پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
81083
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
478 بازدید
۰

آغاز فاز سوم عملیات مرمتی در عمارت تاریخی ساعت تبریز

فاز سوم عملیات مرمتی در عمارت تاریخی ساعت تبریز با هدف تکمیل فرآیند استحکام‌بخشی، بازآفرینی ساختارهای فرسوده و ساماندهی اجزای کالبدی این بنای نمادین، به‌زودی از سوی شهرداری منطقه ۸ آغاز می‌شود.



فاز سوم عملیات مرمتی در عمارت تاریخی ساعت تبریز با هدف تکمیل فرآیند استحکام‌بخشی، بازآفرینی ساختارهای فرسوده و ساماندهی اجزای کالبدی این بنای نمادین، به‌زودی از سوی شهرداری منطقه ۸ آغاز می‌شود.

به گزارش شهریار، این تصمیم در جریان نشستی تخصصی با حضور یعقوب هوشیار شهردار تبریز،حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچی‌لر عضو شورای اسلامی شهر و شهردار منطقه ۸ اتخاذ شد. در پایان این جلسه، مسئولان از بخش‌های مختلف عمارت تاریخی ساعت بازدید میدانی به‌عمل آوردند.

یعقوب هوشیار در حاشیه این بازدید با تاکید بر جایگاه نمادین عمارت ساعت در حافظه تاریخی شهر تبریز، اظهار داشت: این بنای فاخر، صرفاً یک ساختمان اداری نیست بلکه بخش مهمی از هویت معماری و فرهنگی شهر را نمایندگی می‌کند. با توجه به فرسودگی برخی بخش‌ها، شهرداری منطقه ۸ طی ماه‌های گذشته فازهای اول و دوم مرمت را اجرا کرده و اکنون وارد مرحله نهایی و تکمیلی مرمت می‌شویم.

وی با تشریح اقدامات انجام‌شده در مراحل گذشته افزود: تزریق بتن برای استحکام‌بخشی ساختار، مرمت و احیای پایه‌های محوطه، بازسازی کامل زیرزمین، مرمت و نوسازی پنجره‌ها، تعمیر ساعت مرکزی، اصلاح و ساماندهی ناودان‌ها، گچ‌کاری ایوان‌ها و بازپیرایی سنگفرش محوطه از جمله اقدامات شاخص در فازهای پیشین بوده است.

آغاز فاز سوم عملیات مرمتی در عمارت تاریخی ساعت تبریز

شهردار تبریز ادامه داد: در فاز سوم، مرمت ضلع شرقی زیرزمین، ساماندهی آب‌نمای محوطه و تکمیل مرمت پنجره‌ها در دستور کار قرار دارد. این اقدامات با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی و بر پایه اصول فنی مرمت ابنیه تاریخی انجام خواهد شد تا پس از اتمام پروژه، این بنای ارزشمند مجدداً در اختیار عموم شهروندان و گردشگران قرار گیرد.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز با قدردانی از اقدامات مدیریت شهری در حفظ و احیای بافت‌های ارزشمند تاریخی، گفت: عمارت ساعت از مهم‌ترین سرمایه‌های میراثی تبریز است و تداوم و تسریع در روند مرمت آن، ضرورتی انکارناپذیر در مسیر حفظ هویت فرهنگی شهر به شمار می‌رود.

گفتنی است عمارت شهرداری تبریز که با نام «عمارت ساعت» نیز شناخته می‌شود، از مهم‌ترین بناهای تاریخی و نمادهای شهری تبریز به‌شمار می‌رود. این عمارت در سال ۱۳۱۴ شمسی به‌دستور شهردار وقت و توسط مهندسان آلمانی طراحی و احداث شد. 
معماری کم نظیر ، برج ساعت مرکزی  با ارتفاع بیش از ۳۰ متر، شاخص‌ترین بخش آن به شمار می‌رود. این عمارت  یکی از مهم‌ترین آثار شهری تبریز است که  در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81083 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14044 بازدید ]
9 سال پيش [ 12927 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10097 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8091 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7799 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1533 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1941 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1966 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1939 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1917 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 413 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 87 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 576 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 732 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 225 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 791 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 856 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 569 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]