شنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ /
78934
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
165 بازدید
۰

ضرورت اصلاح قوانین به نفع تولید و کارفرمایان

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر رشد ۸ درصدی اقتصاد به عنوان شاخص برنامه هفتم توسعه، گفت: برای عبور از وضعیت فعلی، قوانین باید به نفع تولید، کارفرمایان و بهره‌وری اقتصادی اصلاح شود و بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی تعیین تکلیف گردد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی بابایی کارنامی، در […]



ضرورت اصلاح قوانین به نفع تولید و کارفرمایان
ضرورت اصلاح قوانین به نفع تولید و کارفرمایان

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر رشد ۸ درصدی اقتصاد به عنوان شاخص برنامه هفتم توسعه، گفت: برای عبور از وضعیت فعلی، قوانین باید به نفع تولید، کارفرمایان و بهره‌وری اقتصادی اصلاح شود و بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی تعیین تکلیف گردد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی بابایی کارنامی، در نشست مشترک با اعضای سازمان تأمین اجتماعی، با اشاره به ضرورت تعامل میان سه قوه گفت: در حکمرانی جمهوری اسلامی ایران تفاوتی بین دولت، مجلس و قوه قضاییه نیست؛ برنامه هفتم توسعه، مرز تعامل، هم‌اندیشی و ظرفیت‌سازی برای همه حوزه‌هاست و باید فصل‌الخطاب روابط دولت و مجلس باشد.

وی رشد ۸ درصدی اقتصاد را هدف اصلی برنامه هفتم توسعه دانست و تأکید کرد: اگر کشور بخواهد به سمت حرکت مثبت پیش برود، باید این شاخص واقعی و قابل تحقق را دنبال کنیم.

بابایی کارنامی با اشاره به نقش قوانین و مقررات در تسریع اقتصاد گفت: می‌توان سرعت اقتصاد را بالا برد، اما ریل‌ها باید عوض شود؛ قوانین و آیین‌نامه‌ها همان ریل‌هایی هستند که باید بازنگری و اصلاح شوند تا متناسب با نیازهای امروز و رفتارهای اقتصادی کارفرمایان باشد.

وی سازمان تأمین اجتماعی را ستون اصلی حمایت از کارفرمایان عنوان کرد و افزود: دولت بدهی بالایی به سازمان تأمین اجتماعی دارد که باید تعیین تکلیف شود؛ این بدهی از جنس بیمه‌پردازی و متناسب با تلاش کارفرمایان است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل کمیته پنج نفره برای پیگیری مشکلات حوزه کار و تولید خبر داد و گفت: این کمیته هر سه ماه یک‌بار با حضور نمایندگان مجلس، دولت، بخش خصوصی و با بهره‌گیری از نظرات اتاق بازرگانی تشکیل جلسه خواهد داد.

وی با تأکید بر نقش اتاق بازرگانی در ساماندهی بازار و بهبود بهره‌وری اقتصادی گفت: مجلس و دولت به این نتیجه رسیده‌اند که اتاق بازرگانی یکی از قانونی‌ترین تصمیم‌سازان اقتصاد کشور است و باید با همفکری آن، بهره‌وری را به ۶۶ درصد برسانیم.

بابایی کارنامی با اشاره به ضرورت اصلاح مواد قانونی از جمله ماده ۵ کارگران ساختمانی و ماده ۳۸ پیمانکاری تصریح کرد: اصلاح قوانین باید به نحوی باشد که هم سازمان تأمین اجتماعی متضرر نشود و هم کارفرمایان بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای آذربایجان‌شرقی، از پیگیری مصوبات استانی خبر داد و گفت: این استان می‌تواند به الگوی توسعه و شهرسازی کشور تبدیل شود و ما روز شنبه جمع‌بندی مجلس در این خصوص را ارائه خواهیم داد.

بابایی کارنامی در پایان تأکید کرد: مجلس یازدهم با اجماع سیاسی به سمتی حرکت می‌کند که مسئولان دستگیری کنند از مردم، نه اینکه پای مردم را بگیرند و جیب‌شان را بزنند؛ هدف ما عزتی است که ملت ایران سزاوار آن است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78934 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60205 بازدید ]
8 سال پيش [ 35400 بازدید ]
9 سال پيش [ 20705 بازدید ]
6 سال پيش [ 20325 بازدید ]
5 سال پيش [ 14002 بازدید ]
8 سال پيش [ 13721 بازدید ]
9 سال پيش [ 12627 بازدید ]
6 سال پيش [ 10861 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9743 بازدید ]
6 سال پيش [ 9275 بازدید ]
4 سال پيش [ 9063 بازدید ]
4 سال پيش [ 8596 بازدید ]
5 سال پيش [ 7920 بازدید ]
7 سال پيش [ 7909 بازدید ]
4 سال پيش [ 7798 بازدید ]
3 سال پيش [ 7783 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
5 سال پيش [ 7524 بازدید ]
3 سال پيش [ 6944 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1378 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1412 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1137 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1417 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1093 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1096 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 961 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1013 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 991 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 874 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 925 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 885 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 68 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 93 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 74 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید