شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
58996
۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
304 بازدید
۰

ظریف: قهر با صندوق راه حل نیست

وزیر امور خارجه گفت: مشارکت مردم نه تنها لغو تحریم‌ها را تسریع می‌کند بلکه، تحریم‌های آینده را نیز خنثی می‌کند. به گزارش تبریز ما، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در پیامی ویدیویی در حساب کاربری خود در اینستاگرام ضمن دعوت از همه ایرانیان برای حضور در پای صندوق رای و شرکت در انتخابات، گفت: جمعه […]



وزیر امور خارجه گفت: مشارکت مردم نه تنها لغو تحریم‌ها را تسریع می‌کند بلکه، تحریم‌های آینده را نیز خنثی می‌کند.
به گزارش تبریز ما، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در پیامی ویدیویی در حساب کاربری خود در اینستاگرام ضمن دعوت از همه ایرانیان برای حضور در پای صندوق رای و شرکت در انتخابات، گفت: جمعه روزی است که از طریق صندوق رای می‌توانیم دریچه‌های روشنایی و امید را برای آینده خود و فرزندانمان باز نگهداریم.
وی افزود: کمبودها، کاستی‌ها و اشتباهات کم نبوده و نیستند، و من به سهم خود شرمنده سختی‌ها و ناروایی‌هایی هستم که کام مردم را تلخ کرده است. اما قهر با صندوق رأی قطعاً راه‌حل نیست و اگر به مشکلات نیافزاید، از آنها نخواهد کاست.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: ملت توسعه‌خواه، ملتی است که هیچ فرصتی را، حتی ظاهراً کوچک، برای اصلاح و پیشرفت از دست نمی‌دهد.
ظریف با بیان اینکه مردم ما مؤثرترین ضامن آزادی، امنیت، سربلندی و پیشرفت کشور هستند، تاکید کرد: مشارکت هوشمندانه و گسترده مردم، در داخل و خارج، در تعیین سرنوشت خود قدرت ملی را رقم می‌زند، منافع ملی را در سطح جهانی پاسداری می‌کند و پشتوانه اصلی برای تعامل سازنده بین‌المللی است.
وی گفت: مشارکت مردم نه تنها لغو تحریم‌ها را تسریع می‌کند و بنیان جنگ اقتصادی علیه ملت دلاور ایران را درهم خواهد شکست، بلکه تحریم‌های آینده را نیز خنثی می‌کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی اظهار داشت: افزایش مشارکت به ناامیدی تندروهای بیرونی و درونی، صهیونیست‌ها و تروریست‌های اقتصادی، که با ایران‌هراسی و برجام‌ستیزی چشم طمع به شکست تعامل و افزایش تحریم‌ها دوخته‌اند، خواهد انجامید. مردم ایران همیشه «پدیده» بوده‌اند و «فرصت» آفریده‌اند.
ظریف با بیان اینکه امیدوارم در انتخابات ۱۴۰۰ نیز مردم فرصت تازه‌ای برای حرکت به سوی ایرانی آباد، آزاد و توسعه‌یافته خلق کنند، گفت: دست در دست هم، ۲۸ خرداد را به جشنواره ملی امید برای همه ایرانیان تبدیل کنیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129513

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58996 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58127 بازدید ]
7 سال پيش [ 33356 بازدید ]
8 سال پيش [ 18713 بازدید ]
5 سال پيش [ 18313 بازدید ]
5 سال پيش [ 12070 بازدید ]
7 سال پيش [ 11756 بازدید ]
8 سال پيش [ 10649 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
7 سال پيش [ 7827 بازدید ]
5 سال پيش [ 7397 بازدید ]
3 سال پيش [ 7247 بازدید ]
4 سال پيش [ 6735 بازدید ]
5 سال پيش [ 6066 بازدید ]
6 سال پيش [ 6025 بازدید ]
2 سال پيش [ 5989 بازدید ]
4 سال پيش [ 5793 بازدید ]
4 سال پيش [ 5762 بازدید ]
4 سال پيش [ 5697 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1154 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 813 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 233 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 283 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 601 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 285 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 351 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 466 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید