چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
59173
۰۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
454 بازدید
۰

سند تدبیر توسعه برنامه عملیاتی اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داود بهبودی در جلسه شورای راهبری دومین سند تدبیر توسعه آذربایجان‌شرقی با اشاره به خبر شناسایی دوهزار سرمایه‌گذار در استان بر لزوم تعریف عملیات مشخص برای این سرمایه‌گذاران تاکید و اظهار کرد: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران نقش سیاهی لشکر داشته باشند که ۱۰۰ سرمایه گذار پای […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، داود بهبودی در جلسه شورای راهبری دومین سند تدبیر توسعه آذربایجان‌شرقی با اشاره به خبر شناسایی دوهزار سرمایه‌گذار در استان بر لزوم تعریف عملیات مشخص برای این سرمایه‌گذاران تاکید و اظهار کرد: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران نقش سیاهی لشکر داشته باشند که ۱۰۰ سرمایه گذار پای کار بهتر از تعداد زیاد سرمایه‌گذاران سیاهی لشکر است.
وی افزود: برخی از پروژه‌های سند تدبیر توسعه، ملی هستند و باید به سامان رسیدن این پروژه ها را با جدیت دنبال کنیم و تفاوت عملکردی پروژه‌هایی که در قالب این سند دنبال می‌شوند کاملا محسوس باشد.
بهبودی تصریح کرد: لازم است مکانیزمی تعریف شود که پیوند میان بدنه کارشناسی و تخصصی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با صاحبنظران، نخبگان و افراد ذینفوذ جامعه را در جهت ارتقاء و تکمیل پروژه‎های سند تدبیر توسعه برقرار کند.

▪️انتقاد از بلاتکلیف ماندن پروژه شهر هوشمند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در ادامه با انتقاد از بلاتکلیف ماندن پروژه شهر هوشمند، ابراز داشت: خوشبختانه شهرداری در زمینه فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی داشته اما متاسفانه در راهبری و کاربردی کردن فناوری اطلاعات به ویژه ایجاد شهر هوشمند توفیقات چندانی حاصل نشده است.
وی ادامه داد: اگر مدیریت واحد شهری توسط شهرداری تحقق می یافت احساس نیازی بیشتری به ایجاد شهر هوشمند می‌شد؛ در هر صورت موانع زیرساختی چنین پروژه هایی در حوزه IT باید رفع شود و استانداری یا سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی هم در صورت لزوم برای رفع این موانع ورود یابند.

▪️نبود احساس مسوولیت در عملیاتی شدن منطقه ویژه سهلان!

بهبودی به عدم احساس مسوولیت در عملیاتی شدن منطقه ویژه سهلان نیز اشاره و اضافه کرد: بیش از ۱۰ سال است مجوز فعالیت این منطقه ویژه اقتصادی را که دارای بهترین موقعیت جغرافیایی، اقتصادی و فضائی است، اخذ کرده ایم؛ تمام زیر‌ساخت‌های منطقه اعم از آب، برق، گاز، زیرساخت‌های IT و ارتباطات و نیز دسترسی به شبکه ریلی، جاده‌ای و نزدیکی به فرودگاه بین‌المللی تبریز آماده بوده و هیچ کمبودی وجود ندارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی متذکر شد: با این اوصاف انتظار داریم مدیریت مالی استان و تمام نمایندگان با پیگیری‌های مجدانه خود طلسم سهلان را بشکنند!
وی تاکید کرد: در راستای جهت‌دار کردن و اجرایی کردن پروژه‌ها باید یکی از معیارهای اولویت‌دهی و تامین اعتبار، سند تدبیر توسعه باشد.

▪️انعطاف و سیالیت سند تدبیر توسعه آذربایجان‌شرقی

این اقتصاددان در بخش دیگری از صحبت‌های خود سند تدبیر توسعه استان را برنامه عملیاتی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و هم‌راستای بیانیه گام دوم انقلاب اعلام و اضافه کرد: این سند دارای انعطاف و سیالیت بوده و امکان اصلاح و تعریف مجدد پروژه با توجه به اسناد بالادستی و ملاحظات روز به نفع توسعه استان وجود دارد.
بهبودی همچنین خواستار استفاده دبیران و دستگاه‌های اجرایی از تمام ظرفیت‌های استانی و ملی جهت پیشبرد ماموریت‌های سند تدبیر توسعه شد و اکتفا به فعالیت‌های جاری و کم اثر را جهت تحقق اهداف سند مضر و آسیب‌رسان دانست.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21784

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59173 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9562 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 680 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 860 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 534 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 658 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 397 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 188 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 858 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 533 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1060 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید