چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
76429
۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
254 بازدید
۰

اتمام حجت وزارت کشور با تجمع کنندگان غیرقانونی

زینی وند معاون سیاسی وزارت کشور گفت: ما به عنوان وزارت کشور با هر تجمع غیرقانونی مخالفیم و به دستگاه‌های مسئول هم اعلام کردیم که از این موضوع جلوگیری کنند.



اتمام حجت وزارت کشور با تجمع کنندگان غیرقانونی
اتمام حجت وزارت کشور با تجمع کنندگان غیرقانونی

زینی وند معاون سیاسی وزارت کشور گفت: ما به عنوان وزارت کشور با هر تجمع غیرقانونی مخالفیم و به دستگاه‌های مسئول هم اعلام کردیم که از این موضوع جلوگیری کنند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علی زینی وند معاون سیاسی وزارت کشور، درباره برگزاری انتخابات در سال ۱۴۰۵ گفت: انتخابات میان دوره‌ای به تبع انتخابات سراسری برگزار می‌شود، وقتی که انتخابات سراسری ما یعنی انتخابات پیش‌رو شوراهای اسلامی شهر و روستا به تعویق افتاده، با تمدید دوره شورای ششم، انتخابات میان دوره ای مجلس و خبرگان هم با انتخابات شوراها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اگر این مصوبه که مجلس روز سه‌شنبه هفته گذشته در مورد آن تصمیم‌گیری کرد در شورای نگهبان تایید و به قانون تبدیل شده و به ما ابلاغ شود، انتخابات شوراها در سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و به تبع آن انتخابات میان دوره‌ای چهار حوزه که الان نماینده ندارند و همچنین دو حوزه خبرگان هم در سال ۱۴۰۵ با انتخابات شوراها برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به دلایل تمدید انتخابات گفت:  یک دلیل این بود که باید با بند ۱۸ سیاست‌های کلی انتخابات تطابق پیدا می‌کرد و دلیل دوم آن، این بود که زمان فراهم شود تا انتخابات میان دوره‌ای هم برگزار شود بنابراین اگر ان‌شاالله این مصوبه به قانون تبدیل شود، ما آمادگی اجرا را داریم و در مورد مقرر اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری بلندمدت ما این است که به سمت تمام‌الکترونیک برگزار کردن انتخابات برویم. در حال حاضر بیشتر فرایندها الکترونیکی است، رای گیری و نتیجه این‌ها را هم در سال‌های گذشته آزمایش کرده‌ایم و در شوراهای گذشته فکر می‌کنم انتخابات ۳۲ شهر را هم الکترونیکی برگزار کردیم تجربه‌ برگزاری انتخابات الکترونیکی را داریم. الان داریم دستگاه‌ها را به روز می‌کنیم.

زینی‌وند تصریح کرد: در حال حاضر در حال مذاکره با شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی هستیم. هدف‌گذاری ما برگزاری انتخابات الکترونیک است.

وی درباره فراخوام تجمع ۲۵ بهمن مقابل دانشگاه تهران و برخوردهای امنیتی با آن گفت: از نظر وزارت کشور هیچ گروهی تفاوت ندارد هرکسی غیرقانونی تجمع کند از نظر ما غیرقانونی است، هر گروهی باشد حالا چه طرفدار دولت باشند و چه مخالف دولت باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: تصور ما این است که در این شرایط کشور نیاز به آرامش، همگرایی و هم افزایی دارد.

وی ادامه داد: البته طرفداران دولت قاعدتا باید مراعات بیشتری داشته باشند تا دولت در شرایط عادی کار خود را انجام دهد. این ملاحظه را هم واقعا ما دیدیم که احزاب طرفدار دولت دارند کما اینکه در همین بیست و پنجم بهمن ماه هم که فراخوان داده شد هیچ کدام از احزاب رسمی کشور که طرفدار دولت هستند، من ندیدم استقبالی داشته باشند.

زینی‌وند یاوآور شد: بنابراین براساس گزارش‌هایی که اعلام شده درخصوص گروه‌هایی هم که غیرقانونی تجمع کردند به برخی از مسببین آنها تذکر داده شده است.

وی ادامه داد: ما به عنوان وزارت کشور با هر تجمع غیرقانونی مخالفیم و به دستگاه‌های مسئول هم اعلام کردیم که هم از این موضوع جلوگیری کنند هم اگر کسی اصرار داشته باشد نظم عمومی را بر هم بزند به هر اسمی و به هر عنوانی، قاعدتاً دستگاه‌های مسئول وظیفه دارند که کنترل کنند و تذکر بدهند و اگر این تذکرات جواب ندهد برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76429 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9661 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1647 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2104 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 213 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 240 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 360 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید