پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
82090
۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
237 بازدید
۰

علی‌اف:کریدور زنگزور تهدیدی برای ایران نیست

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روایت‌ها درباره قصد باکو برای اشغال کریدور زنگزور را رد و تاکید کرد که روابط آذربایجان با ایران، مبتنی بر روابط میان دولت‌ها، روسای جمهور و وزیران امورخارجه دو کشور است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان در یک مصاحبه درباره روابط میان تهران و […]



علی‌اف:کریدور زنگزور تهدیدی برای ایران نیست
علی‌اف:کریدور زنگزور تهدیدی برای ایران نیست

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روایت‌ها درباره قصد باکو برای اشغال کریدور زنگزور را رد و تاکید کرد که روابط آذربایجان با ایران، مبتنی بر روابط میان دولت‌ها، روسای جمهور و وزیران امورخارجه دو کشور است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «الهام علی‌اف» رئیس جمهوری آذربایجان در یک مصاحبه درباره روابط میان تهران و باکو اظهار داشت: روابط بین دولتی ما (با ایران)، بین دولت‌ها، بین روسای جمهور و بین وزرای امور خارجه است. بنابراین، ما روایت‌های دروغین در این باره را کاملاً نادیده می‌گیریم. او خاطرنشان کرد که «همه چیز روشن است. موضع رئیس جمهور کاملاً منطقی است و بر این اساس است که کریدور زنگزور به هیچ وجه تهدیدی برای ایران نیست.»

بنا بر گزارش ایسنا، علی‌اف که با شبکه تلویزیونی العربیه گفت‌وگو می‌کرد، افزود: خب، ما سیاست خود را بر اساس سیاستمدارانی بنا می‌کنیم که توسط مردم ایران انتخاب شده‌اند و وظیفه اجرای وظایف خود را دارند و این رئیس جمهور است. صداهایی از برخی مقامات سابق شنیده شده که اکنون به عنوان مشاور معرفی شده‌اند. من نمی‌دانم آنها چه نوع توصیه‌ای می‌دهند. بنابراین، این موقعیت اصلاً برای ما مهم نیست.

وی تصریح کرد: این موضوع هیچ اهمیتی ندارد، زیرا روابط میان کشورهای ما، بین دولت‌ها، بین روسای جمهور و بین وزرای امور خارجه است. بنابراین، ما کاملاً این روایت‌های دروغین را که توسط به اصطلاح مشاوران بیان شده است، نادیده می‌گیریم. برای ما، همه چیز روشن است. موضع رئیس جمهور کاملاً منطقی است و مبتنی بر این واقعیت است که کریدور زنگزور به هیچ وجه تهدیدی برای ایران نخواهد بود.

علی‌اف همچنین گفت: شایعات زیادی در برخی رسانه‌ها و برخی سایت‌های اینترنتی مبنی بر این وجود داشته است که آذربایجان قصد دارد زنگزور را اشغال کند یا اینکه آذربایجان قصد دارد مرز ایران و ارمنستان را قطع کند. این کاملاً نادرست بود. ما چنین قصدی نداشتیم.

او ادامه داد: اگر می‌خواستیم این کار را انجام دهیم، در نوامبر ۲۰۲۰ این کار را می‌کردیم. انجام آن بسیار آسان بود و در تمام این پنج سال، انجام آن بسیار آسان بود. فقط ۴۰ کیلومتر است. از نظر نظامی، زمان زیادی طول نمی‌کشید. از هر دو طرف – از نخجوان و از سرزمین اصلی – می‌توانستید آن را تصرف کنید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82090 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14043 بازدید ]
9 سال پيش [ 12926 بازدید ]
6 سال پيش [ 11172 بازدید ]
8 سال پيش [ 10095 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1966 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1916 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1409 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1768 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید