چهارشنبه, ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ /
6797
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
473 بازدید
۰

تراکتورسازی پیگیر قرارداد مشکوک با حمزه یونس!

تبریز ما: وکیل باشگاه تراکتورسازی ابراز امیدواری کرد دلایل بسته شدن قرارداد سنگین با مهاجم تونسی روشن شود. حمزه یونس مهاجم تونسی در ابتدای لیگ پانزدهم با مبلغی گزاف راهی تراکتورسازی شد و عنوان گران‌ترین بازیکن لیگ را در آن سال هم به خود اختصاص داد. این بازیکن با وجود اینکه مبلغی از تراکتور در […]




تراکتورسازی پیگیر قرارداد مشکوک با حمزه یونس!

تبریز ما: وکیل باشگاه تراکتورسازی ابراز امیدواری کرد دلایل بسته شدن قرارداد سنگین با مهاجم تونسی روشن شود.

حمزه یونس مهاجم تونسی در ابتدای لیگ پانزدهم با مبلغی گزاف راهی تراکتورسازی شد و عنوان گران‌ترین بازیکن لیگ را در آن سال هم به خود اختصاص داد. این بازیکن با وجود اینکه مبلغی از تراکتور در آن مقطع دریافت کرد، در نیم فصل به صورت یک طرفه قراردادش از سوی مسئولان این باشگاه فسخ شد و همین موضوع فضا را برای شکایت او به فیفا بابت مطالباتش و فسخ یک طرفه فراهم کرد.
 
از این رو دلیل اصلی محرومیت تراکتورسازی از نقل و انتقالات بازیکن در دو پنجره همین بود. فیفا حتی تراکتورسازی را به پرداخت مبلغ ۳۲۰ هزار دلار بابت مطالبات این بازیکن محکوم کرد.

در مذاکراتی که تراکتورسازان با حمزه یونس برای پرداخت مطالبات انجام دادند، او به هیچ عنوان رضایت نداد که طلبش به صورت اقساطی پرداخت شود وبه همین خاطر مسئولان باشگاه مجبور شدند این رقم سنگین(حدودا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان) را به صورت یکجا به مهاجم تونسی پرداخت کنند. حالا مسئولان باشگاه تراکتورسازی پس از پرداخت این مبلغ به دنبال دلایل بسته شدن چنین قراردادی می‌گردند.

آرش نجفی، وکیل باشگاه تراکتورسازی در این باره گفت: «با توجه به اینکه هیچ تعامل و همکاری از سمت حمزه یونس صورت نگرفت مجبور شدیم کل مبلغ را پرداخت کنیم. البته در مورد حمزه یونس باید بعد از پرداخت پیگیری های دیگری صورت پذیرد چرا که این قرارداد از نظر من ابهامات زیادی داشته و باید عوامل انعقاد چنین قراردادی در قبال عملکرد خودشان پاسخگو باشند که چرا این بازیکن با چنین قیمتی به استخدام باشگاه در آمده و با آن شرایط از تیم جدا شده که چنین مشکلاتی را برای تراکتورسازی ایجاد کند.»

وی افزود: «من فکر می کنم پیگیری اینگونه موارد مشکوک می تواند مانع از تکرار اتفاقات مشابه برای باشگاه های ایرانی شود و این حق مسلم باشگاه و هواداران است که باید نسبت به شفاف سازی در این خصوص اقدام شود.»

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6797 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60401 بازدید ]
8 سال پيش [ 35608 بازدید ]
9 سال پيش [ 20891 بازدید ]
6 سال پيش [ 20503 بازدید ]
5 سال پيش [ 14190 بازدید ]
8 سال پيش [ 13910 بازدید ]
9 سال پيش [ 12802 بازدید ]
6 سال پيش [ 11048 بازدید ]
8 سال پيش [ 9955 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9437 بازدید ]
4 سال پيش [ 9225 بازدید ]
4 سال پيش [ 8774 بازدید ]
7 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 8078 بازدید ]
4 سال پيش [ 8000 بازدید ]
3 سال پيش [ 7973 بازدید ]
4 سال پيش [ 7713 بازدید ]
5 سال پيش [ 7678 بازدید ]
4 سال پيش [ 7238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1747 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1389 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1721 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1719 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1185 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1255 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1162 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1237 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1160 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1121 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1067 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 905 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 545 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 683 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 877 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 809 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 678 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 530 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید