945 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 677 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 723 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 613 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 672 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 689 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 615 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 599 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 605 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 599 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2044 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 175 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید