شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
60833
۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
950 بازدید
۰

دخالت بیگانگان در منطقه بسترساز امنیت و ثبات نیست

به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، روز سه‌شنبه در تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق، با تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله‌الحسین (ع) به دولت و ملت عراق، اظهار داشت: عراق قوی، مستقل، متحد، امن، آباد و پیشرفته نه تنها آرزوی ما است بلکه دستورکار اصلی میان […]



به گزارش تبریز ما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، روز سه‌شنبه در تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق، با تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله‌الحسین (ع) به دولت و ملت عراق، اظهار داشت: عراق قوی، مستقل، متحد، امن، آباد و پیشرفته نه تنها آرزوی ما است بلکه دستورکار اصلی میان دو کشور برای توسعه همکاری‌های دو جانبه و منطقه‌ای است.
وی با قدردانی از دعوت نخست‌وزیر عراق برای شرکت در اجلاس سران کشورهای همسایه در بغداد، با بیان اینکه شرکت در این اجلاس را مغتنم می‌شماریم، خاطرنشان کرد: همواره از هر ابتکار و اقدامی که موجب تثبیت اوضاع در عراق و ارتقای نقش‌آفرینی این کشور در منطقه باشد حمایت کرده و حمایت خواهیم کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ابتکار عراق در برگزاری اجلاس همسایگان دستاوردهای ملی و منطقه‌ای قابل‌توجهی به دنبال خواهد داشت، گفت: اولین دستاورد این اجلاس نمایش اقتدار عراق و بروز نقش‌آفرینی این کشور در منطقه خواهد بود و دومین دستاورد نیز کسب اقتدار برای خود منطقه است و اینکه کشورهای منطقه می‌توانند مسائل خود را حل و فصل کنند.
رئیسی با تأکید بر اینکه کشورهای منطقه قادر هستند نقشه راه دستیابی به امنیت، ثبات و صلح پایدار را با همکاری یکدیگر طراحی و اجرا کنند، گفت: دخالت بیگانگان در امور منطقه نه بسترساز امنیت و ثبات و نه زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت است.
وی در عین حال تصریح کرد: همانقدر که بر این باوریم با همه کشورها ارتباط و تعامل داشته باشیم، بر این حقیقت که فقط کشورهای منطقه می‌توانند برای سرنوشت منطقه تصمیم بگیرند، تأکید داریم.
رئیس‌جمهور همچنین با تأکید بر ضرورت حل مشکل یمن و توقف جنگ در این کشور، گفت: همه باید به دنبال توقف جنگ در یمن باشند و به حق مردم این کشور برای تعیین سرنوشت خود احترام بگذارند.
رئیسی با تأکید بر لزوم تسریع در عملیاتی شدن پروژه‌های مشترک دو کشور از جمله راه‌آهن شلمچه – بصره، اظهار داشت: اجرایی شدن توافقات و پروژه‌های مشترک می‌تواند به توسعه بیش از پیش روابط بویژه روابط اقتصادی و تجاری دو کشور منجر شود.
وی همچنین با قدردانی از میزبانی دولت و ملت عراق از زائران حسینی، ابراز امیدواری کرد هرچه سریع‌تر با پایان یافتن فراگیری کرونا، زمینه زیارت عتبات عالیات برای میلیون‌ها زائر فراهم شود.
مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق نیز در این تماس تلفنی با تبریک آغاز دوره مسئولیت ریاست‌جمهوری حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، گفت: سخنان ارزشمند شما در آیین تحلیف نقشه راه روابط با کشورهای منطقه و جهان بود.
نخست وزیر عراق با ابراز امیدواری نسبت به تسریع در عملیاتی شدن توافقات دو کشور، گفت: تهران شریک حقیقی برای بغداد به حساب می‌آید و همواره در شرایط سخت در کنار دولت و مردم عراق بوده است.
الکاظمی با بیان اینکه امروز منطقه شاهد چالش‌های بزرگی است و حل این مسائل نیاز به حکمت، صبر و همکاری کشورهای منطقه دارد، گفت: بسیار امیدوارم که رئیس‌جمهوری اسلامی ایران را در اجلاس همسایگان عراق در بغداد زیارت کنم.
نخست‌وزیر عراق همچنین با تسلیت ایام شهادت حضرت امام حسین (ع) و یارانش، گفت: وظیفه تاریخی ما حمل پرچم و پیام امام حسین (ع) و همکاری و تلاش برای حل مشکلات و چالش‌هایی است که امروز با آن مواجه هستیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131359

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60833 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 46 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1756 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 821 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 693 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 525 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 540 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 790 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 310 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 566 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 610 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1079 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 727 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 723 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1020 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 630 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 544 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 731 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید