شنبه, ۲۲ آذر ۱۴۰۴ /
6797
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
430 بازدید
۰

تراکتورسازی پیگیر قرارداد مشکوک با حمزه یونس!

تبریز ما: وکیل باشگاه تراکتورسازی ابراز امیدواری کرد دلایل بسته شدن قرارداد سنگین با مهاجم تونسی روشن شود. حمزه یونس مهاجم تونسی در ابتدای لیگ پانزدهم با مبلغی گزاف راهی تراکتورسازی شد و عنوان گران‌ترین بازیکن لیگ را در آن سال هم به خود اختصاص داد. این بازیکن با وجود اینکه مبلغی از تراکتور در […]




تراکتورسازی پیگیر قرارداد مشکوک با حمزه یونس!

تبریز ما: وکیل باشگاه تراکتورسازی ابراز امیدواری کرد دلایل بسته شدن قرارداد سنگین با مهاجم تونسی روشن شود.

حمزه یونس مهاجم تونسی در ابتدای لیگ پانزدهم با مبلغی گزاف راهی تراکتورسازی شد و عنوان گران‌ترین بازیکن لیگ را در آن سال هم به خود اختصاص داد. این بازیکن با وجود اینکه مبلغی از تراکتور در آن مقطع دریافت کرد، در نیم فصل به صورت یک طرفه قراردادش از سوی مسئولان این باشگاه فسخ شد و همین موضوع فضا را برای شکایت او به فیفا بابت مطالباتش و فسخ یک طرفه فراهم کرد.
 
از این رو دلیل اصلی محرومیت تراکتورسازی از نقل و انتقالات بازیکن در دو پنجره همین بود. فیفا حتی تراکتورسازی را به پرداخت مبلغ ۳۲۰ هزار دلار بابت مطالبات این بازیکن محکوم کرد.

در مذاکراتی که تراکتورسازان با حمزه یونس برای پرداخت مطالبات انجام دادند، او به هیچ عنوان رضایت نداد که طلبش به صورت اقساطی پرداخت شود وبه همین خاطر مسئولان باشگاه مجبور شدند این رقم سنگین(حدودا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان) را به صورت یکجا به مهاجم تونسی پرداخت کنند. حالا مسئولان باشگاه تراکتورسازی پس از پرداخت این مبلغ به دنبال دلایل بسته شدن چنین قراردادی می‌گردند.

آرش نجفی، وکیل باشگاه تراکتورسازی در این باره گفت: «با توجه به اینکه هیچ تعامل و همکاری از سمت حمزه یونس صورت نگرفت مجبور شدیم کل مبلغ را پرداخت کنیم. البته در مورد حمزه یونس باید بعد از پرداخت پیگیری های دیگری صورت پذیرد چرا که این قرارداد از نظر من ابهامات زیادی داشته و باید عوامل انعقاد چنین قراردادی در قبال عملکرد خودشان پاسخگو باشند که چرا این بازیکن با چنین قیمتی به استخدام باشگاه در آمده و با آن شرایط از تیم جدا شده که چنین مشکلاتی را برای تراکتورسازی ایجاد کند.»

وی افزود: «من فکر می کنم پیگیری اینگونه موارد مشکوک می تواند مانع از تکرار اتفاقات مشابه برای باشگاه های ایرانی شود و این حق مسلم باشگاه و هواداران است که باید نسبت به شفاف سازی در این خصوص اقدام شود.»

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6797 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59876 بازدید ]
8 سال پيش [ 35084 بازدید ]
8 سال پيش [ 20420 بازدید ]
6 سال پيش [ 19993 بازدید ]
5 سال پيش [ 13688 بازدید ]
8 سال پيش [ 13431 بازدید ]
8 سال پيش [ 12332 بازدید ]
6 سال پيش [ 10564 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9440 بازدید ]
6 سال پيش [ 9015 بازدید ]
4 سال پيش [ 8781 بازدید ]
4 سال پيش [ 8308 بازدید ]
5 سال پيش [ 7647 بازدید ]
7 سال پيش [ 7630 بازدید ]
3 سال پيش [ 7489 بازدید ]
4 سال پيش [ 7355 بازدید ]
4 سال پيش [ 7262 بازدید ]
5 سال پيش [ 7251 بازدید ]
3 سال پيش [ 6452 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 865 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 895 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 720 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 716 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 882 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 703 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 688 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 870 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 603 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 630 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 668 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 568 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 625 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 637 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 570 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 545 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1063 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1035 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1019 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 780 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 399 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید