چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
75474
۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
252 بازدید
۰

پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز ۲۲ بهمن، در آیین ملی بزرگداشت چهل و ششمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی طی سخنانی با اشاره به آیات قرآن کریم، بیان کرد: خطاب به ملت ایران می‌گویم که در چنین روزی انقلاب ما توانست ظلم و ظالمین را […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز ۲۲ بهمن، در آیین ملی بزرگداشت چهل و ششمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی طی سخنانی با اشاره به آیات قرآن کریم، بیان کرد: خطاب به ملت ایران می‌گویم که در چنین روزی انقلاب ما توانست ظلم و ظالمین را از ایران اخراج کند؛ رمز موفقیت ما حضور مردم و وحدت‌شان بود.

وی افزود: امام راحل در ابتدای انقلاب فرمودند که ۲۲ بهمن یوم‌الله است چون تمامی اقشار ملت ایران بدون هیچ فرقی وارد میدان شدند و با قدرت توانستند ظالمین و دست بیگانگان را از کشور ما قطع کنند.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: ما بر این باوریم که کشورمان را به آرمان‌های مد نظر برسانیم و ملت ما برای این مهم قیام کرده تا حق و عدالت را برپا کند. از آغاز انقلاب، دشمنان دعوای قومیت‌ها و جناح‌ها را به‌راه انداختند و سپس دست به کودتا زده و جنگ را بعد از آن بر ما تحمیل کردند تا انقلاب را متوقف کنند. ملت ما با تقدیم ۲۴۰ هزار شهید به انقلاب، مقاومت کرد.

پزشکیان گفت: دشمن امروزه به اختلافات دامن می‌زند و می‌خواهد القا کند که ایران ضعیف شده تا به ما ضربه بزنند؛ غافل از اینکه ملت تحت زعامت رهبری معظم انقلاب این تلا‌ش‌ها را برهم می‌زند و ما می‌ایستیم. دشمن تروریست است و به ما تهمت تروریست‌ بودن می‌زند.

وی بیان کرد: ترامپ اعلام کرده که بیایید گفت‌وگو کنیم و همان‌جا تمام توطئه‌های ممکن را برای به زانو درآوردن انقلاب امضا و اعلام می‌کند؛ سپس می‌گوید اهل گفت‌وگوست. او ادعا می‌کند ایران منطقه را به‌هم ریخته، در صورتی که اسرائیل با پشتیبانی آمریکا در منطقه قتل و غارت و بمباران می‌کند.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: رئیس جمهور امریکا از کسی که سازمان ملل و دادگاه لاهه علیه او اعلام جرم کرده، حمایت می‌کند.

پزشکیان خاطر نشان کرد: آمریکا ادعا می‌کند دنبال آرامش است، ولی من می‌گویم چه کسی آرامش منطقه را به‌هم زد؟ کدام انسان آزاده‌ای می‌پذیرد که شما زنان را بمباران کنید؟ چرا خانواده‌ها را قتل عام می‌کنید؟

وی اظهار داشت: رمز پیروزی ما وحدت بود و این فرمایش امام و رهبری است. اگر دست به دست هم دهیم می‌توانیم مشکلات را با کمک ملت حل کنیم و نقشه‌های آمریکا نابود خواهد شد. آمریکا تصور می‌کند می‌تواند ملت ایران را در قبال تفرقه‌افکنی، شکست دهد.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: آمریکا می‌گوید می‌خواهیم مذاکره کنیم؛ ولی من می‌گویم اگر اهل مذاکره بودی، چرا این غلط‌ها را کردی؟ آمریکا می‌خواهد تمامی راه‌ها را بر ما ببند ولی می‌دانیم که نمی‌تواند و در این ۴۶ سال نتوانسته است.

پزشکیان بیان کرد: مردم بدانند اگر مشکلات هست، ما مدیران قول می‌دهیم با تمام وجود در مسیر شهدا، دست در دست هم بکوشیم تا تبعض، بی‌‌عدالتی،‌ فقر و مشکلات موجود را با همراهی و همدلی همگان حل کنیم.

وی با بیان اینکه ما مقابل بیگانگان سر خم نخواهیم کرد، اظهار داشت: ما دنبال جنگ نیستیم و دشمن در اولین روزِ دولت چهاردهم، اسماعیل هنیه را در تهران ترور کرد. دشمن از وحدت ایرانیان می‌ترسد و دنبال تفرقه و دعواست؛ من به شما قول می‌دهم با وحدت می‌توانیم تمام مشکلات را از بین ببریم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: دشمن می‌کوشد تا ما با یکدیگر متحد نشویم؛ دشمن منتظر است در ایران چنددستگی ایجاد شود و سوار بر این موج شود.

پزشکیان گفت: با حمایت رهبر معظم انقلاب تلاش می‌کنیم با همسایگان، تعامل داشته باشیم. از این تربیون اعلام می‌کنیم کشورهای منطقه برادران ما هستند. اگر از غزه و فلسطین دفاع می‌کنیم، از مظلوم دفاع می‌کنیم.

وی ادامه داد: آمریکا به دل‌خواه خود ترور می‌کند و ادعا می‌کند که ایران مسئول ناامنی در منطقه است. ما عامل ناامنی هستیم یا او؟

رئیس‌جمهور گفت: دشمن نمی‌خواهد که متحد شویم و می‌خواهند درگیر باشیم تا نتوانیم به مشکلات کشور رسیدگی کنیم. آنان می‌خواهند دانشمندان ما را بشناسند تا ترورشان کنند، می‌خواهند یا آنان را از بین برده و یا بخرند.

پزشکیان بیان کرد: دشمن می‌خواهد به نخبگان ما القا کند که با حضور در ایران، به جایی نمی‌رسند. دشمن نقشه‌ی ترور نخبگان را در دستور دارد و نقشه‌ی تحریم و القای ناامیدی را در برنامه دارد. دشمن القا می‌کند که ایران در حال از بین رفتن است ولی ما قوی هستیم.

وی افزود: مردم بدانند ما خدمتگزارشان هستیم و سخن مقام معظم رهبری، فصل‌الخطاب است و ما به این مهم پایبند هستیم. ما گول توطئه‌ی دشمن را نمی‌خوریم و با اتحاد پیشرفت خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: به مردم قول می‌دهم برای خدمت به ملت و ایجاد وحدت تلاش کنیم؛ دیگران هم بدانند که ما را از شهادت نترسانند، شهادت در مقابل ظلم برای ما شیرین است. باید از اختلاف بترسیم و نه از مکر دشمنان.

پزشکیان گفت: هر اختلاف و گلایه‌ای که داشته و داریم، باید کنار رود و امروز باید دست به دست هم دهیم و تحت فرمان رهبر انقلاب، معضلات را با به میدان آوردن نخبگان حل کنیم.

وی تصریح کرد: ما امروز در جنگ تمام‌عیار اقتصادی هستیم و باید مراقبت کنیم در دامی نرویم که عده‌ای با احتکار، بهم‌ریختن بازار و غیره ذهنیت مردم را نسبت به انقلاب خدشه‌دار کنند. با توکل و وحدت از این بحران خارج خواهیم شد.

رئیس‌جمهور در پایان گفت: ما با کشورهایی همسایه و مسلمان پیمان برادری داریم؛ هیچ‌کسی بر دیگری برتری ندارد و ملاک برتری، تقواست. بر اساس حق و عدالت تلاش کنیم حقوق همگان را عادلانه اعمال کنیم. بیاییم مقابل فساد، ظلم و جنایت ایستادگی کنیم. ملت ما ایستاده و اگر قرار است اتفاقی بیفتد، ما تا پای جان در خدمت مردم خواهیم ماند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75474 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 324 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 271 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 288 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2728 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 739 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 899 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3849 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 181 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 530 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید