یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
79468
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
19 بازدید
۰

زارش‌ها از دور چهارم مذاکرات نشان‌دهنده فضای مثبت و سازنده‌ای است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است. دو وجه اصلی در مورد اطمینان‌ در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هسته‌ای ایران در مقابل لغو همه تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.



زارش‌ها از دور چهارم مذاکرات نشان‌دهنده فضای مثبت و سازنده‌ای است
زارش‌ها از دور چهارم مذاکرات نشان‌دهنده فضای مثبت و سازنده‌ای است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است. دو وجه اصلی در مورد اطمینان‌ در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هسته‌ای ایران در مقابل لغو همه تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی درباره چهار دوره گفت‌وگوهای جدید بین ایران و آمریکا و ارزیابی مجلس و کمیسیون امنیت گفت: کلیات بحث شده است. گزارش‌ها نشان‌دهنده فضای مثبت و سازنده‌ای است و تهدیدی وجود نداشته ظاهرا صحبت‌ها محترمانه بوده و فضای کلی مذاکرات مثبت بوده است.

به گزارش ایلنا، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در محتوا مذاکره بر سر چارچوب و مبنا است. دو وجه اصلی در مورد اطمینان‌ در خصوص تسلیحاتی نبودن برنامه هسته‌ای ایران در مقابل لغو همه تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران وجود دارد.

وی در خصوص گمانه‌زنی‌ها درباره غنی‌سازی هسته‌ای ایران گفت: غنی‌سازی خط قرمز ماست. توان دفاعی کشور خط قرمز ماست. قدرت منطقه‌ای هم خط قرمز ماست و اساسا بر سر اصل غنی‌سازی هیچ مذاکره‌ای نداریم.

رضایی درباره این‌که گفته می‌شود هرگونه توافقی بین ایران و آمریکا شکل بگیرد باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد، گفت: بله باید صد درصد به مجلس بیاید، زیرا طبق قانون اقدام راهبردی باید گزارشی ارائه شود که نشان دهد آن‌ها تحریم‌ها را به طور کامل لغو کرده‌اند؛ این گزارش هم باید برای بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و کمیسیون انرژی مجلس بیاید تا بعد از بررسی در این کمیسیون‌ها برای تصمیم‌گیری و بررسی به صحن مجلس هم ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی درباره این‌که هنگام توافق برجام مجلس نسبت به برخی از اقدامات تیم مذاکره‌کننده وقت ایرداتی داشت آیا مجلس در این دور از مذاکرات ابتکار عملی برای جلوگیری از هر نوع اتفاقی را دارد، بیان کرد: مجلس در حال رصد و نظارت مذاکرات است. مجلس به‌ویژه کمیسیون امنیت ملی حتماً نقش نظارتی خود را ایفا خواهد کرد.

وی با بیان این که تلاش این است که از تجربه برجام عبرت گرفته شود و اشتباهات و اشکالات برجام تکرار نشود، ادامه داد: فعلا ما هیچ توافقی نداریم که بخواهیم درباره آن ارزیابی داشته باشیم. اگر هم توافقی شد، این توافق احتمالی به مجلس ارائه خواهد شد.

رضایی یادآور شد: طبق قانون اساسی، هرگونه تعهد و موافقت‌نامه با دولت‌های خارجی باید به تصویب مجلس برسد. آنچه که توافق شود در مجلس حتماً بررسی خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 79468 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58056 بازدید ]
7 سال پيش [ 33285 بازدید ]
8 سال پيش [ 18657 بازدید ]
5 سال پيش [ 18252 بازدید ]
5 سال پيش [ 11996 بازدید ]
7 سال پيش [ 11699 بازدید ]
8 سال پيش [ 10593 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8851 بازدید ]
7 سال پيش [ 7771 بازدید ]
5 سال پيش [ 7327 بازدید ]
3 سال پيش [ 7188 بازدید ]
3 سال پيش [ 6683 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5953 بازدید ]
2 سال پيش [ 5938 بازدید ]
4 سال پيش [ 5732 بازدید ]
4 سال پيش [ 5706 بازدید ]
4 سال پيش [ 5638 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 70 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 62 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 108 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 104 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 87 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید