شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
79280
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
272 بازدید
۰

اعتراض سرپرست تراکتور به محرومیت شجاعی

سرپرست باشگاه تراکتور با تأکید بر این‌که مسعود شجاعی کاری نکرده که سه جلسه محروم شود، گفت: رأی صادر شده ظلم در حق تراکتور و هوادارانش است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، میر معصوم سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: در بازی تراکتور مقابل گل گهر سیرجان، داور بازی با […]



اعتراض سرپرست تراکتور به محرومیت شجاعی
اعتراض سرپرست تراکتور به محرومیت شجاعی

سرپرست باشگاه تراکتور با تأکید بر این‌که مسعود شجاعی کاری نکرده که سه جلسه محروم شود، گفت: رأی صادر شده ظلم در حق تراکتور و هوادارانش است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، میر معصوم سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: در بازی تراکتور مقابل گل گهر سیرجان، داور بازی با سوت‌های خود و کارت زردهای مکرر، باعث برهم خوردن تمرکز تیم شده بود و در یکی از صحنه‌ها، کمک داور بازی با تصمیمی عجیب، مانع تک به تک شدن مهاجم ما با دروازه‌بان حریف شد که آقای شجاعی به عنوان کاپیتان تیم با کمک داور صحبت کرد، ولی بلافاصله با کارت قرمز جریمه شد!

وی ادامه داد: ما پس از بازی با گل گهر سیرجان، چندین مرحله در خصوص داوری بازی و زمان حضور شجاعی در کمیته انضباطی، نامه‌نگاری کرده‌ایم؛ حتی بنده به همراه مدیر اجرایی تیم، علی‌رغم توصیه‌های پزشکان در خصوص شیوع بیماری کرونا در تهران، به صورت حضوری به کمیته انضباطی مراجعه کرده و طی مکاتبه‌ای رسمی، درخواست به تعویق انداختن زمان حضور این بازیکن در کمیته انضباطی را اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید:
محرومیت سه جلسه‌ای مسعود شجاعی

سهرابی خاطرنشان کرد: به نظرم کمیته انضباطی کمی عجولانه این رأی را صادر کرده است؛ چرا که شجاعی کار غیر ورزشی انجام نداده است و این بازیکن به عنوان کاپیتان تیم فقط با کمک داور بازی صحبت کرده و محرومیت یک جلسه‌ای را هم پشت سر گذاشته است.

وی تأکید کرد: واقعیت این است که ما بارها از سوی بازیکنان سایر تیم‌ها رفتارهای ناشایست را دیده‌ایم، برخی‌ها به بدترین شکل ممکن به داور اعتراض می‌کنند؛ ولی خبری از محرومیت برای آنان نیست!. کمیته استیناف به سوابق آقای شجاعی در این فوتبال نگاه کند. این حکم کمیته انضباطی باعث تضعیف تراکتور از جهات مختلف می‌شود. خواسته من این است که قانون را برای همه به طور یکسان اجرا کنند و تمام بازیکنان تیم‌ها به یک چشم دیده شوند.

سرپرست باشگاه تراکتور تأکید کرد: همچنین در رأی صادر شده اعلام کرده‌اند که آقای شجاعی در فضای مجازی به داور افترا زده است؛ این در حالیست که این بازیکن بیش از یک سال است که با رسانه‌ها گفت‌وگویی نداشته و بعد از بازی با گل گهر هیچ‌گونه اظهار نظری نکرده است. همه شجاعی را می‌شناسند و می‌دانند که این بازیکن ارزنده فوتبال کشورمان اهل شلوغ‌بازی و چنین کارهایی نیست.

وی تاکید کرد: بعد از ابلاغ رأی کمیته انضباطی شوکه شده و سریعاً با ارسال نامه‌ای، اعتراض خود را به رأی صادره اعلام کردیم و قویاً موضوع محرومیت شجاعی را پیگیری می‌کنیم و انتظار می‌رود کمیته استیناف محرومیت این بازیکن را به طور کامل ببخشد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79280 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
5 سال پيش [ 8231 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 152 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 175 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 201 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 146 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 242 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید