شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
61222
۰۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
797 بازدید
۰

استاندار جدید آذربایجان‌شرقی باید فردی باسابقه و برنامه محور باشد

به گزارش تبریز ما، حسین حاتمی با اشاره به اینکه استاندار آینده آذربایجان‌شرقی باید فردی با سابقه و برنامه محور باشد اظهار داشت: استاندار جدید باید جایگاه کشوری داشته و در لایه‌های حاکمیتی، فردی شناخته شده باشد. وی افزود: استاندار جدید باید سطحی از مدیریت عالی را در تراز وزرا یا استان در رزومه خود […]



به گزارش تبریز ما، حسین حاتمی با اشاره به اینکه استاندار آینده آذربایجان‌شرقی باید فردی با سابقه و برنامه محور باشد اظهار داشت: استاندار جدید باید جایگاه کشوری داشته و در لایه‌های حاکمیتی، فردی شناخته شده باشد.
وی افزود: استاندار جدید باید سطحی از مدیریت عالی را در تراز وزرا یا استان در رزومه خود داشته و به دنبال چشم‌اندازهای کلان بوده و از ریزه‌کاری و مسائل متفرقه فاصله بگیرد و مأموریت‌های کلان را پیگیری کند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرایط خاص استان آذربایجان‌شرقی تاکید بر انتخاب استاندار ترجیحاً بومی دلالت دارد.
عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مجمع نمایندگان استان این است که گزینه‌های مختلفی که برای استانداری مطرح بوده را به مجمع دعوت کند و برنامه‌هایشان را بررسی کنند.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های استاندار آینده آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: استاندار آینده باید فردی کاری، برنامه محور، جهادی و آشنا به مسائل استان باشد.
حاتمی ادامه داد: استاندار آینده باید به تناسب ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان برنامه داشته باشد و هر یک از گزینه‌ها اگر بتواند این برنامه‌ها را ارائه دهند می‌تواند اجماع نظر نمایندگان را با خود همراه کند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا مجمع نمایندگان استان گزینه مشخص یا خاصی را برای استانداری در نظر دارد؟ پاسخ داد: فهرستی ۲۰ نفره شناسایی شده‌اند که این گزینه‌ها دارای کارنامه و برنامه بوده و مجمع نمایندگان استان گزینه‌های مختلفی را برای استانداری آذربایجان‌شرقی بررسی می‌کند.
حاتمی ابراز کرد: گزینه‌های مورد نظر باید برای حوزه تجارت برنامه داشته باشند چرا که آذربایجان‌شرقی پیشانی استان‌های شمالغرب کشور با بازارهای اوراسیا است.
وی در پاسخ به دیگر سوالی مبنی بر اینکه به عقیده برخی از نمایندگان استان، ورود این شکلی مجمع، دخالت در امور اجرایی است نظر شما در این زمینه چیست؟ پاسخ داد: اولاً وزارت کشور در رأس، فرمی در اختیار مجمع نمایندگان استان قرار داده است که بر اساس شاخص‌های مشخص، گزینه‌های پیشنهادی را به صورت اجماعی استخراج و به وزارت کشور پیشنهاد دهد.
وی ادامه داد: ثانیاً شخص وزیر کشور نیز در جلسه دفاعیه خود اظهار داشت که بهترین مرجع برای کسب نظر مشورتی، مجمع نمایندگان هر استان است.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ثالثاً لزوم و نحوه ورود نمایندگان به این موضوع در جلسه مجمع نمایندگان رأی آورد و قاعده مجلس نیز عمل به اجماع و رأی اکثریت است.
عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی افزود: اگر مجمع نظر مشورتی ندهد این احتمال می‌رود که دولت افرادی را که در سایر موقعیت‌ها نتوانسته است سازماندهی کند به عنوان گزینه برای استان ما انتخاب کند و این نوعی انفعال خواهد بود.
وی ادامه داد: ما می‌توانیم نخبگان استان را که توان سکانداری استانداری را دارند شناسایی و به وزارت کشور معرفی کنیم البته این به معنای دخالت نیست بلکه کمک فکری به دولت جهت سازماندهی سریع است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس ابراز کرد: وزارت کشور مخیر است ترجیحاً از گزینه‌های پیشنهادی استفاده کند و البته عکس این رویه هم می‌تواند عملی شود یعنی راسا گزینه‌هایی را شناسایی و در معرض نظر مشورتی مجمع قرار دهد.
حاتمی به ظرفیت‌های استان آذربایجان‌شرقی نیز اشاره کرد و گفت: این استان در حوزه صنعت و معدن جایگاه دارد، در حوزه تجارت خارجی علی‌رغم ظرفیت بالا متأسفانه جایگاه مناسب ندارد که این کوتاهی‌ها و بی‌عدالتی ها و کم‌کاری‌ها باید جبران شود.
وی ادامه داد: این استان منطقه آزاد ارس را دارد که نیاز به فعال‌سازی ویژه‌ای دارد، همچنین آذربایجان‌شرقی دروازه ارتباطی کشورهای آذربایجان، گرجستان، تاجیکستان، روسیه، بلاروس، و کشورهایی که در حوزه اوراسیا و قفقاز قرار دارند دروازه ارتباطی است که فعال‌سازی این ظرفیت خیلی مهم است.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی افزود: استان آذربایجان‌شرقی ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری و انرژی، کشاورزی و دامی دارد که باید به فعلیت برسد.
حاتمی در پایان به لزوم تعیین استاندار ویژه برای آذربایجان‌شرقی تاکید کرد و گفت: این استان نیز برای استاندار ویژه شدن ظرفیت دارد و اگر منصفانه ارزیابی شود با توجه به لحاظ پراکندگی جغرافیایی، تعداد بالای شهرستان‌ها، مرزی بودن، جمعیت و سایر ظرفیت‌ها این استان نیز می‌توانست گزینه باشد ولی آن طور که شواهد نشان می‌دهد طرح استانداری ویژه برای آذربایجان‌شرقی در دستور کار قرار ندارد. انتظار ما این است که انتخاب استاندار و استانداری ویژه مقید به پارامترهای مشخص و مدونی باشد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131663

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61222 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3707 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1106 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 154 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 205 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 444 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1083 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 474 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 942 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 4738 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 799 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 618 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید