جمعه, ۱۲ دی ۱۴۰۴ /
76964
۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
311 بازدید
۰

ابلاغ قانون حجاب به مصلحت نیست

نماینده تهران در مجلس و از اعضای ارشد جبهه پایداری در اظهاراتی افشاگرانه گفت: ابلاغ قانون عفاف به مصلحت نیست و با توجه به شرایط فعلی نباید انجام شود اما برخی با انتقادات غیرمنطقی به رئیس مجلس میخواهند، مجلس را مقابل شورای عالی امنیت ملی قرار دهند.



افشاگری نبویان از عناصر پشت‌پرده تجمعات حجاب

ابلاغ قانون حجاب به مصلحت نیست
ابلاغ قانون حجاب به مصلحت نیست

نماینده تهران در مجلس و از اعضای ارشد جبهه پایداری در اظهاراتی افشاگرانه گفت: ابلاغ قانون عفاف به مصلحت نیست و با توجه به شرایط فعلی نباید انجام شود اما برخی با انتقادات غیرمنطقی به رئیس مجلس میخواهند، مجلس را مقابل شورای عالی امنیت ملی قرار دهند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سیدمحمود نبویان، عضو جبهه پایداری، با انتشار ویدئوهایی در کانال خود در ایتا درباره حواشی ابلاغ قانون عفاف و حجاب بیان کرد: زمانی که ما لایحه حجاب را تصویب کردیم قبل از سقوط سوریه بود، قبل از شهادت سیدحسن بود و شرایط را می‌دانید. اما بر اساس اینکه مبادا دشمن بخواهد ایران را سوریه‌سازی بکند. دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی گفته است که فعلا جلوی هر چیزی که باعث دوقطبی‌سازی شود را باید گرفت.

نبویان افزود: هفتاد هشتاد درصد نقدهای دوستان خود ما به آقای قالیباف وارد نیست.

عضو جبهه پایداری اظهار کرد: همین افراد در زمان تاخیر انجام عملیات «وعده‌صادق۲» چه حرف‌هایی زدند؟ گفتند که دولت آقای پزشکیان مانع است! بعد گفتند آقای قالیباف مانع است! جلوتر گفتند فرماندهان نظامی مثل آقای حاجی‌زاده و آقای سلامی عافیت‌طلب شدند! جلوتر گفتند اینها فقط بیانیه می‌دهند و کاری نمی کنند! می گفتند اگر زودتر انجام می‌شد سیدحسن شهید نمی‌شد! رهبر انقلاب چند روز بعد پاسخ همه اینها را دادند که اینها کذب است. این کارها بحران‌سازی است. اینها همان افراد هستند که می‌خواهند در هر موقعیتی بحران‌سازی کنند.

وی افزود: دو قطبی‌ها نظام را تضعیف می‌کند. برخی می‌گویند دوقطبی حق و باطل است، اینطور نیست، حفظ نظام اوجب واجبات است.

نماینده تهران در مجلس، درمورد قانون حجاب و عفاف گفت: ابلاغ این قانون به مصلحت نیست و با توجه به شرایط فعلی نباید انجام شود اما برخی با انتقادات غیرمنطقی به رئیس مجلس میخواهند، مجلس را مقابل شورای عالی امنیت ملی قرار دهند.

نبویان، در ویدئویی دیگر، بر مبنای استدلال‌هایی از امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری توضیح می‌دهد: اسلام یعنی حکومت؛ حجاب، نماز و روزه مطلوب اصلی نیست، مطلوب اصلی حفظ نظام است؛ پس نگویند اگر حجاب نبود این چه نظام اسلامی است؟ خیر اگر لایحه حجاب موجب تضعیف نظام است باید کنار گذاشته شود؛ تا کی؟ تا هر وقتی که نظام ضربه نبیند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76964 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60111 بازدید ]
8 سال پيش [ 35297 بازدید ]
8 سال پيش [ 20612 بازدید ]
6 سال پيش [ 20220 بازدید ]
5 سال پيش [ 13909 بازدید ]
8 سال پيش [ 13610 بازدید ]
8 سال پيش [ 12525 بازدید ]
6 سال پيش [ 10764 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9643 بازدید ]
6 سال پيش [ 9194 بازدید ]
4 سال پيش [ 8993 بازدید ]
4 سال پيش [ 8495 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
7 سال پيش [ 7828 بازدید ]
3 سال پيش [ 7705 بازدید ]
4 سال پيش [ 7673 بازدید ]
4 سال پيش [ 7451 بازدید ]
5 سال پيش [ 7443 بازدید ]
3 سال پيش [ 6791 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1211 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1239 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 994 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 997 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 856 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 834 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 888 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 884 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 811 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 777 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 806 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 783 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 285 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 210 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 242 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید