دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ /
61237
۰۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
569 بازدید
۰

ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های جدید

استاندار آذربایجان‌شرقی بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های جدید در استان تاکید کرد. به گزارش تبریز ما، محمدرضا پورمحمدی امروز در مراسم افتتاح ۲ هزار و ۷۷۸ پروژه صنعت برق استان با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰۵ میلیارد تومان در پنجمین روز از هفته دولت که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم در […]



استاندار آذربایجان‌شرقی بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های جدید در استان تاکید کرد.
به گزارش تبریز ما، محمدرضا پورمحمدی امروز در مراسم افتتاح ۲ هزار و ۷۷۸ پروژه صنعت برق استان با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰۵ میلیارد تومان در پنجمین روز از هفته دولت که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم در دولت جدید، گام‌های مؤثرتر و بلندتری برای حل مشکلات عرصه تولید و توزیع برق در کشور برداشته شود.
وی ادامه داد: با وجود شرایط سخت تحریم‌ها و دشواری‌های وضعیت کرونایی، اقدامات ارزشمند و بسیار بزرگی در حوزه صنعت برق در استان انجام شده و پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود گواه بر این ادعاست.
وی با اشاره به اینکه هر واحد تولیدی که فعالیت می‌کند، گره خورده و مرتبط با تأمین انرژی است، گفت: با توجه به اینکه آذربایجان‌شرقی استانی صنعتی است و مصرف انرژی بالایی دارد و تراکم جمعیت نیز رو به افزایش است، طبیعتاً تأمین نیاز استان با توجه به منابع محدود بسیار سخت است.
وی اذعان داشت: در ۲ سال گذشته نیروگاه سیکل ترکیبی هریس، نیروگاه بادی «آق کندی» به بهره‌برداری رسید و عملیات احداث نیروگاه سهند نیز آغاز شد.
استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: در استان ما سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های جدید باید افزایش یابد و این موضوع به عنوان یک مطالبه از دولت جدید باید مطرح شود.
وی با بیان اینکه برای ساخت نیروگاه‌های جدید با محدودیت مواجه هستیم، اضافه کرد: با توجه به افزایش نیاز و مصرف باید به فکر ایجاد منابع جدیدتر انرژی همچون استفاده از سلول‌های خورشیدی و تولید انرژی پاک بود.
پورمحمدی با اشاره به سرقت کابل‌های برق و کشف ماینرهای غیرمجاز در آذربایجان‌شرقی، متذکر شد: متأسفانه میزان جرم و مجازات با هم متناسب نیست، باید سوءمصرف با جدیت برخورد شود و سرقت کابل‌ها نیز جزو جرایم خشن قرار گیرد.
وی با اشاره به قطعی برق در ماه‌های اخیر، افزود: خوشبختانه، مردم، صنعت‌گران و تولیدکنندگان استان در شرایط سخت، به خوبی با برنامه‌های شرکت‌های برق همراهی کردند که قدردان این همراهی هستیم.
در این مراسم، یک‌هزار و ۶۴۶ پروژه شرکت توزیع نیروی برق تبریز با میزان سرمایه‌گذاری ۱۲۵ میلیارد تومان، ۸۴۸ پروژه شرکت توزیع نیروی برق استان با اعتبار بیش از ۱۹۸ میلیارد و ۸۱۳ میلیون تومان و ۶ پروژه شرکت برق منطقه‌ای استان با هزینه‌کرد ۲۸۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131645

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61237 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58541 بازدید ]
8 سال پيش [ 33764 بازدید ]
8 سال پيش [ 19108 بازدید ]
5 سال پيش [ 18718 بازدید ]
5 سال پيش [ 12459 بازدید ]
8 سال پيش [ 12115 بازدید ]
8 سال پيش [ 11030 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9315 بازدید ]
7 سال پيش [ 8204 بازدید ]
5 سال پيش [ 7818 بازدید ]
4 سال پيش [ 7593 بازدید ]
4 سال پيش [ 7095 بازدید ]
5 سال پيش [ 6417 بازدید ]
6 سال پيش [ 6390 بازدید ]
2 سال پيش [ 6321 بازدید ]
4 سال پيش [ 6147 بازدید ]
4 سال پيش [ 6137 بازدید ]
4 سال پيش [ 6064 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 978 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 71 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 294 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 850 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 694 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 320 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 337 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 440 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1025 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 908 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید