جمعه, ۱۹ تیر ۱۴۰۵ /
64822
۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
252 بازدید
۰

قانون حجاب با کار کارشناسی فراوان تصویب شده و مردم هم آن را قبول دارند

همشهری نوشت: درمجموع نظرسنجی‌های نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سؤال می‌شود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آن‌را کامل رعایت نکنند؛



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه همشهری نوشت: قانون حجاب که حداقل ۳ سال روی آن کار کارشناسی شده و میان ۳ قوه چندین بار رفت‌وبرگشت داشته‌است، امروز متهم به موضوعاتی می‌شود که اساسا نسبتی با آنها ندارد. عجیب نیست؟ یعنی مخالفان حتی حاضر نیستند به متن نزدیک شوند. چرا؟ چون نفع نهایی‌شان در توزیع جهل نسبت به قانون است و نه روشنگری. حقیقتا ظلم است.

مخالفان قانون حجاب به این سؤال ساده چه جوابی دارند که اگر قانون نه، پس چه؟ آیا حجاب اهمیت ندارد؟ آیا ضرورت دین نیست؟ آیا فرهنگ جامعه ایرانی نیست؟ آیا منطق عقلی روشن و بیّن ندارد؟ آیا مطالبه اکثریت نیست؟ آیا بی‌حجابی پروژه آشکار دشمن نیست؟ اگر پاسخ مثبت است آیا وجود قانون ضرورت ندارد؟ اگر نه پس چه؟ یعنی از هرج‌ومرج دفاع می‌کنید؟ یعنی پاسخ به این سؤال ساده اینقدر سخت است؟

کافی است در ادبیات مخالفان قانون حجاب دقیق شوید. هیچ اشاره‌ای به جزئیات قانون حجاب نمی‌شود. فقط می‌گویند نه. خب چرا؟ چه چیز در این قانون شما را آزار می‌دهد؟ اینکه گشت ارشاد جمع شده‌است؟ اینکه برخورد سلبی و خشن وجود ندارد؟ اینکه با سلبریتی‌های قانون‌شکن برخورد می‌شود؟ اینکه تبعیض در برخورد وجود ندارد؟ اینکه عدم‌فعل مسئولان پیگیری می‌شود؟ اینکه اقدامات ایجابی چندین‌برابر اقدامات سلبی است؟ اینکه با دانه‌درشت‌های متخلف مضاعف برخورد می‌شود؟ دقیقا کدام بخش این قانون خلاف عقل و منطق است؟ چرا روشن نمی‌کنند؟

حقیقتا باید در مظلومیت حجاب و قانونش گریست. طرف مخالف است اما خودش هم نمی‌داند چرا و چگونه مخالف است.

حجابی که مطالبه اکثریت جامعه است، امروز در مارپیچ سکوت شبکه‌های اجتماعی گرفتار انفعال رسانه‌ها و خواص و حتی مسئولان و مراکز علمی و دینی شده است.

این قانون وحی منزل نیست. حتما هم مثل هر قانون بشری دیگری ایراد و اشکال دارد. اما این قانون خروجی ساعت‌ها و ماه‌ها کار کارشناسی است. دارای نقاط ممتاز قابل اعتناست. رافع مشکلات جدی نهادی و قانونی در توجه به فرهنگ عفاف و حجاب است. پس چرا نباید از آن دفاع کرد؟ آیا غیر از این است که شکستن مارپیچ سکوت هزینه دارد؟

درنهایت اینکه قانون حجاب بزنگاه وفاق است؛ به چند دلیل.

اول اینکه برخلاف بسیاری از امور برآمده از نقاط مشترک اعتقادی و گرایشی است؛ هم شرع و هم فرهنگ جامعه ایرانی و هم قانون اساسی و هم عقلانیت.

دوم اینکه این قانون خروجی نظام کارشناسی کشور است؛ هم اجماع نهادهای کارشناسی را دارد و هم سران قوا را. این قانون برای نزدیکی نظرات کارشناسی بارها میان قوا رفت‌وبرگشت داشته‌است.

سوم اینکه قانون حجاب پاسخ به یک مطالبه عمیق مردمی است. به سروصداهای آزاردهنده سیاسی توجه نکنیم. مردم ما از بن دندان و عمق وجود مومن و معتقد به فرهنگ دینی و ایرانی‌اند.

مخالفان اجرای این قانون حاضر نیستند به متن قانون نزدیک شوند و آن را بخوانند. چرا؟ چون برهم‌زننده بازار مکاره اتهام‌زنی و موج‌سواری‌های سیاسی است. یک تلقی هیجانی وجود دارد که قانونمندی حجاب یعنی گشت ارشاد و عده‌ای نفع‌شان در این است که این تلقی منفی همچنان در افکار عمومی باقی بماند؛ بنابراین با اصل روشنگری درباره قانون مخالفند و حتی دروغ‌های آشکار درباره قانون می‌بافند.

اجازه ندهیم اقلیتی بی‌منطق با نفی قانونمداری بر اکثریت برآشوبند و مروج دیکتاتوری و بی‌حجابی اجباری شوند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64822 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 311 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 سال پيش [ 60 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 995 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 619 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 234 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید