چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
53462
۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۵
511 بازدید
۰

وحدت بین مسلمانان ترکیه و ایران ارزشمند است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، وحدت بین مسلمانان ترکیه و ایران را ارزشمند توصیف کرد و ادامه داد: به برکت وجود علمای دینی در ترکیه وحدت بین برادران تشیع و تسنن ستودنی است و باید این وحدت اسلامی روز به روز توسعه یافته و حفظ شود.


وحدت بین مسلمانان ترکیه و ایران ارزشمند است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، وحدت بین مسلمانان ترکیه و ایران را ارزشمند توصیف کرد و ادامه داد: به برکت وجود علمای دینی در ترکیه وحدت بین برادران تشیع و تسنن ستودنی است و باید این وحدت اسلامی روز به روز توسعه یافته و حفظ شود.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار سرکنسول جدید ترکیه در تبریز با وی، تحریم‌های ظالمانه آمریکا را یکی از دلایل کاهش حجم مبادلات اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: با تشدید تحریم‌های آمریکا و همچنین شیوع بیماری کرونا، ترانزیت کالا و حمل ونقل مسافر در مرزهای ایران و ترکیه کاهش داده و امیدواریم که به‌زودی شاهد تغییر این وضعیت باشیم.

 

وی با بیان این‌که افزایش حجم مبادلات تجاری و توسعه مناسبات اقتصادی خواست دو طرف برای تعمیق بخشی به روابط همسایگی است، گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه روابط اقتصادی و سیاسی بسیار خوبی دارند و بعد از کودتای نافرجام در این کشور، ایران اولین کشوری بود که این کودتا را محکوم کرد.

 

وی با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی ایران و ترکیه، افزود: این اشتراکات می‌تواند زمینه رفت‌وآمد اتباع و گردشگران دو کشور را فراهم کند و در این میان منطقه شمالغرب که از زمان‌های دور تاکنون بستر اصلی روابط ایران و ترکیه بوده، می‌تواند در عمق بخشی به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و سیاسی نقش بی‌بدیل داشته باشد.

 

طوفان هبک، سرکنسول جدید ترکیه در تبریز هم در این دیدار، توسعه سطح مراودات تجاری، آموزشی و فرهنگی را از جمله اهداف خود خواند و اضافه کرد: تاثیر کرونا ویروس بر روابط دولت‌ها و ملت‌ها غیرقابل انکار است.

 

وی با بیان این‌که برای واردات و صادرات کالا منتظر بازگشایی خطوط هوایی هستیم، افزود: کرونا واقعیتی است که اکثر کشورها را با مشکل مواجه کرده و دولت‌ها برای مهار و کنترل آن سخت گیری‌هایی در نظر گرفته‌اند که ترکیه هم یکی از آن‌ها است.

 

وی با اشاره به اشتراکات دینی، جغرافیایی و فرهنگی، گفت: ایران و ترکیه در سیاست‌های خارجی هم اشتراکاتی دارند و آن پشتیبانی از مظلومان جهان خصوصا فلسطین است که با صدای بلند فریاد مظلومیت مردم این کشور را به گوش جهانیان رساندیم.

 

هبک، بیانیه اخیر ائمه جمعه شمالغرب کشورمان در حمایت از مردم آذربایجان و آزادی قره باغ را مورد اشاره قرار داد و گفت: ائمه جمعه تبریز، ارومیه، اردبیل و زنجان قره باغ را خاک آذربایجان خواندند ما با تقدیر از این مواضع، حمایت خود را هم از بیانیه صادر شده اعلام می‌کنیم.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 53462 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 636 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 722 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 848 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 493 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 894 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 778 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 699 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1062 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 378 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 417 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید