دوشنبه, ۲۱ مهر ۱۴۰۴ /
61042
۰۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
393 بازدید
۰

انتصاب مدیران جوان و متخصص در امور شهری

تبریز ما- سرویس سیاسی: شورای دور پنجم با تمام حواشی آن به پایان رسیده و مهم‌ترین بحث امروز در  شورای ششم شهر، انتخاب شهردار است. شهرداری که علاوه بر توانمندی و تخصص، باید مدیرانی جوان، متخصص و کاربلد را فارغ از توصیه و سفارش افراد برای پست‌های کلیدی شهرداری مناطق ۱۰گانه و سازمان‌ها برگزیند. کهن‌شهر […]



تبریز ما- سرویس سیاسی: شورای دور پنجم با تمام حواشی آن به پایان رسیده و مهم‌ترین بحث امروز در  شورای ششم شهر، انتخاب شهردار است. شهرداری که علاوه بر توانمندی و تخصص، باید مدیرانی جوان، متخصص و کاربلد را فارغ از توصیه و سفارش افراد برای پست‌های کلیدی شهرداری مناطق ۱۰گانه و سازمان‌ها برگزیند.

کهن‌شهر تبریز علاوه برخورداری از نیروهای تخصصی و مجرب برای تصدی پست‌های اداری، جوانانی کارآزموده و کاربلد نیز دارد که می‌توانند با تکیه بر نیروی جوانی و تخصص گره‌گشای امور شهری باشند.

همانطور که مقام معظم رهبری نیز بر اهمیت استفاده از جوانان انقلابی در دولت تأکید کردند، باید این عنصر جوانی را به دیگر بخش‌های مدیریتی بخصوص مدیریت شهری نیز تعمیم داد.

در کنار این موضوع، اکثر اعضای شورای ششم شهر تبریز بر شعار عدالت‌محوری در ایام انتخاب تأکید داشتند و امروز زمان آن رسیده تا فارغ از توصیه و سفارش و لابی‌های پشت‌پرده افراد، از نیروهای جوان تبریزی که سابقه مدیریت و عملکرد قابل قبولی در حوزه‌های تخصصی دارند، استفاده شود.

تنها یکی از این جوانان کارآزموده، روح‌الله خلیلی جاوید است که برای معاونت وزیر  نیز پیشنهاد شده است. او عملکرد بسیار موفقی در حوزه بازار فعالین اقتصادی تبریز دارد و از نزدیک در جریان امور مربوط به بافت تاریخی و فرهنگی به خصوص بازار تبریز قرار گرفته است.

چندین بار طومار چند هزارنفری از طرف فعالان اقتصادی بازار تبریز و در حمایت از  روح‌الله خلیلی جاوید برای تصدی پست‌های مدیریتی مرتبط با بازار جمع‌آوری شده است که متأسفانه وقعی بر آن ننهاده‌اند.

در این دور از شورای اسلامی شهر، امید می‌رود که گزینش افراد بر اساس عملکرد، سویه کاری، تخصص و خواست و اراده مردم باشد.

می‌توانیم فرزندان تبریز را  به جای اینکه تخصص خود را در شهرهای دیگر به کار بندند، در همین تبریز خودمان و برای عمران و آبادانی تبریز به کار بگیریم. نمونه بارز این بی‌توجهی به فرزندان تبریز وآذربایجان، پیروز حناچی شهردار سابق تهران است که حضرات شورای پنجم وی را برای تصدی‌گری شهرداری تبریز کوچک می‌دانستند و تبریز را به کوچکتر از او سپردند تا پیروز تبریزی کلیددار پایتخت باشد. در حالی که تبریز به فرد متخصص نیازمند است، چرا باید جوانان متخصص ما در دیگر شهرهای کشور به کار گرفته شوند؟

در هر صورت، انتظار می‌رود شورای ششم شهر و به تبع آن شهردار آینده، نگاه ویژه‌ای به مطالبات مردمی و جوانان مدیر و متخصص تبریزی بیاندازد. نهایت امر این است که می‌گویند ما به جوانان اعتماد کردیم. اگر موفق شوند، سر خود را در اعتماد به جوانان بالا بگیرند و اگر خدای ناکرده موفق نشوند، باز هم مدیری مجرب را تربیت کرده‌اند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=24468

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61042 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59232 بازدید ]
8 سال پيش [ 34388 بازدید ]
8 سال پيش [ 19711 بازدید ]
6 سال پيش [ 19312 بازدید ]
5 سال پيش [ 13023 بازدید ]
8 سال پيش [ 12797 بازدید ]
8 سال پيش [ 11628 بازدید ]
6 سال پيش [ 9891 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8777 بازدید ]
6 سال پيش [ 8397 بازدید ]
4 سال پيش [ 8137 بازدید ]
4 سال پيش [ 7654 بازدید ]
7 سال پيش [ 6994 بازدید ]
5 سال پيش [ 6988 بازدید ]
3 سال پيش [ 6866 بازدید ]
4 سال پيش [ 6689 بازدید ]
4 سال پيش [ 6678 بازدید ]
5 سال پيش [ 6674 بازدید ]
3 سال پيش [ 5412 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 9 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 804 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 352 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 399 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1602 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 313 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 443 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 85 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 727 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 368 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید