دوشنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۴ /
83373
۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
89 بازدید
۰

پنل‌های خورشیدی نباید در گمرک بمانند

رئیس جمهور گفت: بر اساس گزارش‌هایی که از سوی وزارت نیرو منتشر شده، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر اینکه می‌تواند مشکل کمبود برق در کشور را برطرف کند، قدم بسیار بزرگی در حفاظت از محیط زیست نیز خواهد بود.



آغاز عملیات اجرایی ۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی پزشکیان:

پنل‌های خورشیدی نباید در گمرک بمانند
پنل‌های خورشیدی نباید در گمرک بمانند

رئیس جمهور گفت: بر اساس گزارش‌هایی که از سوی وزارت نیرو منتشر شده، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر اینکه می‌تواند مشکل کمبود برق در کشور را برطرف کند، قدم بسیار بزرگی در حفاظت از محیط زیست نیز خواهد بود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،مسعود پزشکیان در مراسم افتتاح ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی و آغاز عملیات اجرایی ۴۵۰ مگاوات برق خورشیدی، بر ضرورت تسریع در ساخت این نیروگاه‌ها تأکید و اظهار کرد: دولت آماده برطرف کردن هر مانعی در برابر تسریع ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و رفع ناترازی برق در کشور و تسهیل بستر فعالیت بخش خصوصی در این حوزه است.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید به گونه‌ای پیش برویم که در تابستان سال آینده هیچ کارخانه‌ای با کمبود برق مواجه نشود و این در صدر اولویت‌های دولت قرار دارد.

پزشکیان به اهمیت انرژی در زندگی امروز بشر اشاره کرد و گفت: بخش‌های تولید و سایر اجزای زندگی در شرایط امروز به انرژی وابسته هستند و ضرورت دارد که تمام پروژه‌های مرتبط با افزایش تولید انرژی، از جمله ساخت نیروگاه‌های خورشیدی را با سرعت پیش ببریم. استانداران مجوزهای صادر شده بخش خصوصی برای ساخت نیروگاه را با دقت پیگیری و در صورتی که مانع و مشکلی در مسیر بود، هر چه زودتر برطرف کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه می‌توان تمام قراردادهای منعقد شده برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی را در عرض یک سال به مرحله اجرا و افتتاح رساند، خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌هایی که از سوی وزارت نیرو منتشر شده است، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر اینکه می‌تواند مشکل کمبود برق در کشور را برطرف کند، قدم بسیار بزرگی در حفاظت از محیط زیست نیز خواهد بود؛ چرا که میزان تولید گازهای گلخانه‌ای را در کشور به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد و این اهمیت توجه به ساخت نیروگاه خورشیدی را مضاعف می‌سازد.

پزشکیان بر تمرکز بیشتر برای ساخت نیروگاه خورشیدی در جنوب کشور تأکید و اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی گسترده دولت برای توسعه در سواحل جنوبی و نیاز به احداث آب شیرین در سواحل خلیج فارس و دریای عمان، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در این مناطق اهمیت بیشتری دارد و به توسعه این مناطق کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود در واکنش به سخنان یکی از استانداران مبنی بر وجود موانعی در مسیر ترخیص پنل‌های خورشیدی در گمرک تأکید کرد: بر اساس مصوبه‌ای که سران قوا داشته‌اند هیچ پنل خورشیدی نباید در گمرک بماند و در صورتی که با چنین مسئله‌ای مواجه هستید، فورا اطلاع دهید که مشکل را حل کنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، علی‌آبادی وزیر نیرو در توضیح افتتاح‌های امروز اظهار کرد: امروز ۲۵۰ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی به ارزش ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی ۴۰۰ مگاوات نیروگاه هم آغاز خواهد شد.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: با افتتاح‌های امروز مجموع برق تولیدی توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور به ۲ هزار و ۵۵۰ مگاوات خواهد رسید که برق مصرفی ماهیانه ۱۴۵ هزار خانواده ایرانی را تأمین خواهد کرد.

در این مراسم استانداران چند استان کشور نیز به صورت ویدیوکنفرانس به ارائه توضیحاتی درباره فرآیند ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در استان‌های تحت مدیریت خود پرداختند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83373 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59763 بازدید ]
8 سال پيش [ 34951 بازدید ]
8 سال پيش [ 20268 بازدید ]
6 سال پيش [ 19842 بازدید ]
5 سال پيش [ 13538 بازدید ]
8 سال پيش [ 13281 بازدید ]
8 سال پيش [ 12174 بازدید ]
6 سال پيش [ 10441 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9301 بازدید ]
6 سال پيش [ 8900 بازدید ]
4 سال پيش [ 8642 بازدید ]
4 سال پيش [ 8188 بازدید ]
5 سال پيش [ 7536 بازدید ]
7 سال پيش [ 7516 بازدید ]
3 سال پيش [ 7375 بازدید ]
4 سال پيش [ 7195 بازدید ]
4 سال پيش [ 7145 بازدید ]
5 سال پيش [ 7132 بازدید ]
3 سال پيش [ 6247 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 664 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 532 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 530 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 668 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 492 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 460 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 406 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 476 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 423 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 205 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 98 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 240 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 215 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید