جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
83090
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
93 بازدید
۰

اجرای ماده ۶۵ کلید رهایی از بروکراسی‌های زائد و شکوفایی اقتصادی مناطق آزاد

در دیدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس، مدیرعامل این منطقه بر لزوم ایجاد «درک مشترک ملی» از جایگاه مناطق آزاد تأکید کرد و اجرایی شدن ماده ۶۵ را راهکار اصلی برای تحقق نقش محوری ارس در اقتصاد شمالغرب کشور دانست. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر […]



اجرای ماده ۶۵ کلید رهایی از بروکراسی‌های زائد و شکوفایی اقتصادی مناطق آزاد
اجرای ماده ۶۵ کلید رهایی از بروکراسی‌های زائد و شکوفایی اقتصادی مناطق آزاد

در دیدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس، مدیرعامل این منطقه بر لزوم ایجاد «درک مشترک ملی» از جایگاه مناطق آزاد تأکید کرد و اجرایی شدن ماده ۶۵ را راهکار اصلی برای تحقق نقش محوری ارس در اقتصاد شمالغرب کشور دانست.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز به این منطقه و در نشست با فعالان اقتصادی، کارآفرینان، صنعتگران و بازاریان ارس با قدردانی از نگاه ویژه و اشرافیت نماینده ولی فقیه بر مسائل استان، بر جایگاه بی‌بدیل منطقه آزاد ارس به عنوان یکی از قطب‌های اصلی اقتصاد استان و شمالغرب کشور تاکید کرد.

هادی مقدم زاده تصریح کرد: فعالان اقتصادی منطقه، صاحبان و دلسوزان واقعی ارس هستند که سرمایه و انگیزه خود را در طوفان چالش‌ها به خطر انداخته‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در تشریح مهم‌ترین موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاری به مسائل بنیادین اشاره کرد و گفت: آنچه که امروز باعث بی‌انگیزگی سرمایه‌گذاران می‌شود بروکراسی‌های زائد اداری و مهم‌تر از آن، برخوردهای سلیقه‌ای در سطوح مختلف دستگاه‌های اجرایی است که امنیت سرمایه‌گذاری را مخدوش می‌کند.

وی یکی از عمده‌ترین این چالش‌ها را عدم اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه عنوان کرد و افزود: اجرایی شدن این ماده قانونی که اختیارات گسترده‌ای را برای تسهیل امور در نظر گرفته، می‌تواند راه حل بسیاری از مشکلات کنونی باشد .

مقدم‌زاده با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ارس در سطح ملی قابل حل است و در خود منطقه قابل حل نیست خواستار تعریف یک نظام حکمرانی مطلوب برای مناطق آزاد شد و اظهار داشت: برای تحقق آرمان‌های اولیه تأسیس مناطق آزاد و دستیابی به جایگاه واقعی آن‌ها، نیازمند یک فهم و درک مشترک در سطح کلان کشور از فلسفه وجودی این مناطق هستیم. باید به این باور برسیم که مناطق آزاد، موتور محرک اقتصاد ملی و پنجره‌ای به دنیای تجارت بین‌الملل هستند.

لازم به توضیح است نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز امروز ضمن سفر به منطقه آزاد ارس از تعدادی واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری از جمله نیروگاه ۴۰ مگاواتی، گلخانه ارس تارالا امیر، پاراپلاستیک، فرهنگسرای ارس بازدید کرد و در خاتمه با فعالین اقتصادی ارس دیدار و گفتگو کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83090 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60191 بازدید ]
8 سال پيش [ 35388 بازدید ]
9 سال پيش [ 20687 بازدید ]
6 سال پيش [ 20313 بازدید ]
5 سال پيش [ 13988 بازدید ]
8 سال پيش [ 13705 بازدید ]
9 سال پيش [ 12607 بازدید ]
6 سال پيش [ 10846 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9728 بازدید ]
6 سال پيش [ 9265 بازدید ]
4 سال پيش [ 9048 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7905 بازدید ]
7 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7788 بازدید ]
3 سال پيش [ 7776 بازدید ]
4 سال پيش [ 7536 بازدید ]
5 سال پيش [ 7509 بازدید ]
3 سال پيش [ 6918 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1081 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1352 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1392 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1115 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1394 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1081 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1376 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 940 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1002 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 862 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 910 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 862 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1777 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 811 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 176 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 776 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 538 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 121 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 46 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 96 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید