چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
9431
۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۵۸
638 بازدید
۰

جایگزینی محلول‌پاشی به جای نمک‌پاشی جامد در تبریز/ نمک سم سفید مهلک برای انسان و طبیعت است

تبریز ما: معاون خدمات شهری شهرداری کلان شهر تبریز از اجرای طرح محلول پاشی به جای پاشش نمک جامد به معابر برفی تبریز خبر داد. “مسعود برزگر جلالی” از اجرای طرح محلول پاشی به جای پاشش نمک جامد به معابر برفی تبریز خبر داد و افزود: ما امسال نمک پاشی جامد را تبدیل به محلول […]




جایگزینی محلول‌پاشی به جای نمک‌پاشی جامد در تبریز/ نمک سم سفید مهلک برای انسان و طبیعت است

تبریز ما: معاون خدمات شهری شهرداری کلان شهر تبریز از اجرای طرح محلول پاشی به جای پاشش نمک جامد به معابر برفی تبریز خبر داد.

“مسعود برزگر جلالی” از اجرای طرح محلول پاشی به جای پاشش نمک جامد به معابر برفی تبریز خبر داد و افزود: ما امسال نمک پاشی جامد را تبدیل به محلول پاشی نمک کردیم و از ساعت ۴ صبح که برف شروع به باریدن کرد، همکاران ما هم محلول پاشی را در سطح معابر و خیابان های تبریز شروع کردند.

وی افزود: این باعث شد از همان ساعات سرد صبح معابر شهر یخ نزند و مردم که صبح از خانه خارج شدند با معابری باز و بدون مشکل روبرو شدند و این برای اولین بار بود که معاونت خدمات شهری تبریز با خریداری دستگاه های مورد نیاز اقدام به تهیه محلول نمکی و استفاده از آن در سطح شهر کرده بود تا از پخش شدن بی اندازه نمک در سطح شهر تبریز پیشگیری شود.

برزگر جلالی اضافه کرد: ما امسال نمک پاشی دستی را به حداقل رساندیم. این روش جدید نتیجه خیلی خوب داد و مصرف نمک ۵۰ درصد کاهش یافت.

وی ادامه داد: مهم تر از کاهش مصرف نمک، جلوگیری از آلوده شدن منابع آب و خاک شهر بود که هر ساله با نمک پاشی در فصل زمستان سلامت مردم و محیط زیست شهر تهدید می شد. به گفته کارشناسان ۴۰۰ سال زمان نیاز است تا آسیب هایی که تا کنون به منابع آب و خاک تبریز به واسطه همین نمک پاشی وارد شده است، جبران شود.

معاون خدمات شهری شهرداری کلان شهر تبریز گفت: سالانه بیش از ۵۰ هزار تن در سظح شهر تبریز نمک پاشی می شد و این به مثابه طوفان نمکی بود که خودمان ایجاد می کردیم. متاسفانه بیماری های ریوی و سرطان ریه در منطقه شمالغرب کشور بیشتر از متوسط کشور است که یکی از دلایل مهم آن همین نمک پاشی معابر شهری است.

برزگر جلالی اظهار داشت: ما امسال ۷۰ درصد معابر شهری تبریز را به طریق محلول پاشی یخ زدایی کردیم و در دفعات بعدی این مقدار را افزایش می دهیم. ضمن اینکه از مردم هم خواهش می کنیم که کمک کنند برف را به نعمت تبدیل کنیم به جای اینکه به بحران تبدیل شود. مردم به همان روال گذشته و سنتی مان خودشان جلوی مغازه ها و خانه های خود را برف روبی کنند و از شهرداری طلب نمک پاشی معابر خود را نکنند.

وی افزود: نمک سم سفید مهلک برای انسان و طبیعت است و ما هر بار تلاش خواهیم کرد مصرف نمک در یخ زدایی معابر تبریز را کمتر کنیم.

برزگر جلالی درباره غلظت محلول نمکی مورد استفاده گفت: درصد نمک این محلول وابسته به میزان بارش برف و درجه سرمای هواست که در این روش مصرف نمک حداقل ۵۰ درصد مصرف کمتر می شود. در سال آینده در برنامه داریم یک محلول دیگر را به جای محلول نمک استفاده کنیم.

وی افزود: امسال برف روبی مکانیزه هم انجام شد و برف معابر به فضای سبز و جوی های آب ریخته شد تا آب حاصل از برف هدر نرود.

معاون خدمات شهری شهرداری کلان شهر تبریز در خاتمه گفت: روش جدیدی که استفاده کردم بسیار جذاب و مفید است، متاسفانه در سال های گذشته به تجهیزات برف روبی کمتر توجه شده به طوری که شهر مشهد دستگاه های برف روبی بیشتری نسبت به تبریز دارد و ما می خواهیم مسئولان شهری را تشویق کنیم تا به این امر و تجهیز ناوگان شهر بیشتر همت کنند. / نصر

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9431 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60493 بازدید ]
8 سال پيش [ 35707 بازدید ]
9 سال پيش [ 20961 بازدید ]
6 سال پيش [ 20579 بازدید ]
5 سال پيش [ 14275 بازدید ]
8 سال پيش [ 13999 بازدید ]
9 سال پيش [ 12883 بازدید ]
6 سال پيش [ 11128 بازدید ]
8 سال پيش [ 10038 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9519 بازدید ]
4 سال پيش [ 9282 بازدید ]
4 سال پيش [ 8866 بازدید ]
7 سال پيش [ 8168 بازدید ]
5 سال پيش [ 8152 بازدید ]
4 سال پيش [ 8096 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7764 بازدید ]
4 سال پيش [ 7385 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1462 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1864 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1893 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1845 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1836 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1265 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1339 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1182 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 611 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 193 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 839 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1053 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 379 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 133 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 681 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 736 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 802 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید