شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
48480
۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲
462 بازدید
۰

حضور تدریجی اهداکنندگان خون تا پایان زمستان ضروری است

سخنگوی سازمان انتقال خون از استقبال بی نظیر مردم طی روزهای گذشته برای جبران کاهش ذخایر خونی خبر داد و گفت: حضور تدریجی اهداکنندگان خون تا پایان زمستان ضروری است.



حضور تدریجی اهداکنندگان خون تا پایان زمستان ضروری است

سخنگوی سازمان انتقال خون از استقبال بی نظیر مردم طی روزهای گذشته برای جبران کاهش ذخایر خونی خبر داد و گفت: حضور تدریجی اهداکنندگان خون تا پایان زمستان ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر حاجی بیگی، ضمن تقدیر از داوطلبین اهدای خون که در سخت‌ترین روزهای بحران کرونا و در آستانه اعمال دور جدیدی از محدودیت‌ها در مراکز اهدای خون کل کشور حضور یافته اند، افزود: شیوع کرونا که ماه‌ها است کشور را درگیر و موجب کاستن از مراجعه داوطلبین اهدای خون به مراکز شده است شباهتی به بحران‌های مقطعی زلزله، سیل و یا آتش سوزی‌های وسیع ندارد و از داوطلبین نوع دوست اهدای خون خواستاریم که به صورت مستمر و دست کم تا پایان فروکش این موج از شیوع کرونا با سازمان همراه باشند.

وی ضمن پوزش از داوطلبین اهدای خون که به دلیل ازدحام در مراکز انتقال خون قدری معطل گشته و یا چندین بار مراجعه داشته اند، گفت: سازمان انتقال خون خود را ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌داند و در همین راستا ناچار است که میزان تجمع در مراکز اهدای خون را کنترل کند تا سلامت داوطلبین اهدای خون با خطر مواجه نشود.

حاجی بیگی با بیان اینکه جمع آوری حجم بالایی از خون اهدایی و پذیرش مردم در تنها چند روز موجب کاهش آمار اهدای خون در روزهای بعد می‌شود، افزود: هر اهداکننده خون پس از اهدا دست کم تا سه ماه بعد امکان اهدای خون نخواهد داشت و این موجب می‌شود که در ماه‌های بعد که پیش بینی می‌شود روزهای سخت‌تری از نظر شیوع کرونا نیز باشد با مشکل کمبود اهداکننده خون مواجه شویم.

وی تاکید کرد: فرآورده‌های خون اهدایی مانند پلاکت تنها سه روز قابلیت نگهداری در کیسه‌های خون را دارد و اهداکنندگان گرامی خون ضروری است همواره متناسب با میزان مصرف روزانه بیمارستان‌ها با سازمان انتقال خون ایران همراه باشند.

حاجی بیگی با بیان اینکه بهترین محل برای ذخیره خون و فرآورده‌های آن در رگ‌های مردم است نه درون کیسه‌های خونگیری و یخچال‌های سازمان انتقال خون ایران تاکید کرد: امروز اهدای خون هیجانی جای خود را به تصمیم آگاهانه و اهدای خون مسئولانه داده است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران در پایان یادآور شد: سامانه نوبت دهی اینترنتی به آدرس nobatdehi.ibto.ir در دسترس است تا داوطلبین اهدای خون با اخذ نوبت در ساعاتی که مراکز خلوت تر است مراجعه کنند.

۵۰۷۵۶۷۸

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 48480 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 190 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 791 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 927 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 307 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 877 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 647 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 936 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 201 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1218 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 481 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 513 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 635 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید