شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
64082
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
144 بازدید
۰

برای بستن لیست ۲۰ نفره مشکل داشتیم

سرمربی تیم ماشین سازی معتقد است که پیش از حضور در این تیم به شرایط موجود کاملا واقف بود.



برای بستن لیست ۲۰ نفره مشکل داشتیم
برای بستن لیست ۲۰ نفره مشکل داشتیم

سرمربی تیم ماشین سازی معتقد است که پیش از حضور در این تیم به شرایط موجود کاملا واقف بود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تیم ماشین سازی تبریز بعد از به روی کار آمدن علیرضا اکبرپور نمایش امیدوارکننده ای مقابل آلومینیوم اراک در تبریز داشت و برای شکست دادن این تیم تنها چند دقیقه کم آورد. در گام دوم، ماشین با سرمربی جدید خود مقابل سایپا به تساوی ۲-۲ رسید. در سومین دیدار و در حالی که ماشین سازی بدون ۸ بازیکن اصلی خود که به دلایل مختلف از جمله مصدومیت و محرومیت قادر به همراهی این تیم نبودند به مسجد سلیمان سفر کرد و با گل دقیقه ۲+۹۰ فردین رابط مغلوب نفت شد. این تیم روز شنبه نیز در شرایطی مشابه به مصاف تراکتور رفت و با دو گل مغلوب همشهری خود شد؛ علیرضا اکبرپور، سرمربی ماشین سازی در گفت‌وگو با خبرنگاران در مورد شرایط تیمش صحبت کرد:

برای بستن لیست ۲۰ نفره مشکل داشتیم

متاسفانه طی هفته های اخیر با بدشانسی های بسیار مواجه شده ایم. مقابل تراکتور و نفت مسجد سلیمان بخش قابل توجهی از تیم مان را در اختیار نداشتیم.. در این شرایط با توجه به این که از نظر داشتن نفرات جایگزین نیز در وضعیت خوبی قرار نداریم به شدت به مشکل خوردیم. در این دو بازی اخیر برای بستن لیست ۲۰ نفره تیم هم با کمبود یار مواجه بودیم. به هر ترتیبی که بود تیم را مهیای بازی ها کردیم اما متاسفانه نتوانستیم با امتیاز از زمین خارج شویم. مقابل نفت به شدت بدشانس بودیم که دست خالی به تبریز بازگشتیم، در لحظه ای گل خوردیم که هیچ کس انتظارش را نداشت.

تغییر مالکیت باشگاه ماشین سازی

وی در مورد تغییر مالکیت باشگاه ماشین سازی گفت: اخیرا در سطح مدیریتی باشگاه تغییراتی صورت گرفت که طی آن مالکیت باشگاه تغییر کرد. پیش از هر چیز می خواهم از زحمات آقای زنوزی تشکر کنم چرا که در طول این مدت که من حضور داشتم، شخصا شاهد تلاش ایشان برای حل مشکلات ماشین بودم. امیدوارم آقای قربانی و تیم مدیریتی اش نیز بتوانند در ادامه فصل شرایطی را به وجود بیاورند که بتوانیم با روحیه و آرامش خاطر بالا بازی هایمان را انجام دهیم.

باید با داشته هایمان تلاش کنیم

بازیکنان تیم ماشین سازی در این شرایط دشوار واقعا از جان و دل مایه می گذارند. حالا در اول فصل یک سری تفکرات باعث شد تا تیم به این صورت بسته شود و کاری هم نمی شود کرد. باید با داشته هایمان تلاش کنیم. من به عنوان سرمربی از تلاش و غیرتی که بچه هایم در طول بازی های اخیر داشتند راضی هستم و از مدیریت باشگاه می خواهم با حل مشکلات مالی بازیکنان، روحیه و  انگیزه آنها را تقویت کند.

به شرایط ماشین واقف بودم

زمانی که سرمربی ماشین سازی شدم به همه مشکلات واقف بودم و شرایط جدولی را هم می دانستم. با علم به این شرایط در تبریز حاضر شدم تا برای بقای ماشین سازی که تیم دوران جوانی ام بود بجنگم. تا این لحظه هم تمام توان و تلاشم را به کار برده ام تا بتوانم از نظر فنی و روانی روی بازیکنانم تاثیر مثبت بگذارم. به هر حال این شرایطی که هست را درک کرده ایم و تلاش می کنیم که تا روز آخر برای ماندن بجنگیم. اگر خدای نکرده چنین هم نشد باید برای فصل آینده برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم تا بتوانیم بدون ایجاد تاخیر در بازگشت به لیگ، از همان فصل آینده برای بازگشت به لیگ برتر مدعی باشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64082 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8241 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 146 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 255 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1035 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 161 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید