سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
75160
۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
359 بازدید
۰

جنگ به نفع ما نیست/ نمی توانند ما را به سمت سلاح هسته‌ای ببرند

رئیس جمهوری اسلامی ایران شعار دولت چهاردهم را برادری و دوستی دانست و با انتقاد از فضاسازی رسانه‌های غربی علیه مردم ایران اظهار داشت: ما دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سخنرانی «مسعود پزشکیان» در آیین «سلام سفرا» که با حضور بیش از ۱۰۰ تن از سفرای کشورها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مقیم تهران به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که حضور سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف بتواند راهگشای حل مشکلات جامعه، منطقه و صلح جهانی باشد.

وی افزود: در انقلاب اسلامی به دنبال رفع تبعیض و بی عدالتی بودیم، ما نگاه تبعیض‌آمیز نسبت به قومیت‌ها، جنسیت‌ها و جامعه را نمی‌پسندیدیم و براساس انقلاب اسلامی، جمهوریت در این کشور پا گرفت.

رئیس جمهور گفت: انقلاب اسلامی از همان ابتدا قربانی ترور بود و بیشترین ترور در میان شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و فرهنگی از سوی کسانی که استقلال ما را دوست نداشتند، متحمل شدیم؛ رئیس‌جمهور، نمایندگان و امامان جمعه ما را به شهادت رساندند و متاسفانه همان افراد که از نیروهای تروریست حمایت می‌کردند، به ما لقب تروریست دادند.

برای صلح و آرامش مردم انقلاب کردیم

پزشکیان تاکید کرد: ما انقلاب کردیم که آزاد زندگی کنیم، ما انقلاب کردیم که مردم براساس لیاقت، شایستگی و توانایی‌های خود رشد کنند و در صلح و آرامش باشند.

وی یادآور شد: هنوز چند صباحی از انقلاب نگذشته بود که جنگ را بر ما تحمیل کردند، جنگی که اکثر دولت‌ها از دشمن ما حمایت می‌کردند اما ایمان و باوری که مردم عزیز ما داشتند باعث شد که با دست خالی بایستیم و آنها را از خاک خود بیرون کنیم. ما به دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به ترور اسماعیل هنیه در شب تنفیذ خود، اظهار داشت: از آن پس دائم برای ما مشکل ایجاد کردند این در حالی است که شعار ما از ابتدا دوستی و برادری و کمک به دیگران بوده است، اما رسانه‌های بی‌انصاف جهان هر روز ما را عامل ناآرامی در منطقه معرفی می‌کنند، آنها از حقوق بشر صحبت می‌کنند اما در مقابل دیدگان مردم جهان نزدیک به ۱۴ هزار کودک را در غزه کشتند، زنان را کشتند و بیمارستان‌ها را نابود کردند.

پزشکیان این پرسش را مطرح کرد که این چه حقوق بشری است که کودکان را زیر خروارها خاک مدفون می‌کند و افزود: متاسفانه جهان سکوت کرد و اگر سخنی گفت، کلماتی دیپلماتیک بود که برای خالی نبودن عریضه مطرح می‌شد. چرا وجدان‌های بیدار ساکتند و بعضا پشتیبانی می‌کنند و ادعا می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران امنیت منطقه را بر هم زده است در حالی که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم.

نمی توانند ما را به سمت سلاح هسته‌ای ببرند

رئیس شورای عالی امنیت ملی ایران تصریح کرد: جنگ به نفع ما نیست، ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم این فتوای رهبر انقلاب اسلامی است، حتی کسانی که در این کشور ادعا می‌کنند هم نمی‌توانند ما را به سمت سلاح هسته‌ای ببرند چرا که در دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران قتل عام انسان‌های بیگناه به هیچ وجه پذیرفته نیست.

پزشکیان با بیان اینکه اسرائیل که تمام کشورهای منطقه را مورد تجاوز قرار داده، علیه فعالیت های هسته‌ای ایران مسائل را مطرح می‌کند، تاکید کرد: (آژانس بین المللی انرژی اتمی) هر زمان که اراده کرده، (از تاسیسات هسته‌ای ایران)‌ بازرسی‌ کرده است؛ صد بار دیگر هم می‌تواند بیاید بررسی کند، وقتی ما قرار نیست به دنبال (سلاح هسته‌ای) برویم.

وی افزود: چه کسی فلسطینیان را از خاک خودشان بیرون کرده است؟ کدام حقوق بشر اجازه می‌دهد که انسانها را از خانه و کاشانه خود بیرون کنند؟ اما اسرائیل فلسطین‌ها را آواره کرده است، هر انسان آزاده‌ای برای دفاع از حق خود خواهد ایستاد.

دنیا زمانی روی آرامش را خواهد دید که به حقوق انسان‌ها احترام بگذاریم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه صلح وقتی ایجاد می‌شود که ظلم و ستم نشود و حق کسی ضایع نشود، گفت: دنیا زمانی روی آرامش را خواهد دید که به حقوق انسان‌ها احترام بگذاریم، بدون توجه به نژاد، قوم، قبیله، مذهب و باور. باید حق انسان‌ها را قدر بدانیم. ما از فلسطین و غزه دفاع می‌کنیم چون مظلوم هستند، چون تحت ستم قرار گرفته‌اند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه زور و ستم با هیچ قدرتی پایدار نخواهد ماند، اظهار داشت: انسان‌ها علیه ظلم و ستم قیام خواهند کرد؛ آرامش در عدالت و انصاف، در برادری و برابری، در دوستی امکانپذیر است و نه در جنگ و خونریزی.

خواهان ارتباط صمیمی و دوستانه با تمام سفرای کشورهای حاضر هستیم

رئیس جمهور اظهار داشت:‌ خواهان ارتباط صمیمی و دوستانه با تمام سفرای کشورهای حاضر هستیم تا بتوانیم تجربیات را به یکدیگر منتقل کنیم، ما با هم می‌توانیم این کره خاکی را حفظ کنیم، فرصت طلایی برای زندگی داریم و بهتر است این زندگی را در کنار هم و شاد و سالم و با مروت انجام دهیم.

در آغاز این مراسم که همه ساله به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می شود، ابتدا سفیر لبنان در سخنانی به نمایندگی از سفرای مقیم تهران، پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور و مردم ایران تبریک گفت و سپس سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در سخنانی به تبیین مواضع و اصول دیپلماسی دولت چهاردهم پرداخت.

پس از سخنرانی رئیس جمهور، سفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مقیم به شکل حضوری فرارسیدن ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور و ملت ایران تبریک گفتند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75160 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 228 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 931 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 3029 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید