شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
64674
۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
194 بازدید
۰

آخرین وضعیت مذاکره تراکتور با «بردیف»

باشگاه تراکتور طی اطلاعیه‌ای ضمن تشریح روند مذاکره با «قریان بردیف»، در خصوص برخی حواشی مطرح شده پیرامون تیم، شفاف ‌سازی کرد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، رسانه رسمی باشگاه تراکتور اعلام کرد: همانگونه پیش‌تر تشریح شده، باتوجه به توافق قبلی و درخواست هواداران، آقای «ارطغرول ساغلام» گزینه اصلی هدایت تراکتور […]



آخرین وضعیت مذاکره تراکتور با «بردیف»
آخرین وضعیت مذاکره تراکتور با «بردیف»

باشگاه تراکتور طی اطلاعیه‌ای ضمن تشریح روند مذاکره با «قریان بردیف»، در خصوص برخی حواشی مطرح شده پیرامون تیم، شفاف ‌سازی کرد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، رسانه رسمی باشگاه تراکتور اعلام کرد: همانگونه پیش‌تر تشریح شده، باتوجه به توافق قبلی و درخواست هواداران، آقای «ارطغرول ساغلام» گزینه اصلی هدایت تراکتور بود و هیأت مدیره باشگاه تمامی درخواست‌های این سرمربی را پذیرفت که در ادامه، آقای ساغلام درخواست افزایش مبلغ قرارداد نسبت به توافق قبلی را داد و هیات مدیره نیز با افزایش درصدی از آن موافقت کرد؛ با این حال آقای ساغلام از امضای قرارداد ارسال شده، امتناع کرد.

در ادامه، هیات مدیره باشگاه سایر گزینه‌های سرمربی‌گری را مورد بررسی قرار داد و همان‌طور که در اطلاعیه هفته گذشته ذکر شده بود، آقای «قربان بردیف» به عنوان اصلی‌ترین گزینه هدایت تیم که مربی با دانش و مطرحی در سطح جهان است، برای مذاکره با تراکتور در ایران حضور یافت. مدیریت باشگاه طی چند جلسه با بردیف مذاکرات فشرده‌ای انجام دادند و باتوجه به حساسیت موضوع و لزوم اتخاذ بهترین تصمیم برای آینده تیم، طرفین پس از بررسی دقیق شرایط موجود، طی روزهای آتی تصمیم نهایی را برای همکاری اتخاذ می‌کنند.

قابل ذکر است، هیات مدیره باشگاه تراکتور به هیچ عنوان از بستن تیم قوی برای لیگ بیست و دوم غافل نبوده و به صورت شبانه‌روزی و با وسواس و تمرکز بالا درصدد انتخاب مربی با دانش، کارآمد و کارنامه‌داری است تا اتفاقات تلخ فصل گذشته بار دیگر رخ ندهد و تیم باقدرت و در شأن نام تراکتور راهی مسابقات شود.

همچنین طی روزهای اخیر موضوع جدایی «آلین دینکا»، مربی دروازه‌بانان تراکتور در رسانه‌ها مطرح شده است که یادآور می‌شود دو سال از قرارداد سه ساله این مربی باقی مانده و باشگاه به تمامی تعهداتش در قبال دینکا عمل کرده است. همچنین این مربی تاکنون درخواستی برای جدایی از تراکتور نداشته و حتی صحبتی هم در این خصوص انجام نداده است.

باشگاه تراکتور با عمل به تعهدات مالی، تمهیدات لازم برای جلوگیری از فسخ یک طرفه بازیکنان دارای قرارداد را هم اندیشیده است و هواداران نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

تاکید می‌شود، کمیته نقل و انتقالات باشگاه مذاکرات لازم با بازیکنان باکیفیت و کارآمد را انجام داده و به توافقاتی هم در این خصوص دست یافته است؛ به طوری که با دو لژیونر فوتبال کشورمان نیز مذاکراتی انجام شده و پیگیری لازم در این رابطه در حال انجام است. اما با این حال، اقدام نهایی برای جذب بازیکن پس از انتخاب سرمربی و با نظر ایشان انجام می‌شود.

شایان ذکر است، باتوجه به اینکه فصل آتی مصادف با برگزاری جام جهانی است، بازیکنان با حساسیت ویژه درصدد انتخاب تیم‌هایشان هستند و این موضوع تاحدودی قیمت بازیکنان را افزایش داده است. باشگاه تراکتور با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال، خواستار افزایش سهمیه جذب بازیکن خارجی از چهار به شش شده است تا ضمن افزایش جذابیت و کیفیت لیگ برتر، قیمت کاذب بازیکنان داخلی هم از بین برود.

 

 

 

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64674 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60565 بازدید ]
9 سال پيش [ 35804 بازدید ]
9 سال پيش [ 21037 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14350 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11200 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9365 بازدید ]
5 سال پيش [ 8978 بازدید ]
6 سال پيش [ 8242 بازدید ]
7 سال پيش [ 8233 بازدید ]
5 سال پيش [ 8232 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7881 بازدید ]
5 سال پيش [ 7827 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1589 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1990 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1616 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1539 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1433 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 169 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 107 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 272 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید