شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
9362
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۴۴
515 بازدید
۰

بی‌توجهی به حریم، زمینه‌ساز حاشیه‌نشینی است

تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: بر اساس طرح جامع جدید، محدوده شهر تبریز حدود ۲۲ هزار هکتار و حریم شهر تبریز حدود ۱۰۲ هزار هکتار است. به گزارش تبریز ما، محمد عزتی در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با اشاره به این‌که ۵۱ روستا در حریم و ۵۸ روستا در محدوده […]



تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: بر اساس طرح جامع جدید، محدوده شهر تبریز حدود ۲۲ هزار هکتار و حریم شهر تبریز حدود ۱۰۲ هزار هکتار است.

به گزارش تبریز ما، محمد عزتی در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با اشاره به این‌که ۵۱ روستا در حریم و ۵۸ روستا در محدوده شهر تبریز واقع شده‌است، گفت: روستاهای کندرود، خلجان، آناخاتون، اوغلی و کجوار به صورت منفصل و روستاهای الوار، فتح‌آباد و سهلان به صورت متصل به شهر تبریز الحاق شده است.

وی با بیان این که جمعیت این روستاها باید در آمار سرشماری، به جمعیت شهر تبریز اضافه شوند، اضافه کرد: با الحاق این روستاها، جمعیت کلانشهر تبریز از رتبه ششم کلان‌شهرهای کشور به رتبه چهارم خواهد رسید.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، با اشاره به این‌که با ابلاغ طرح جامع تبریز، حریم شهر، بزرگتر شده و برخی قسمت‌های بلاتکلیف در حریم ایجاد شده‌‌است، افزود: مدیریت‌ این قسمت‌ها، محل اختلاف برخی مناطق شهرداری است؛ این اختلافات، باید حل شود تا  حفاظت از حریم، به دور از مدیریت‌های پراکنده، به صورت منسجم پیگیری شود.

 عزتی با ابراز نگرانی از این‌که هم‌اکنون لکه‌های ساخت‌وساز غیرمجاز ویلایی و کارگاهی در آرپا‌دره‌سی، اطراف کندرود، چاوان، آناخاتون، اوغلی و ضلع جنوبی آخماقیه، ایجاد شده و در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: این لکه‌ها باید هر چه سریع‌تر کنترل شود؛ بدمسکنی و حاشیه‌نشینی، از دغدغه‌های شهرداری و شورا و مدیران استانی است، اما بی‌توجهی به حریم موجب می‌شود مشابه این مشکلات، در آینده‌ای نه‌چندان‌دور در شکل جدیدی بروز کند؛ بنابراین باید با جدیت از حریم شهر محافظت کرده و اجازه ساخت‌وساز غیرمجاز ندهیم.

وی یادآور شد: طبق قانون، مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده یا حریم شهر، قبل از هر گونه اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی، باید پروانه اخذ کنند و شهرداری می‌تواند از عملیات ساختمان‌های بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه، جلوگیری کند.

بی‌توجهی به حریم، زمینه‌ساز حاشیه‌نشینی است

در این جلسه با حضور شهردار تبریز، معاونان شهرسازی و معماری، برنامه‌ریزی توسعه، خدمات شهری و شهرداران مناطق مرتبط با حوزه‌های حریم تبریز، گزارشی از آخرین وضعیت حریم‌های شهر ارائه و مقرر شد راهکارهای قانونی برای تقویت این حوزه، عملیاتی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9362 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 157 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 515 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 588 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 639 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1147 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 484 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 170 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 490 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید