جمعه, ۱۷ مهر ۱۴۰۵ /
81549
۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
250 بازدید
۰

تلاش برای حل مشکلات خبرنگاران آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی بر حل مشکلات و چالش‌های جامعه رسانه‌ای و خبری استان تاکید کرد و گفت: امنیت شغلی، معیشت، مسکن و بیمه خبرنگاران جزو مشکلات صنفی خبرنگاران و عکاسان خبری است که ما درصدد حل این مشکلات هستیم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در نشست صمیمی با اصحاب […]



تلاش برای حل مشکلات خبرنگاران آذربایجان شرقی
تلاش برای حل مشکلات خبرنگاران آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی بر حل مشکلات و چالش‌های جامعه رسانه‌ای و خبری استان تاکید کرد و گفت: امنیت شغلی، معیشت، مسکن و بیمه خبرنگاران جزو مشکلات صنفی خبرنگاران و عکاسان خبری است که ما درصدد حل این مشکلات هستیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در نشست صمیمی با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد به مثمرثمر بودن ارتباط و تعامل با اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات استانی تاکید کرد و گفت: چندین بار با همکاری و اطلاع رسانی به موقع خبرنگاران مشکلات استانی حل شده است.

وی به حل مشکلات و چالش‌های جامعه رسانه‌ای و خبری استان تاکید کرد و افزود: امنیت شغلی، معیشت، مسکن و بیمه خبرنگاران جزو مشکلات صنفی خبرنگاران و عکاسان خبری است که ما درصدد حل این مشکلات هستیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ نقد و انتقاد پذیری در جامعه ما چندان وجود ندارد ادامه داد: خبرنگاران طلایه داران نهاد‌های مدنی در راستای آگاهی‌بخشی‌اند و در این ایام اصحاب رسانه با هم‌افزایی کامل توانسته‌اند امنیت ذهنی و روانی جامعه را برقرار کنند.

وی از همکاری و هم‌افزایی اصحاب رسانه با مدیران دولتی در برگزاری جشن قهرمانی تراکتور ابراز قدردانی کرد و افزود: جشن قهرمانی تیم فوتبال تراکتور با هدایت و فرهنگ‌سازی مردم توسط اصحاب رسانه به خوبی برگزار شد.

سرمست به چالش ها و مشکلات ایام استانداری خود اشاره کرد و گفت: با همراهی و همدلی خبرنگاران به خصوص در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ مشکلات را پشت سر گذاشتیم.

استاندار آذربایجان شرقی ریاست جمهوری دکتر پزشکیان را فرصت بی‌نظیری برای آذربایجان شرقی دانست.

وی تکمیل و ساخت آزادراه و کریدور‌های ارتباطی تبریز – ارومیه، تبریز – زنجان، تکمیل جاده کلاله – آغبند، بازسازی فرودگاه تبریز که در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به استان بیشترین آسیب بین فرودگاه‌های کشور را متحمل شد، اجرای پروژه انتقال آب ارس به تبریز، ساخت و تجهیز واحد‌های صنعتی به پنل‌های خورشیدی، تاسیس نهاد مالی برای پشتیبانی از پروژه‌های عمرانی، ایجاد منطقه اقتصادی فناوری‌های نوین و همچنین کاشت چمن هیبریدی در استادیوم یادگار امام(ره) تبریز که بعد از چندین سال به ثمر رسید را از جمله اولویت های کاری خود در استانداری عنوان کرد.

در این نشست صمیمی اصحاب رسانه به بیان نکته نظرات، پیشنهاد‌ها و انتقادات خود درباره مسائل استانی، کشوری و صنفی پرداختند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81549 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7898 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 6 روز پيش [ 43 بازدید ]
ادمین تبریز ما 15 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 61 بازدید ]
ادمین تبریز ما 24 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 27 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1755 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1765 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 636 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 745 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 602 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 932 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 641 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 646 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 588 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 678 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 250 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 195 بازدید ]