پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
83378
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
80 بازدید
۰

ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان

دیدار سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، سرآغاز فصل تازه‌ای از همکاری‌های اقتصادی سه‌جانبه میان ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است؛ دیداری که در آن دو طرف بر نقش محوری ارس به عنوان پایگاه اصلی توسعه این همکاری‌ها تأکید کردند.



ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان
ارس؛ محور تازه همکاری‌های اقتصادی ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان

دیدار سرکنسول کشورمان در جمهوری خودمختار نخجوان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، سرآغاز فصل تازه‌ای از همکاری‌های اقتصادی سه‌جانبه میان ایران، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است؛ دیداری که در آن دو طرف بر نقش محوری ارس به عنوان پایگاه اصلی توسعه این همکاری‌ها تأکید کردند.

به گزارش خسروشاه نیوز، در این دیدار که امروز یکشنبه در محل سازمان منطقه آزاد ارس برگزار شد، عزیز منصوری، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با هادی مقدم‌زاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت‌وگو کرد.

مقدم‌زاده در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد اقتصادی، صنعتی و جغرافیایی منطقه آزاد ارس گفت: پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری در ارس بالا بوده و از سرمایه‌گذاران خارجی به‌ویژه از کشورهای دوست و همسایه که اشتراکات فرهنگی و تاریخی با ما دارند، دعوت می‌کنیم تا از فرصت‌های موجود در این منطقه بازدید کنند.

وی افزود: زیرساخت‌های مورد نیاز برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در ارس فراهم شده و سازمان منطقه آزاد ارس آماده حمایت کامل از فعالان اقتصادی آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره به جایگاه برجسته ارس در حوزه صنعت، انرژی‌های پاک و صنایع تبدیلی تأکید کرد: از ظرفیت کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان برای تسهیل ارتباطات و توسعه همکاری‌های اقتصادی استفاده خواهیم کرد.

مقدم‌زاده با بیان اینکه ارس به دلیل دسترسی مستقیم به کریدورهای بین‌المللی، وجود شهرک‌های تخصصی صنعتی و پهنه وسیع اراضی مستعد اجرای پروژه‌های کلان موقعیتی بی‌بدیل در کشور دارد، افزود: ارس می‌تواند به پایگاه اصلی توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با همسایگان شمالی تبدیل شود.

تجارت ۱۳/۵ میلیون دلاری ایران با جمهوری مختار نخجوان

در ادامه این دیدار، عزیز منصوری سرکنسول ایران در نخجوان با تأکید بر نقش راهبردی این جمهوری خودمختار در اتصال ایران به قفقاز و اروپا گفت: نخجوان امروز به یکی از امن‌ترین و سریع‌ترین مسیرهای ترانزیتی برای رانندگان و بازرگانان ایرانی بدل شده و حجم تردد در این مسیر نسبت به سایر گذرگاه‌های مرزی رشد قابل توجهی داشته است.

وی با اشاره به رشد مبادلات تجاری میان جمهوری خودمختار نخجوان و ایران در سال ۲۰۲۴ افزود: ارزش تجارت دوجانبه در این دوره به ۱۳.۵ میلیون دلار رسیده که سهم صادرات ایران از این میزان بیش از ۱۲ میلیون دلار است؛ این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای همکاری اقتصادی میان دو منطقه است.

کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند، با فعال‌سازی مسیرهای ترانزیتی، تقویت زیرساخت‌های صنعتی و بهره‌گیری از موقعیت ژئواکونومیک ارس، می‌توان زمینه شکل‌گیری یک قطب همکاری سه‌جانبه پایدار میان ایران، نخجوان و جمهوری آذربایجان را فراهم کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83378 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60188 بازدید ]
8 سال پيش [ 35381 بازدید ]
9 سال پيش [ 20685 بازدید ]
6 سال پيش [ 20308 بازدید ]
5 سال پيش [ 13982 بازدید ]
8 سال پيش [ 13698 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10844 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9263 بازدید ]
4 سال پيش [ 9042 بازدید ]
4 سال پيش [ 8584 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7773 بازدید ]
4 سال پيش [ 7534 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6913 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1100 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1078 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 906 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 857 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 854 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 129 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 4478 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 121 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 193 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 673 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 142 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 695 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 186 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 823 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 166 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید