شنبه, ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ /
60275
۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
796 بازدید
۰

تأمین اعتبار هزار میلیاردی برای مشکلات خوزستان کُند شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأمین اعتبار هزار میلیارد تومانی وزارت نفت برای حل مشکلات خوزستان با کندی مواجه شده است. به گزارش عصر‌تبریز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز با حضور در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه آیین‌نامه داخلی مجلس نیاز به اصلاح دارد, نحوه چگونگی فرآیند […]



رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأمین اعتبار هزار میلیارد تومانی وزارت نفت برای حل مشکلات خوزستان با کندی مواجه شده است.
به گزارش عصر‌تبریز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز با حضور در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه آیین‌نامه داخلی مجلس نیاز به اصلاح دارد, نحوه چگونگی فرآیند بررسی طرح‌ها و لوایح را باید بررسی کنیم، گفت: اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس باید به نحوی انجام شود که وقت بیشتری برای رسیدگی به اولویت‌های مردم وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه مجلس باید مشکلات اصلی کشور را حل کند، بیان کرد: مهم‌ترین مشکل کشور ناترازی است؛ اکنون در جمعیت، ساختار بودجه، صندوق‌های بازنشستگی و انرژی ناترازی داریم، با توجه به این شرایط، هر کمیسیونی که راهکاری برای رفع ناترازی‌های کشور داشته باشد، باید برنامه‌هایش در اولویت کار مجلس قرار گیرد، به عنوان نمونه در اصلاح ساختار بودجه باید ناترازی را رفع کنیم و به دنبال حل مشکلات اصلی کشور و مردم باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظارت میدانی سال گذشته خود از خوزستان، گفت: در این بازدید میدانی متوجه شدیم که ۷۴۰ روستا دچار تنش آبی هستند، مشکلات این روستاها احصا شد و در پیگیری برای تأمین اعتبار رفع این مشکلات نیز متوجه شدیم که یکی از مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت، حل همین مشکلات است.
قالیباف تصریح کرد: برای این موضوع چندین جلسه برگزار شد، از جمله من در تهران چندین جلسه برگزار کردم و بنا شد وزارت نفت در سرفصل مسئولیت اجتماعی خود هزار میلیارد تومان برای حل این مشکلات هزینه کند، لذا این موضوع صورت جلسه و با جزئیات مشخص شد که کدام مشکل در کدام روستا را باید پیمانکار انجام دهد و کدام اقدامات را گروه‌های جهادی بر عهده بگیرند، حتی مشخص شد که در کدام روستا زیرساخت نیاز است و کدام روستا نیاز به زیرساخت ندارد تا کارها به صورت دقیق مشخص شود، اما با وجود همه پیگیری‌هایی که انجام می‌دادم، تأمین این اعتبار مهم و حیاتی در شبکه وزارت نفت با کندی جلو رفت و اکنون هم اجرای آن در سازمان برنامه و بودجه معطل مانده است.
وی با تأکید بر اینکه اگر اعتبار هزار میلیارد تومانی که در سفر نظارتی خوزستان تعیین شد، به موقع تأمین می‌شد، آن روستاها امسال تنش آبی نداشتند گفت: باید آن مدیر اجرایی پاسخ کم‌کاری در این مسئله روشن و شفاف که حتی صورت جلسه ابلاغ شده داشته است را بدهد.
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه انسجام بسیار خوبی را در قوه مقننه شاهد هستیم، گفت: بسیاری از طرح‌ها با آراء حداکثری تصویب می‌شوند و باید از این انسجام برای رفع مشکلات مردم استفاده کنیم.
قالیباف با اشاره به اینکه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها یکی از مهم‌ترین کمیسیون‌های مجلس است، افزود: امور داخلی و شوراها از موضوعات مهم و زیرساختی هستند که باید به این موضوعات توجه فراوانی شود.
وی با اشاره به اینکه در کشور مشکل منابع وجود ندارد، گفت: مشکلات فعلی ناشی از روش غلط مدیریتی است و یکی از مهم‌ترین وظایف مجلس انقلابی این است که نحوه استفاده دولت از منابع مالی را تعیین تکلیف کند.
رئیس مجلس همچنین با تأکید بر ضرورت توجه به مردمی‌سازی، گفت: باید بپذیریم که امورات ملی و محلی باید از یکدیگر تفکیک شوند و مردم بتوانند موضوعات محلی را به راحتی با شهرداری‌ها و شوراها مطرح کنند و این نهادها متولی حل و فصل مشکلات مردم شوند.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130596

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60275 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60548 بازدید ]
8 سال پيش [ 35776 بازدید ]
9 سال پيش [ 21017 بازدید ]
6 سال پيش [ 20627 بازدید ]
6 سال پيش [ 14332 بازدید ]
8 سال پيش [ 14054 بازدید ]
9 سال پيش [ 12956 بازدید ]
6 سال پيش [ 11181 بازدید ]
8 سال پيش [ 10105 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9581 بازدید ]
5 سال پيش [ 9341 بازدید ]
5 سال پيش [ 8940 بازدید ]
6 سال پيش [ 8218 بازدید ]
7 سال پيش [ 8214 بازدید ]
5 سال پيش [ 8191 بازدید ]
3 سال پيش [ 8105 بازدید ]
5 سال پيش [ 7856 بازدید ]
5 سال پيش [ 7811 بازدید ]
4 سال پيش [ 7462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 55 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1547 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1954 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1982 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1582 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1513 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1540 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1928 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1510 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1403 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1292 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1260 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 648 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1169 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 673 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 204 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 3048 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 742 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 548 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1862 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 473 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید