سه شنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ /
72776
۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
286 بازدید
۰

ارجاع پرونده بیمارستان تبریز به دادسرای ویژه قتل

دادستان تبریز گفت: در ارتباط با پرونده بیمارستان ولیتبریز ما (به نقل از عصر تبریز) ۴ نفر در بازداشت هستند و تاکنون نیز بیش از ۳۰ نفر شکایت خود را ثبت کرده‌اند و موضوع در دست بررسی دقیق و همه جانبه است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بابک محبوب علیلو دادستان […]



ارجاع پرونده بیمارستان تبریز به دادسرای ویژه قتل
ارجاع پرونده بیمارستان تبریز به دادسرای ویژه قتل

دادستان تبریز گفت: در ارتباط با پرونده بیمارستان ولیتبریز ما (به نقل از عصر تبریز) ۴ نفر در بازداشت هستند و تاکنون نیز بیش از ۳۰ نفر شکایت خود را ثبت کرده‌اند و موضوع در دست بررسی دقیق و همه جانبه است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بابک محبوب علیلو دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی در رابطه با جزئیات پرونده تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی به بیماران سرطانی در بیمارستان ولیتبریز ما (به نقل از عصر تبریز) اظهار کرد: در تاریخ ۳ آبان ماه سال جاری شکایتی مبنی بر سرقت دارو در بیمارستان ولیتبریز ما (به نقل از عصر تبریز) در کلانتری توسط فردی ثبت شد که موضوع در دستور کار و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی این شکایت مشخص شد، سرقت دارو در بیمارستان صحت دارد و مسئولان بیمارستان با توجه به اینکه تصاویر دارو‌های مسروقه بیماران سرطانی در تلفن همراه متهم یافت شده بود، نسبت به ثبت شکایت اقدام کردند.

دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه بارکد دارو‌های شیمی‌درمانی در بیمارستان به نام بیماران ثبت می‌شود، گفت: در پی انجام تحقیقات بیشتر مشخص شد متهم پرستار بخش آنکولوژی بوده و اقدام به سرقت دارو‌های بیماران بخش آنکولوژی که به مصرف بیماران شیمی درمانی می‌رسد، کرده و این دارو‌ها را در بازار آزاد به فروش می‌رسانده است.

محبوب علیلو ادامه داد: در ادامه متهم احضار و به اتهام سرقت روانه زندان شد.وی افزود: در تحقیقات بیشتر از متهم مشخص شد که این فرد برای فروش دارو واسطه‌هایی در ناصرخسروی تهران داشته و ۳ نفر با وی در این سرقت مشارکت داشته‌اند. متهم دارو‌ها را با کمک همدستان خود از بیمارستان خارج و در بازار آزاد به فروش می‌رساند.

دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی گفت:در بررسی اولیه از کمد متهم ۵۰ عدد داروی تزریقی پتدین کشف گردید که مشخص شد مسروقه هستند، زیرا چنین دارو‌هایی در گاوصندوق ویژه بیمارستان نگهداری می‌شوند.

محبوب علیلو ادامه داد: متاسفانه یکی از بیمارانی که دارو‌های وی به سرقت رفته بود، فوت کرده است و به همین دلیل این پرونده به دادسرای ویژه قتل ارجاع شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد پرونده بیماران سرطانی در این بیمارستان بیش از هزار مورد است، دستور داده شده است که پرونده تمام بیماران به دقت بررسی و چنانچه سرقت و جایگزینی دارو‌های آنها محرز شد، اطلاع‌رسانی لازم به پزشکان معالج برای تغییر در روند درمان و حفظ جان بیمار صورت پذیرد.

دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر در ارتباط با این پرونده ۴ نفر در بازداشت هستند و شکایت شکات در دادسرا ثبت می‌شود، تا کنون نیز بیش از ۳۰ نفر شکایت خود را ثبت کرده‌اند و موضوع در دست بررسی دقیق و همه جانبه است

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72776 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60308 بازدید ]
8 سال پيش [ 35510 بازدید ]
9 سال پيش [ 20806 بازدید ]
6 سال پيش [ 20407 بازدید ]
5 سال پيش [ 14085 بازدید ]
8 سال پيش [ 13818 بازدید ]
9 سال پيش [ 12723 بازدید ]
6 سال پيش [ 10944 بازدید ]
8 سال پيش [ 9864 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9361 بازدید ]
4 سال پيش [ 9155 بازدید ]
4 سال پيش [ 8689 بازدید ]
5 سال پيش [ 8005 بازدید ]
7 سال پيش [ 8001 بازدید ]
4 سال پيش [ 7913 بازدید ]
3 سال پيش [ 7883 بازدید ]
4 سال پيش [ 7631 بازدید ]
5 سال پيش [ 7595 بازدید ]
4 سال پيش [ 7079 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1243 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1540 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1582 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1271 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1574 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1224 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1563 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1083 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1209 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1062 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1126 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1053 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 987 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1021 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 978 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 194 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1524 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 565 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 4248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 113 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1250 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 630 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 406 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 583 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 564 بازدید ]