شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
58333
۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
396 بازدید
۰

مشارکت در انتخابات خنثی کننده نقشه‌های دشمن است

امام جمعه تبریز با بیان اینکه مشارکت در انتخابات خنثی کننده همه نقشه‌های دشمن است، گفت: تخریب وحدت ملی رویکرد اساسی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران است. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم در همایش بزرگ روحانیون شهرستان تبریز با موضوع انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت حداکثری و انتخابی در امتداد خون شهدا با تاکید بر […]



امام جمعه تبریز با بیان اینکه مشارکت در انتخابات خنثی کننده همه نقشه‌های دشمن است، گفت: تخریب وحدت ملی رویکرد اساسی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران است.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم در همایش بزرگ روحانیون شهرستان تبریز با موضوع انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت حداکثری و انتخابی در امتداد خون شهدا با تاکید بر توجه روحانیون به توطئه‌های دشمنان و ترویج روح نا امیدی در جامعه اظهار داشت: باید به مردم امید صادق و متکی به واقعیت عینی داده شود.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه دشمن با سه رویکرد اساسی در تلاش است تا روح ناامیدی را در کالبد جامعه تزریق کند، افزود: تخریب وحدت ملی، تخریب باورهای کار ساز و مقاوم بخش نظام و تخریب روح امید نسبت به آینده رویکرد اساسی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران است.
وی با تاکید بر اینکه روحانیت در خنثی سازی این تهدیدات رسالت سنگینی دارند گفت: مشارکت در انتخابات خنثی کننده همه نقشه‌های دشمن علیه ملت ما است، آنها می‌خواهند با سیاه نمایی و ناامیدسازی و تاریک نشان دادن آینده مردم را نسبت به کشور خودشان مأیوس کنند که با نقش آفرینی روحانیت باز هم دشمنان ملت ناکام خواهند ماند.
نماینده ولی فقیه در استان سیاه نمایی و ناامیدسازی را سمی مهلک در روح جامعه عنوان کرد و ادامه داد: روحانیت باید با عمل به وظیفه خود در برابر انحرافات نظام اسلامی بایستند، چرا که راز موفقیت نظام اسلامی مقاومت در برابر دشمنان و امیدواری نسبت به آینده است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه همه مشکلات از جمله مشکلات گرانی و تورم، کم ارزش شدن ارزش پول ملی، تحریم‌های اقتصادی و مشکلات بازار سرمایه را همه ما می‌دانیم، گفت: نباید همه مشکلات را به پای نظام نوشت و نظام را تخریب کرد بلکه باید به یاری هم و امید آفرینی در برابر این مشکلات ایستاد.
آل‌هاشم با تاکید بر اینکه در جریان انتخابات باید روحانیت قاطعانه وارد میدان عمل شوند گفت: مردم به روحانیت اعتماد و اطمینان دارند و از روحانیت در این انقلاب خیانت ندیده‌اند از این رو باید به یاری هم و روشنگری و هدایت روحانیت کسی که عاشق نظام، خدمتگزار نظام، دنباله رو آرمان‌های والای امام و اهداف مقدس مقام رهبری و دنباله رو آرمان‌های شهداست و در دوران پس از انقلاب امتحان خودش را پس داده به مسند اجرایی کشور انتخاب کنیم.
وی گفت: دشمن با جنگ روانی در صدد ایجاد ناامیدی در جامعه است اما مردم ایران با امید که بزرگ‌ترین قوه محرکه انسان است و با شناخت حق از باطل، ایمان به نصرت الهی حماسه انتخابات را خلق خواهند کرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی خاطر نشان کرد: امید یکی از مفاهیم بسیار نزدیک به خوش بینی و یکی از ویژگی‌های زندگی است که افراد برای جستجوی فردای بهتر باید به دنبال امید و امیدواری باشند، امید یعنی انتظار موفقیت و آینده بهتر و دلیلی برای زیستن، وقتی امید در دل‌ها نشست اشتیاق زندگی با نشاط در بین مردم افزایش می‌یابد و در مقابل یاس و ناامیدی بزرگترین دشمن یک ملت است که باید تلاش کنیم یاس و نا امیدی را از دل مردم پاک کنیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/128841

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58333 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 70 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1962 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 797 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 772 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 551 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 749 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 123 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 571 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 858 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 570 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید